2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Aarup

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Aarup – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Aarup

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Aarup og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Aarup.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Aarup.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Aarup.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Aarup, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Aarup. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Aarup eller hele Assens kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Aarup eller Assens kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 93 firmaer i Aarup. Find en tømrer eller maler i Aarup og omegn herunder. I hele Assens kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
ARKITEKT LARS ANDERSEN
Nørrelundsvej 2, 5683 Haarby
Ansatte: 4
Startdato: 01. august 1982,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Art of Cement MULTISERVICE
Bystævnevej 31, 5610 Assens
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ÅRUP MALERFORRETNING/ LEIF SØRENSEN
Orte Vejsmark 18, 5560 Aarup
Ansatte: 1
Startdato: 06. maj 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Borbely
Kirkehelle 44, 5492 Vissenbjerg
Ansatte:
Startdato: 03. maj 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
BØRGE ALEKS HANSEN
Middelfartvej 132, 5610 Assens
Ansatte: 0
Startdato: 18. april 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Børge Haves Eftf I/S
Skalbjergvej 9, 5492 Vissenbjerg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 1980,
Virksomhedsform: Interessentskab
Bred Murerforretning ApS
Degnegyden 8, 5690 Tommerup
Ansatte:
Startdato: 19. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Brylle Malerforretning
Mads Hansensgade 15, 5690 Tommerup
Ansatte: 0
Startdato: 10. marts 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Byggefirma Leth/List ApS
Søndersøvej 11, 5492 Vissenbjerg
Ansatte:
Startdato: 06. februar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BYGGEFIRMA VESTFYN ApS
Skolevej 39, 5560 Aarup
Ansatte: 4
Startdato: 01. januar 1999,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Byggefirmaet Martin Vedel I/S
Gamtoftevej 57, 5610 Assens
Ansatte: 0
Startdato: 23. september 2013,
Virksomhedsform: Interessentskab
Claus Uhrenholt
Elmevej 4, 5690 Tommerup
Ansatte: 0
Startdato: 23. februar 2015,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Color Paint ApS
Nyvej 10, 5492 Vissenbjerg
Ansatte:
Startdato: 08. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
D & C Multiservice
Skelvej 10, 5610 Assens
Ansatte: 0
Startdato: 15. februar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
D R Maleren ApS
Roesbjergvej 8, 5683 Haarby
Ansatte:
Startdato: 15. oktober 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Den landlige murer/entreprenør
Assensvej 24, 5683 Haarby
Ansatte:
Startdato: 11. april 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Dennis Lund
Nabben 36, 5683 Haarby
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DIN GODE MALER
Sortebrovej 18, 5690 Tommerup
Ansatte: 0
Startdato: 25. marts 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dorthe Schmidt Maler Plus
Hindsløkken 85, 5690 Tommerup
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EJGILS MALERFORRETNING ApS
Assensvej 362, 5690 Tommerup
Ansatte: 1
Startdato: 14. marts 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FREDE MALER APS
Krengerupvej 159, 5690 Tommerup
Ansatte: 3
Startdato: 01. april 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Højfyns Murerforretning ApS
Birkevej 50, 5690 Tommerup
Ansatte: 16
Startdato: 27. oktober 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Højfynsspartel ApS
Lundager 55, 5492 Vissenbjerg
Ansatte:
Startdato: 25. august 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jacks4M Multiservice
Solvænget 4, 5690 Tommerup
Ansatte:
Startdato: 14. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
jakob murer
Torupvej 14, 5610 Assens
Ansatte:
Startdato: 01. december 2007,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
JAKOBSENS MALERFIRMA, GULVE, GARDINER OG FARVER ApS
Algade 2, 5683 Haarby
Ansatte: 4
Startdato: 07. januar 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JW Multi Service
Linien 17, 5683 Haarby
Ansatte:
Startdato: 14. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KAMP MALERFIRMA ApS
Strandgade 91, 5683 Haarby
Ansatte: 8
Startdato: 28. juni 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KW Multiservice
Bredgade 90, 5492 Vissenbjerg
Ansatte:
Startdato: 15. oktober 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
LEBÆK A/S
Gelstedvej 45, 5560 Aarup
Ansatte: 54
Startdato: 21. juni 2012,
Virksomhedsform: Aktieselskab
LT Bygge Service/ Lars Thierlein
Tobovej 40, 5690 Tommerup
Ansatte: 0
Startdato: 16. marts 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MA BYG
Kirkebjergvej 18, 5620 Glamsbjerg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MA. BYG ApS
Kirkebjergvej 18, 5620 Glamsbjerg
Ansatte:
Startdato: 12. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Maler Andersen
Vandværksvej 13, 5560 Aarup
Ansatte:
Startdato: 20. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Jane W. Pedersen
Skolevej 1, 5492 Vissenbjerg
Ansatte:
Startdato: 02. april 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MalerAlbrekt
Andebøllevej 332, 5492 Vissenbjerg
Ansatte:
Startdato: 01. august 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Svanes Eftf.
Ornebjerglund 20, 5492 Vissenbjerg
Ansatte:
Startdato: 10. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
malerfirmaet Hartmann
Østergaardsvej 41, 5683 Haarby
Ansatte:
Startdato: 16. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Kim Storm ApS
Søndersøvej 106, 5492 Vissenbjerg
Ansatte: 0
Startdato: 22. marts 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Kulavig ApS
Drejervænget 8, 5610 Assens
Ansatte:
Startdato: 08. december 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Kulavig v/Peter Kulavig
Drejervænget 8, 5610 Assens
Ansatte: 11
Startdato: 01. januar 1983,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Skov
Sø søbyvej 32, 5610 Assens
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Wænnerstrøm
Sandløkken 2, 5560 Aarup
Ansatte: 1
Startdato: 01. februar 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Allan Lind Ulskov ApS
Orte Vejsmark 15, 5560 Aarup
Ansatte: 1
Startdato: 12. februar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Bitten West
Maevej 7, 5690 Tommerup
Ansatte:
Startdato: 08. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Camilla Thomsen ApS
Mågevej 26, 5492 Vissenbjerg
Ansatte:
Startdato: 25. juni 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Claus Andersen
Smedevænget 4, 5560 Aarup
Ansatte: 5
Startdato: 01. september 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
malermester Erik Grandal
Stentevej 1, 5620 Glamsbjerg
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1987,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Irene Skov
Brydegaardsvej 13, 5683 Haarby
Ansatte: 0
Startdato: 20. februar 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Louise Kohave
Teglhøjen 11, 5690 Tommerup
Ansatte:
Startdato: 25. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Mikkel Madsen
Vesterlaugsvej 39, 5690 Tommerup
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Pernille Hede, Flemming Hansen's Eftf.
Jacob Gades Vej 2, 5610 Assens
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerpigerne.Dollard I/S
Krengerupvej 42, 5620 Glamsbjerg
Ansatte: 0
Startdato: 26. marts 2008,
Virksomhedsform: Interessentskab
MCH Mureren ApS
Ørsbjergvej 28, 5560 Aarup
Ansatte:
Startdato: 16. december 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mit kørekort ApS
Nørregade 7, 5620 Glamsbjerg
Ansatte:
Startdato: 09. december 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MS Byg
Nørregade 9, 5492 Vissenbjerg
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer Martin Christensen
Søllestedvej 80, 5610 Assens
Ansatte: 0
Startdato: 30. december 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer og beton firma
Spurvevænget 12, 5610 Assens
Ansatte:
Startdato: 01. november 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MUREREN H ApS
Strandby Skov 13, 5683 Haarby
Ansatte: 1
Startdato: 08. februar 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet AOM ApS
Møllevej 33, 5683 Haarby
Ansatte: 8
Startdato: 24. januar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
murerfirmaet juul v/ Tommy Juul
Kertevej 32, 5560 Aarup
Ansatte: 0
Startdato: 05. august 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet v/ Kenneth Rasmussen
Nørregade 98, 5620 Glamsbjerg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester A. Søndergaard
Krengerupvej 58, 5690 Tommerup
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Claus Thomsen ApS
Ornebjerglund 27, 5492 Vissenbjerg
Ansatte:
Startdato: 08. marts 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Hemme ApS
Smedegyden 3, 5620 Glamsbjerg
Ansatte: 0
Startdato: 27. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER HENRIK SVENDSEN ApS
Kirkevej 34, 5690 Tommerup
Ansatte: 7
Startdato: 12. oktober 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Jan Kjær Johansen
Kirke Søbyvej 86, 5610 Assens
Ansatte: 3
Startdato: 01. juli 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER KENT BYSKOV HANSEN ApS
Middelfartvej 145, 5492 Vissenbjerg
Ansatte: 1
Startdato: 01. marts 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Kristoffer Demant
Linien 4, 5683 Haarby
Ansatte:
Startdato: 09. april 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Martin Christensen ApS
Søllestedvej 80, 5610 Assens
Ansatte:
Startdato: 01. august 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Martin W Hansen
Ladegård Mark 31, 5560 Aarup
Ansatte: 2
Startdato: 01. oktober 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Martin W. Hansen ApS
Ladegård Mark 31, 5560 Aarup
Ansatte:
Startdato: 04. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Morten Nielsen, Aarup ApS
Troldebakken 23, 5560 Aarup
Ansatte:
Startdato: 13. januar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER PER TINGGAARD
Filshuse 2, 5610 Assens
Ansatte: 3
Startdato: 01. juli 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nowaks Murerforretning Alex Nowak
Lergyden 9, 5492 Vissenbjerg
Ansatte: 0
Startdato: 15. juli 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
OLDENBURG ENTREPRISE ApS
Udsigten 9, 5560 Aarup
Ansatte: 3
Startdato: 03. december 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Oldenburg Murermestre ApS
Udsigten 9, 5560 Aarup
Ansatte:
Startdato: 12. december 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Olsen & Hjorthøj ApS
Søndersøvej 4, 5492 Vissenbjerg
Ansatte:
Startdato: 19. august 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ORTE MURERFORRETNING JENS PEDER CHRISTIANSEN
Ladegård Mark 14, 5560 Aarup
Ansatte: 0
Startdato: 26. august 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Østergaards malerforretning
Lindebjerg 34, 5560 Aarup
Ansatte: 1
Startdato: 01. maj 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PALLE JOHANSEN A/S
Gammel Torø Huse Vej 30, 5610 Assens
Ansatte: 46
Startdato: 29. juni 2000,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Parmo Porebeton
Bakkemose 12, 5560 Aarup
Ansatte: 0
Startdato: 17. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Parmomultimur
Frøbjergvej 70, 5560 Aarup
Ansatte: 2
Startdato: 11. september 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
prikken over i'et
Tømmergyden 4, 5683 Haarby
Ansatte:
Startdato: 09. marts 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RCM Construction
Bredgade 54, 5492 Vissenbjerg
Ansatte:
Startdato: 01. december 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RCM Construction ApS
Bredgade 54, 5492 Vissenbjerg
Ansatte:
Startdato: 06. februar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Refurnish dit hjem
Roesbjergvej 8, 5683 Haarby
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sandblæsning og Coating
Assensvej 338, 5690 Tommerup
Ansatte: 8
Startdato: 05. oktober 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SKB Murerforretning v/ Steffen Kock Bertram
Lundagervej 30, 5610 Assens
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TOTAL BYG DANMARK ApS
Solsortvænget 2, 5610 Assens
Ansatte:
Startdato: 31. januar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TR Multiservice
Gl.Hovedvej 66, 5560 Aarup
Ansatte:
Startdato: 10. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ts Byggeservice ApS
Dyrhøjvej 18, 5620 Glamsbjerg
Ansatte:
Startdato: 25. marts 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Ulskov & Co. ApS
Søndergade 11, 5620 Glamsbjerg
Ansatte:
Startdato: 25. februar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Aarup

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Aarup. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Aarup eller Assens kommune.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps