2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Rolsted

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Rolsted – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Rolsted

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Rolsted og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Rolsted.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Rolsted.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Rolsted.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Rolsted, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Rolsted. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Rolsted eller hele Faaborg-Midtfyn kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Rolsted eller Faaborg-Midtfyn kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 100 firmaer i Rolsted. Find en tømrer eller maler i Rolsted og omegn herunder. I hele Faaborg-Midtfyn kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
A.Andersen Murer
Kløvervej 9, 5750 Ringe
Ansatte:
Startdato: 14. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ABC FINISH ApS
Brevikvej 4, 5600 Faaborg
Ansatte:
Startdato: 10. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Agermose MurerDesign
Bøgevej 5, 5600 Faaborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AKSEL SKOVLYST
Dauretoften 3, 5600 Faaborg
Ansatte: 0
Startdato: 13. juni 1978,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ÅRSLEV MALERFORRETNING A/S
Stationsvej 77, 5792 årslev
Ansatte: 19
Startdato: 29. september 2000,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Åstrup Murer ApS
Østergyden 5, 5600 Faaborg
Ansatte: 5
Startdato: 25. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
B & B BYG ApS
Assensvej 142, 5600 Faaborg
Ansatte: 5
Startdato: 03. marts 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BENTES MALERFIRMA BENTE STENNER ESKILDSEN
Odensevej 35, 5672 Broby
Ansatte: 0
Startdato: 02. september 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Beregner Ole Jakobsen
Rønnebærvænget 10, 5856 Ryslinge
Ansatte: 0
Startdato: 21. oktober 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bo Maler
Stationsvej 81, 5792 årslev
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Boe Byg ApS
Lykkevej 3, 5642 Millinge
Ansatte: 9
Startdato: 16. april 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Brickley
Lundevej 12, 5600 Faaborg
Ansatte:
Startdato: 19. april 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Broby Maleren
Engbækvej 9, 5672 Broby
Ansatte: 2
Startdato: 01. august 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
D&N Montage
Rynkebyvej 3, 5750 Ringe
Ansatte:
Startdato: 05. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Den extra hånd!
Gestelevlundevej 25, 5750 Ringe
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Det gamle håndværk
Bygmestervej 1, 5600 Faaborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DL Byg Slagelse ApS
Dømmestrupvej 46, 5792 årslev
Ansatte: 2
Startdato: 17. april 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
F. BERTHELSEN ApS
Lervangsvej 5, 5750 Ringe
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1986,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FAABORG MALERFIRMA ApS
Odensevej 199, 5600 Faaborg
Ansatte: 6
Startdato: 15. januar 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FH MALING & BYGNINGSRENOVERING AF 1/11-1980 ApS
Erantisvænget 9, 5856 Ryslinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1986,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Flyttefirma Odense ApS
Dømmestrupvej 71, 5792 årslev
Ansatte:
Startdato: 22. januar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FREDERIKSBORG MURERFORRETNING ApS
Brahesvej 39, 5600 Faaborg
Ansatte: 2
Startdato: 06. oktober 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Fyens Murerfirma
Lamdrup Møllevej 8, 5854 Gislev
Ansatte:
Startdato: 08. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Fyns Murerfirma
Hovedvejen 32, 5750 Ringe
Ansatte: 0
Startdato: 23. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Fynsk Håndværk Murer & Tømrer v/Morten Holgersen
Gl. Stenderupvej 28, 5672 Broby
Ansatte: 0
Startdato: 11. august 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gislev-Holme Murerforretning ApS
Holmevej 33, 5854 Gislev
Ansatte: 6
Startdato: 01. maj 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Gislevmaleren v/Steffen Hansen
Mosevej 14, 5854 Gislev
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Halimi Construction ApS
Torvet 4, 5600 Faaborg
Ansatte:
Startdato: 29. august 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hallengreen Maling og Re-Design
Vesterballe 23, 5600 Faaborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HGK Murer- og Skovforretning v/Henrik Greve Kristensen
Ravndrupvej 12, 5854 Gislev
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hillerslev Murerforretning
Fåborgvej 51, 5750 Ringe
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hms Havkjærs Maler Service v/Bruno Havkjær Hansen
Hestehavevej 7, 5750 Ringe
Ansatte: 1
Startdato: 01. august 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HPF Murerbyg ApS
Majbænk 3, 5600 Faaborg
Ansatte:
Startdato: 15. marts 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
J. J. BYG HORNE ApS
Præstegårdsgyden 27, 5600 Faaborg
Ansatte: 6
Startdato: 01. juni 1992,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
J.L.H Malerfirma V/Janus Linder Herløw
Møllevej 31, 5792 årslev
Ansatte: 1
Startdato: 15. juni 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
J.W.Byg v/Jan Uglebjerg Westergaard
Kalekovej 18, 5600 Faaborg
Ansatte: 0
Startdato: 15. oktober 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Laust Lyd
Gammelskovvej 33, 5600 Faaborg
Ansatte:
Startdato: 15. september 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lennart Christensen - Murer
Krarup Nordegn 14, 5750 Ringe
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lindegaard Andreasen ApS
Langgyde 10, 5750 Ringe
Ansatte: 2
Startdato: 30. november 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
M-BYG fyn
Bellisvænget 2, 5856 Ryslinge
Ansatte:
Startdato: 19. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Madsens Murer, entreprenør og udlejningsfirma
Volstrupvej 15, 5750 Ringe
Ansatte: 2
Startdato: 01. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALEREN Bjerring & Co ApS
Østergade 4, 5672 Broby
Ansatte: 9
Startdato: 01. juli 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirma Hanni Søgaard
Lykkesholmsvej 7, 5854 Gislev
Ansatte: 2
Startdato: 01. marts 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Daugaard
Tingskovvej 11, 5750 Ringe
Ansatte: 3
Startdato: 02. januar 2007,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
malerfirmaet rune sørensen
Røjlevej 29, 5792 årslev
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Bergh
Assensvej 473, 5642 Millinge
Ansatte: 0
Startdato: 20. august 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Mads Franklin
Margrethevang 104, 5600 Faaborg
Ansatte:
Startdato: 09. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Mia Milling Vie
Hornelandevej 2, 5600 Faaborg
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester rasmus Folke Olsen
Bøgevej 1, 5600 Faaborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Søren Banke
Sdr. Højrupvejen 110, 5750 Ringe
Ansatte:
Startdato: 23. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Midtfyns Malermester CM
Langgade 57, 5750 Ringe
Ansatte: 0
Startdato: 09. november 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MIDTFYNS MURERFORRETNING ApS
Bystævnevej 2, 5600 Faaborg
Ansatte: 6
Startdato: 27. januar 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Millinge Murerforretning
Egemosevej 6, 5642 Millinge
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURER OG ENTREPRENØR GERT SØRENSEN
Assensvej 320, 5642 Millinge
Ansatte: 3
Startdato: 01. december 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURER SKOVGAARD APS
Ørbækvej 832, 5863 Ferritslev FYN
Ansatte: 3
Startdato: 29. januar 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET HEINO LARSEN ApS
Assensvej 375, 5642 Millinge
Ansatte: 2
Startdato: 31. juli 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Jan Rasmussen
Hestehavevej 46, 5856 Ryslinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER HENRIK MADSEN ApS
Rishøjvej 9, 5672 Broby
Ansatte: 3
Startdato: 29. juni 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Jakob Engsbye
Assensvej 534, 5642 Millinge
Ansatte:
Startdato: 06. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Jan Gertsen
Holsten Carisiusgade 4, 5600 Faaborg
Ansatte: 0
Startdato: 29. april 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER JENS CHR JENSEN
Hesselhavevej 7, 5856 Ryslinge
Ansatte: 2
Startdato: 16. maj 1984,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Johs Larsen- Body&Skin
Snedkervej 4, 5600 Faaborg
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER LARS KRISTENSEN
Langagergyden 18, 5792 årslev
Ansatte: 6
Startdato: 01. august 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Lars Kristensen & Søn ApS
Langagergyden 3, 5792 årslev
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Michael Madsen
Svendborgvej 29, 5600 Faaborg
Ansatte: 1
Startdato: 03. januar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Mikkel Larsen
Jernbanegade 7, 5750 Ringe
Ansatte:
Startdato: 12. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Mikkel Larsen ApS
Jernbanegade 7, 5750 Ringe
Ansatte:
Startdato: 27. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester og Bygningskonstruktør Morten B. Jensen ApS
Højager Allé 4, 5863 Ferritslev FYN
Ansatte:
Startdato: 08. december 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER PALLE JENSEN. V. AABY A/S
Rolighedsvænget 11, 5600 Faaborg
Ansatte: 16
Startdato: 26. marts 1984,
Virksomhedsform: Aktieselskab
murermester peter ladegaard
Linde Allé 42, 5750 Ringe
Ansatte:
Startdato: 24. januar 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Murermester PLR
Radbyvej 28, 5792 årslev
Ansatte:
Startdato: 01. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester S-Carlsen
Dømmestrupvej 51, 5792 årslev
Ansatte: 0
Startdato: 31. august 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Thomas Lorenzen
Rønnebærvej 82, 5792 årslev
Ansatte: 0
Startdato: 03. april 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Tommy Kryger
Assensvej 52, 5750 Ringe
Ansatte: 0
Startdato: 02. maj 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER UFFE SKOVLUND FAABORG ApS
Klintevej 16, 5600 Faaborg
Ansatte: 5
Startdato: 20. maj 1987,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTRE BRDR. KNUDSEN. ÅRSLEV ApS
Stationsvej 169, 5792 årslev
Ansatte: 5
Startdato: 25. oktober 1996,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERNE ApS
Tygsbjergvej 5, 5600 Faaborg
Ansatte: 4
Startdato: 13. oktober 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Ø-maleren v/ Tom Pedersen
Dybendal 16, 5750 Ringe
Ansatte:
Startdato: 16. juli 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Øernes Malerforretning v/Poul Arne Kroghsvang
Hornelandevej 42, 5600 Faaborg
Ansatte: 2
Startdato: 12. januar 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PB Byg og udlejning
Østergade 22, 5600 Faaborg
Ansatte: 0
Startdato: 15. februar 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PER BEKKELUND ApS
Mørkebjergvej 11, 5600 Faaborg
Ansatte: 18
Startdato: 28. oktober 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Poul Erik Murer
Sdr. Højrupvejen 109, 5750 Ringe
Ansatte: 0
Startdato: 06. marts 1975,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Ravnsdal Service v/Hans Jørgen Ravnsdal
Sundbjergvej 35, 5600 Faaborg
Ansatte: 0
Startdato: 09. august 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Robert Moncarz
Syrenvej 14, 5672 Broby
Ansatte: 0
Startdato: 15. maj 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ronnie Jessen´s Maler- og Spartelfirma ApS
Kildevej 7, 5600 Faaborg
Ansatte: 1
Startdato: 15. januar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
S.K.H.-manpower
Kildetoften 3, 5600 Faaborg
Ansatte:
Startdato: 12. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SL Montage Byg v/Søren Lund
Vesterballe 6, 5600 Faaborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Stensdal's Byg ApS
Skovrevlgyden 6, 5792 årslev
Ansatte: 2
Startdato: 02. juli 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SVANNINGE MALERFORRETNING ApS
Svendborgvej 69, 5600 Faaborg
Ansatte: 14
Startdato: 24. juni 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Szymon Andrzejewski
Hornegyden 8, 5600 Faaborg
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2007,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
Talent North ApS
Assensvej 132, 5600 Faaborg
Ansatte:
Startdato: 02. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Thymann's Tømrerfirma v/Niels Thymann Hansen
Dalkildegårdsallé 3, 5600 Faaborg
Ansatte: 1
Startdato: 01. juni 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TINE MUNKEDAL
Assensvej 181, 5750 Ringe
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
To murer v/Tommy Jacobsen
Ny Vestergade 35, 5672 Broby
Ansatte:
Startdato: 29. november 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømmerholt & Højmark ApS
Prices Havevej 44, 5600 Faaborg
Ansatte: 4
Startdato: 25. maj 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømmerholt v/Kasper Skafte Tømmerholt
Prices Havevej 44, 5600 Faaborg
Ansatte: 0
Startdato: 23. juni 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ulrik Morsing
Sallinge Ågade 13, 5750 Ringe
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VALHALLA FLYT ApS
Kalovn 2, 5600 Faaborg
Ansatte:
Startdato: 14. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VHP Byg v/Valdemar Holm Petersen
Nyborgvej 36, 5600 Faaborg
Ansatte:
Startdato: 15. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Wickelsteen Murer - Tømrer
Langdyssevej 21, 5863 Ferritslev FYN
Ansatte: 1
Startdato: 23. oktober 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Rolsted

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Rolsted. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Rolsted eller Faaborg-Midtfyn kommune.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps