2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Munkebo

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Munkebo – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Munkebo

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Munkebo og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Munkebo.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Munkebo.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Munkebo.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Munkebo, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Munkebo. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Munkebo eller hele Kerteminde kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Munkebo eller Kerteminde kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 37 firmaer i Munkebo. Find en tømrer eller maler i Munkebo og omegn herunder. I hele Kerteminde kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
2029 Byg ApS
Højen 6, 5330 Munkebo
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AL murerforretning
Revninge Bygade 70, 5300 Kerteminde
Ansatte:
Startdato: 13. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DAMM BYGGERI V/TAGE DAMM
Erantisvænget 13, 5330 Munkebo
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1990,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Den flittige maler v/Anders k Jørgensen
Pilevænget 9, 5300 Kerteminde
Ansatte: 0
Startdato: 16. marts 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ditte Maler
Risingevej 14, 5330 Munkebo
Ansatte:
Startdato: 25. juni 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DJ-Byg
Rosendalen 729, 5330 Munkebo
Ansatte:
Startdato: 21. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EDVIN SVENSSON
Sibiriensvej 256, 5300 Kerteminde
Ansatte: 1
Startdato: 01. maj 1977,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ERLING PEDERSEN & SØNNER ApS
Birkevej 21, 5550 Langeskov
Ansatte: 6
Startdato: 26. juni 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FANGELMALEREN/ STEEN ANDERSEN
Tårup Strandpark 85, 5300 Kerteminde
Ansatte: 0
Startdato: 23. juni 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
flise-montøren v/martin holmberg
Rosendalen 425, 5330 Munkebo
Ansatte: 0
Startdato: 14. oktober 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Fyns Specialcoating ApS v. Jan Sebjerg
Strandvangen 23, 5300 Kerteminde
Ansatte:
Startdato: 03. marts 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HC Murer & Totalentreprise
Fiskergade 36, 5300 Kerteminde
Ansatte:
Startdato: 01. januar 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hviid Winther Service
Bakkegårds Allé 4, 5550 Langeskov
Ansatte:
Startdato: 13. juni 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
J. FOGTMANN & SØN KERTEMINDE ApS
Strandvangen 7, 5300 Kerteminde
Ansatte: 9
Startdato: 01. september 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JH Lakering
Gartnervænget 4, 5550 Langeskov
Ansatte:
Startdato: 28. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JM Byg/John Madsen
Vestergade 47, 5300 Kerteminde
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KRONE MURERFIRMA ApS
Fjordvej 73, 5330 Munkebo
Ansatte: 5
Startdato: 14. maj 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Langeskov Malerfirma ApS
Odensevej 26, 5550 Langeskov
Ansatte: 1
Startdato: 17. februar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirma BS
Rosendalen 605, 5330 Munkebo
Ansatte:
Startdato: 03. juli 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Chrisiong / Jens Chr. Andersen, ApS
Søgårds Alle 28, 5550 Langeskov
Ansatte: 0
Startdato: 19. juni 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirma Malmgren
Mosekrogen 16, 5330 Munkebo
Ansatte:
Startdato: 16. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma v/Tine Nif Krogh
Bøghsvej 9, 5300 Kerteminde
Ansatte:
Startdato: 01. november 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Lars Pedersen
Revningevej 201, 5300 Kerteminde
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET NIELS JANTZEN ApS V/ CHRISTINA DUE
I.A.Larsensvej 13, 5300 Kerteminde
Ansatte: 3
Startdato: 29. november 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Loan Huynh v/Ngoc Thanh Loan Huynh
Odensevej 32, 5550 Langeskov
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Michael Nielsen
tværgyden 110, 5300 Kerteminde
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Michael Sørensen
Bremerskovvej 162, 5550 Langeskov
Ansatte: 0
Startdato: 10. september 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Minh Fyns Maler v/ Thanh Minh Huynh
Bispehaven 20, 5550 Langeskov
Ansatte:
Startdato: 01. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MLMontage
Hundslevgyden 30, 5300 Kerteminde
Ansatte:
Startdato: 01. november 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer Ekspressen ApS
Longsvej 1, 5300 Kerteminde
Ansatte: 5
Startdato: 15. maj 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murer Mester Søren Schmidt.
Toften 116, 5330 Munkebo
Ansatte:
Startdato: 06. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Schmidt-Nielsen v/Bjarke Schmidt Nielsen
Andekæret 37, 5300 Kerteminde
Ansatte: 0
Startdato: 15. maj 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Vilhelmsen ApS
Brabækvænget 18, 5550 Langeskov
Ansatte: 1
Startdato: 20. september 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Østfyns Malerfirma
Takshaven 3, 5330 Munkebo
Ansatte:
Startdato: 22. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Patricks Malerfirma
Strandgade 19, 5300 Kerteminde
Ansatte:
Startdato: 23. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Thinesen Byg ApS
Nymarken 33, 5300 Kerteminde
Ansatte: 2
Startdato: 03. oktober 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Torben Murer, Ladby v/Torben Sørensen
Ladbyvej 207, 5300 Kerteminde
Ansatte: 0
Startdato: 21. august 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Munkebo

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Munkebo. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Munkebo eller Kerteminde kommune.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps