2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Fredericia

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Fredericia – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Fredericia

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Fredericia og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Fredericia.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Fredericia.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Fredericia.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Fredericia, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Fredericia. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Fredericia eller hele Fredericia kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Fredericia eller Fredericia kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 72 firmaer i Fredericia. Find en tømrer eller maler i Fredericia og omegn herunder. I hele Fredericia kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
2IEN MALER & SPARTELFIRMA ApS
Nørrebrogade 131, 7000 Fredericia
Ansatte: 2
Startdato: 23. maj 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Amir PMV
Overmarken 14, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 08. januar 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
ATB malerservice
Nordre Kobbelvej 52, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 19. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Beregner Henrik Lund
Egeskov Skovvej 10, 7000 Fredericia
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bjørn Byg
Erritsø Engvej 7, 7000 Fredericia
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BLADTKRAMER MALERENTREPRISE ApS
Brovadvej 5, 7000 Fredericia
Ansatte: 19
Startdato: 20. december 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Borgem&Holm enterprise
6.Julivej 83, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 04. marts 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BY MUREREN ApS
Nøddeplantagen 4, 7000 Fredericia
Ansatte: 13
Startdato: 04. juni 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CARSTEN ASKEBJERG MADSEN
Mølleskovvej 74, 7000 Fredericia
Ansatte: 2
Startdato: 01. april 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CS-Multiservice
Ullerupdalvej 39, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 06. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Danmarksgades Murerforetning v/Otto Zastrau Jørgensen
Danmarksgade 77, 7000 Fredericia
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DC Murermester
Sanddal Bakke 10, 7000 Fredericia
Ansatte: 0
Startdato: 02. juni 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DC Murermester ApS
Sanddal Bakke 10, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 09. juni 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Din Lokale Murermester Fredericia
Martine Christoffersens Vej 51, 7000 Fredericia
Ansatte: 0
Startdato: 12. juli 2010,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Esben Larsens murerforretning ApS
Øster Voldgade 22, 7000 Fredericia
Ansatte: 2
Startdato: 12. oktober 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Fa. Byg ApS
Vendersgade 26, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 18. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Facade Midt ApS
Håstrupvej 31, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
farve konzept
Snoghøjparken 38, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 29. marts 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Flisemurer Paal-Espen Aaserud V/Paal-Espen Aaserud
Kobbelgårdsvej 41, 7000 Fredericia
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HOLBERG'S MURERFORRETNING ApS
Erritsø Bygade 3, 7000 Fredericia
Ansatte: 2
Startdato: 01. april 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hsbrolægning
Ydunsvej 3, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jesper Murer
Skansevej 37, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 20. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JMP-Murerentreprise ApS
Omøvænget 38, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 11. juni 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jørgensen's malerfirma
Prangervej 150, 7000 Fredericia
Ansatte: 0
Startdato: 05. september 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
kaj Byg
Korskærvej 17, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 12. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KRONBORG & JENSEN ENTREPRISE ApS
Peder Bøgvads Vej 19, 7000 Fredericia
Ansatte: 0
Startdato: 08. april 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lenes Malerfirma
Nørrebrogade 31, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 06. april 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lillebælt MalerMester
Mønstedsvænget 14, 7000 Fredericia
Ansatte: 0
Startdato: 18. august 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M L MURERSERVICE MOGENS LARSEN
Fruetoften 2, 7000 Fredericia
Ansatte: 0
Startdato: 16. august 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M.M-Maler
Snoghøjvej 35, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 30. april 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mads Murer v/ Mads Rygaard Hansen
Oldenborggade 24, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 09. juni 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MadSense
Kongensstræde 24, 7000 Fredericia
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Abrahamsen
Østergade 33, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 06. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Carsten Sø ApS
Plantagevej 28, 7000 Fredericia
Ansatte: 1
Startdato: 25. november 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Cliff Christiansen ApS
Fælledvej 87, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 15. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet FJ
Sjællandsgade 90, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 03. juni 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Kaj Erik Grinderslev
Havepladsvej 55, 7000 Fredericia
Ansatte: 0
Startdato: 24. februar 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Lars Strøm Hansen
Nyvej 11, 7000 Fredericia
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET SCHOUSBØLL ApS
Elboparken 15, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 10. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET STIG BRAMM
Titanvænget 2, 7000 Fredericia
Ansatte: 0
Startdato: 02. januar 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET SV. AAGE HANSEN & SØNNER ApS
Smedevænget 3, 7000 Fredericia
Ansatte: 17
Startdato: 04. december 1986,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERGÅRDEN I FREDERICIA ApS
Industrivej 16, 7000 Fredericia
Ansatte: 35
Startdato: 27. marts 1951,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Allan Thomsen
Egumvej 60, 7000 Fredericia
Ansatte: 7
Startdato: 01. oktober 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
malermester jens hougaard
Prinsensgade 19, 7000 Fredericia
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1987,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Malermester Tina Mechlenborg
Lærkevej 9, 7000 Fredericia
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerværkstedet Jonas Zoega Jensen ApS
Vejlevej 34, 7000 Fredericia
Ansatte: 3
Startdato: 19. maj 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MK Service
Honoresvej 42, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 05. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMA JØRN LAURIDSEN ApS
Strynøvænget 8, 7000 Fredericia
Ansatte: 2
Startdato: 05. august 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Frank Kjær Skarnvad
Hækkelunden 32, 7000 Fredericia
Ansatte: 2
Startdato: 28. oktober 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Brage ApS
Hannerup Engvej 54, 7000 Fredericia
Ansatte: 13
Startdato: 02. december 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Holger Søbye
Gårdvænget 9, 7000 Fredericia
Ansatte: 0
Startdato: 15. april 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Rune Aabo Larsen ApS
Kattegatvej 1, 7000 Fredericia
Ansatte: 2
Startdato: 01. november 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
N.T.P. Byg ApS
Nordre Ringvej 17, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
P Bonde Nielsen
Skolevænget 8, 7000 Fredericia
Ansatte: 0
Startdato: 17. april 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
P. Jensen & Søn ApS
Peder Bøgvads Vej 19, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 07. juni 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PET Murerservice
Asser Jensens Vej 13, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PET Murerservice ApS
Asser Jensens Vej 13, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 05. maj 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RAND-ANDERSEN & SLOTHUUS A/S
Gørtlervej 9, 7000 Fredericia
Ansatte: 31
Startdato: 10. december 2004,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Raphael maler dk
Købmagergade 21, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 27. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Renew it ApS
Fredericiavej 10, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 11. september 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RHT ApS
Kongensgade 79, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 13. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Ryeshøj Murerforretning ApS
Thorsvej 57, 7000 Fredericia
Ansatte: 2
Startdato: 12. januar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sandors
Kongensgade 33, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 04. december 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SK-Byg
Ydunsvej 13, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 06. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Smidstrup Malerfirma v/ Dennis Körner
Skræddervænget 8, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 01. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Snoghøj Mureren v/Michael Jensen
Snoghøjvej 6, 7000 Fredericia
Ansatte: 3
Startdato: 01. juni 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Snoghøj Murerforretning ApS
Egumvej 46, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 12. april 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SRK BYG ApS
Argentinervej 29, 7000 Fredericia
Ansatte: 1
Startdato: 01. marts 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SRK Huse ApS
Argentinervej 29, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 30. maj 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
T.maler
Løvagervej 20, 7000 Fredericia
Ansatte: 0
Startdato: 18. april 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TH. JØRGENSENS MURERFORRETNING. ERRITSØ ApS
Fjordvejen 41, 7000 Fredericia
Ansatte: 0
Startdato: 11. september 1992,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tifcon
Håstrupvej 128, 7000 Fredericia
Ansatte:
Startdato: 06. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Fredericia

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Fredericia. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Fredericia eller Fredericia kommune.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps