2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Alken

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Alken – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Alken

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Alken og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Alken.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Alken.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Alken.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Alken, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Alken. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Alken eller hele Skanderborg kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Alken eller Skanderborg kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 99 firmaer i Alken. Find en tømrer eller maler i Alken og omegn herunder. I hele Skanderborg kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
AA MALERNE ApS
Agerskovvej 7, 8362 Hørning
Ansatte: 8
Startdato: 12. juni 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AAGE WEGENER & SØN, SKANDERBORG A/S
Christiansmindevej 26, 8660 Skanderborg
Ansatte: 25
Startdato: 15. oktober 2014,
Virksomhedsform: Aktieselskab
AB ejendomsservice
Virringvej 52, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 13. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Amisan ApS
Stadionvej 5, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 31. december 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AP-Service
Haraldsvej 15, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
bmaler Birgits Malerfirma
Horsensvej 122, 8660 Skanderborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BORREGAARDS MALERFIRMA
Toftevej 5, 8464 Galten
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BRDR. BRUUN ApS
Hemvej 9, 8660 Skanderborg
Ansatte: 7
Startdato: 13. maj 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Brøbech
Eskebækparken 66, 8660 Skanderborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BYGGEFIRMAET ANDERSEN ApS
Marktoften 7, 8464 Galten
Ansatte: 0
Startdato: 19. september 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
C.Bjørn malerfirma
Ildervej 9, 8660 Skanderborg
Ansatte: 1
Startdato: 23. maj 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Contrast Malerfirma ApS
Tujavej 8, 8464 Galten
Ansatte: 2
Startdato: 06. maj 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
E.M.J Totalbyg
Søndergade 19, 8670 Låsby
Ansatte:
Startdato: 01. december 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ekkelund Bolig ApS
Marktoften 7, 8464 Galten
Ansatte:
Startdato: 06. marts 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FINNS MURERFORRETNING ApS
Bakkevej 19, 8670 Låsby
Ansatte: 4
Startdato: 04. maj 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Galten Mureren ApS
Thorsvej 4, 8464 Galten
Ansatte: 0
Startdato: 23. oktober 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Globus Murerfirma ApS
Randersvej 91, 8362 Hørning
Ansatte: 1
Startdato: 05. september 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Gordon Paints
Skærsbrovej 4, 8680 Ry
Ansatte:
Startdato: 29. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HARALD RØGEN & SØNNER A/S
Jeksenvej 98, 8464 Galten
Ansatte: 17
Startdato: 01. januar 1987,
Virksomhedsform: Aktieselskab
HidoByg
Vagtelvej 6, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hinge
Eskebækparken 66, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 01. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
IVER HOLGER
Silkehøj 17, 8660 Skanderborg
Ansatte: 0
Startdato: 14. oktober 1985,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JENS HENDRIK BROE ANDERSEN
Emborgvej 52, 8660 Skanderborg
Ansatte: 1
Startdato: 15. december 1983,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jens O Thomasen ApS
Skovkildeparken 35, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 15. februar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JENS OVE THOMASEN
Skovkildeparken 35, 8660 Skanderborg
Ansatte: 6
Startdato: 01. januar 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JONSS SERVICE
Søballevej 51, 8464 Galten
Ansatte:
Startdato: 10. oktober 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kjærs Murerfirma ApS
Bækken 9, 8464 Galten
Ansatte:
Startdato: 02. september 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kobberø v/Finn Kobberø
Kattrupvej 30, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KR Maler&Service
Alleen 4, 8362 Hørning
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KRISTIAN JENSEN
Silkeborgvej 24, 8680 Ry
Ansatte: 2
Startdato: 01. september 1979,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lousdal Maleren v/Michael Lousdal Nielsen
Silkeborgvej 83, 8464 Galten
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Madsmurer ApS
Emborgvej 29, 8680 Ry
Ansatte: 1
Startdato: 05. april 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
magnusmultimand
Ryvejen 35, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler- og Murerfirma Weibel v/Danny Weibel Voldbirk
Rypevej 3, 8362 Hørning
Ansatte: 0
Startdato: 08. marts 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerf. Læg & Han. Bentz & Læ. I/S
Agervangen 25, 8464 Galten
Ansatte: 1
Startdato: 01. april 2000,
Virksomhedsform: Interessentskab
MALERFIRMA BOESEN ApS
Skaftesvej 9, 8680 Ry
Ansatte: 6
Startdato: 01. januar 1990,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirma Fr. Nielsen & Søn A/S
Finlandsvej 4, 8660 Skanderborg
Ansatte: 15
Startdato: 11. juni 1986,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerfirma Per Hoffmann Laursen v/Helle Vibeke Laursen
Lyngfeldvænget 57, 8464 Galten
Ansatte: 0
Startdato: 05. juni 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMA RICHARD SCHMIDT V/RICHARD SCHMIDT
Skanderborgvej 13, 8362 Hørning
Ansatte:
Startdato: 22. april 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Steen Johansen
Samsøvej 14, 8464 Galten
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Havsager & Rasmussen ApS
Tåningvej 20, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 09. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Ken Simonsen
Tinbækparken 69, 8464 Galten
Ansatte: 0
Startdato: 18. september 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Pensleriet
Provstevænget 8, 8464 Galten
Ansatte: 1
Startdato: 19. november 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET TOTALENTREPRISE ApS
Nydamsvej 1, 8362 Hørning
Ansatte: 4
Startdato: 20. august 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Vagn Zilmer
Haraldsvej 15, 8660 Skanderborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFORRETNINGEN ApS
Silkeborgvej 110, 8464 Galten
Ansatte: 4
Startdato: 21. januar 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Kirsten Rasmussen
Tulstrupvej 97, 8680 Ry
Ansatte: 0
Startdato: 02. juni 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Lasse Vinther
Elgårdsmindelunden 27, 8362 Hørning
Ansatte:
Startdato: 01. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester v/ Jan Breum
Skovvej 12, 8670 Låsby
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MJ-BYG v/Morten Jakobsen
Boeletvej 27, 8680 Ry
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MØ Entreprise
Hårby Bygade 10, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 04. maj 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Modern Maler ApS
Eskebækparken 23, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 11. juli 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mogensen Byg & entreprenør
Eskebækparken 43, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 01. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Morten Wittrup
Lillegade 3, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MS Murer ApS
Østergade 24, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 16. december 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Müllers ApS
Voldbyvej 101, 8464 Galten
Ansatte:
Startdato: 26. juli 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURER MARTIN STORM ApS
Ny Kirkevej 18, 8680 Ry
Ansatte: 4
Startdato: 29. juni 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murer-Tømrerfirmaet JBL ApS
Nydamsvej 18, 8362 Hørning
Ansatte: 34
Startdato: 18. juni 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMA CH TOFT
Martin A Hansens Vej 6, 8660 Skanderborg
Ansatte: 0
Startdato: 18. maj 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirma Kasper Appelt
Søvejen 13, 8362 Hørning
Ansatte: 0
Startdato: 11. februar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMA SØREN SKOVHUS ApS
Ryvej 128, 8464 Galten
Ansatte: 1
Startdato: 03. april 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET ASTRUP NIELSEN ApS
Stentoften 41, 8362 Hørning
Ansatte: 5
Startdato: 01. januar 1987,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Chris Hundrup
Tønningsletvej 15, 8680 Ry
Ansatte:
Startdato: 19. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Daniel G. M. Jensen ApS
Tinbækparken 54, 8464 Galten
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET KJÆR & KJELDSEN ApS
Søndermarken 30, 8670 Låsby
Ansatte: 0
Startdato: 07. juli 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Pank & Jensen
Langelinie 23, 8464 Galten
Ansatte:
Startdato: 01. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Simonsen ApS
Kærgårdsvej 23, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 27. marts 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet v/Niels Chr. Jacobsen
Ringvej 13, 8680 Ry
Ansatte: 0
Startdato: 14. oktober 1988,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER BENT KRISTENSEN ApS
Vestre Skolevej 15, 8464 Galten
Ansatte: 1
Startdato: 11. juni 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Finn Nielsen
Engvangsvej 11, 8464 Galten
Ansatte: 6
Startdato: 01. januar 1985,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Fordsmand ApS
Præstdam 12, 8464 Galten
Ansatte:
Startdato: 14. juni 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER HELGE CHRISTENSEN
Tinbækparken 59, 8464 Galten
Ansatte: 1
Startdato: 01. april 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
murermester Jan Vilstrup
Liljevej 1, 8660 Skanderborg
Ansatte: 0
Startdato: 04. juni 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER JOHN NIELSEN
Ådalen 6, 8660 Skanderborg
Ansatte: 0
Startdato: 15. februar 1973,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Jørgen Jørgensen ApS
Danmarksvej 18, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 15. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Kasper Deichmann ApS
Vidkærvej 31, 8660 Skanderborg
Ansatte: 1
Startdato: 01. marts 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
murermester kim larsen
Østergårds Alle 106, 8362 Hørning
Ansatte: 0
Startdato: 25. oktober 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MurerMester Malmquist ApS
Frederik d. II's Allé 209, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 16. november 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER NIELS ÅGE HOLST
Tulstrupvej 1, 8680 Ry
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1988,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Thomas Weng Nielsen
Bjarkevej 4, 8464 Galten
Ansatte: 0
Startdato: 20. september 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NJ Malerfirma ApS
Nørregårds Alle 142, 8362 Hørning
Ansatte:
Startdato: 15. april 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NS Maler
Østergårds Alle 103, 8362 Hørning
Ansatte:
Startdato: 05. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nuance Interiør- & Malermester
Skovlunden 12, 8680 Ry
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Østjysk Gulvafslibning og Malerfirma ApS
Storhøjvej 21, 8660 Skanderborg
Ansatte: 14
Startdato: 18. maj 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
P.M.-byg ApS
Ryvej 70, 8464 Galten
Ansatte:
Startdato: 26. januar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Petar-malerBG
Tåningvej 7, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 18. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PP Byggeentreprise ApS
Kildebjerg Skovvej 43, 8680 Ry
Ansatte: 3
Startdato: 19. september 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Ry Malerfirma
Siimvej 25, 8680 Ry
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sikmo ApS
Præstbrovej 22, 8464 Galten
Ansatte:
Startdato: 28. november 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Skanderborg Malerfirma 2020 ApS
Skanderupgade 22, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 21. juli 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Skovby Malerforretning v/Morten Thorup Sørensen
Nørregade 18, 8464 Galten
Ansatte: 0
Startdato: 18. juli 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Skovby Murerforretning ApS
Ringvejen 3, 8464 Galten
Ansatte:
Startdato: 22. november 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Skovhøj Malerfirma
Storringvej 7, 8464 Galten
Ansatte:
Startdato: 10. februar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Søhøjlandets Malerforretning v/Kent Breum
Gl Silkeborgvej 17, 8670 Låsby
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Stilling Malerfirma v/Peter Nielsen
Vinkelvej 19, 8660 Skanderborg
Ansatte: 1
Startdato: 01. februar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
sylvester-byg
Trondvad 4, 8362 Hørning
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TEBSTRUP MALERFORRETNING
Rødkælkevej 10, 8660 Skanderborg
Ansatte: 0
Startdato: 02. januar 1980,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TerrazzoKompagniet v/Thomas Vissing
Hedevej 2, 8464 Galten
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vissing Kloster Entreprise ApS
Vilholtvej 14, 8660 Skanderborg
Ansatte:
Startdato: 16. marts 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Alken

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Alken. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Alken eller Skanderborg kommune.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps