2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Hårup

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Hårup – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Hårup

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Hårup og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Hårup.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Hårup.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Hårup.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Hårup, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Hårup. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Hårup eller hele Aarhus kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Hårup eller Aarhus kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 181 firmaer i Hårup. Find en tømrer eller maler i Hårup og omegn herunder. I hele Aarhus kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
Aarhus Boligbyg
Ormslevvej 321, 8260 Viby J
Ansatte: 3
Startdato: 09. oktober 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Aarhus Murerservice
Rosenhøj Bakke 12, 8260 Viby J
Ansatte:
Startdato: 05. maj 2004,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
AB-Ejendomsservice ApS
Marselis Boulevard 81, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 18. februar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Åbyhøj murerforretning
Kastanie Allé 5, 8230 åbyhøj
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Adamas Valg v/Petkov
Dr. Holsts Vej 40, 8230 åbyhøj
Ansatte:
Startdato: 23. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AF-Gulve og væg service
Langelandsgade 60, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Aktuel Malerservice
Høegh-Guldbergs Gade 47, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Allan Vindum Gulvslibe- og Malerfirma ApS
Kalstrup 15, 8530 Hjortshøj
Ansatte:
Startdato: 15. oktober 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Arensbach Entreprise A/S
Bredskifte Allé 11, 8210 Aarhus V
Ansatte:
Startdato: 14. januar 2019,
Virksomhedsform: Aktieselskab
AROS MALER ENTREPRISE A/S
Langs Skoven 74, 8541 Skødstrup
Ansatte: 104
Startdato: 23. september 2013,
Virksomhedsform: Aktieselskab
AT Malerfirma
Grøfthøjparken 154, 8260 Viby J
Ansatte:
Startdato: 03. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
B. K. MALER ApS
Bymandsvej 20, 8200 Aarhus N
Ansatte: 2
Startdato: 02. maj 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
B.S Beton & Have
Kirkevejen 12, 8471 Sabro
Ansatte:
Startdato: 25. april 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Bæredygtig mur
Ellemarksvej 12, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 12. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
baremurer.dk
Rødkløvervej 14, 8200 Aarhus N
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BEDER MURERFORRETNING ApS
Agernvej 53, 8330 Beder
Ansatte: 6
Startdato: 01. december 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BG Malerfirma
Bispehavevej 53, 8210 Aarhus V
Ansatte:
Startdato: 02. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BJERREGAARD & CO. A/S. AARHUS
Elkjærvej 25, 8230 åbyhøj
Ansatte: 12
Startdato: 13. juni 1990,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Bjørnebyg Murermester ApS
Balagervej 60, 8260 Viby J
Ansatte:
Startdato: 01. april 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BOLIGMALEREN ApS
Salamanderparken 115, 8260 Viby J
Ansatte: 0
Startdato: 15. maj 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Build It & Service ApS
Byhøjengen 52, 8380 Trige
Ansatte:
Startdato: 27. september 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BYENS MALER ÅRHUS ApS
Tordenskjoldsgade 26, 8200 Aarhus N
Ansatte: 7
Startdato: 18. august 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BYGNINGSMALEREN.DK ApS
Holger Drachmanns Vej 11, 8000 Aarhus C
Ansatte: 6
Startdato: 20. december 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Clarina Blomster
Skt. Pauls Kirkeplads 16, 8000 Aarhus C
Ansatte: 2
Startdato: 22. august 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CM
Nymarksvej 174, 8340 Malling
Ansatte:
Startdato: 15. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dan Maler Firma ApS
Engelundsvej 72, 8260 Viby J
Ansatte: 4
Startdato: 10. marts 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dansk Byggerådgivning
Kjærslund 34, 8260 Viby J
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Den Gule Gård / Malerfirmaet DGG-Service
Gammelvej 1, 8530 Hjortshøj
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DK Murermester
Fiskergade 80, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 02. november 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EJENDOMSSELSKABET AF 18. JUNI 2013 ApS
Åboulevarden 52, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 18. juni 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Ellix ApS
Bygvangen 21, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 19. august 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ESHØJ MURERFORRETNING ApS
Eshøjvej 92, 8471 Sabro
Ansatte: 3
Startdato: 11. oktober 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FB-byg ved Flemming Bendtsen ApS
Havremarken 4, 8520 Lystrup
Ansatte:
Startdato: 05. august 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Flise Mesteren
Marselis Boulevard 81, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 14. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Fliseminister & Søn ApS
Vesterbro Torv 4, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 14. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FLISEMINISTEREN ApS
Vesterbro Torv 4, 8000 Aarhus C
Ansatte: 3
Startdato: 21. oktober 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Fliseskrædderiet ApS
Vestermarken 9, 8260 Viby J
Ansatte: 2
Startdato: 16. marts 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Flycht & Co
Rugmarken 19, 8520 Lystrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FP Maler
Haugesundsvej 1, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 22. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FREDERIKSBJERG MALERFORRETNING V/LARS JESPERSEN
Dalgas Avenue 21, 8000 Aarhus C
Ansatte: 4
Startdato: 08. februar 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Friis entreprise ApS
Sandøgade 15, 8200 Aarhus N
Ansatte: 8
Startdato: 14. oktober 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GL. RYE MURERFORRETNING ApS
Lollandsgade 68, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 18. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Godkendt ApS
Gammel Kirkevej 14, 8530 Hjortshøj
Ansatte:
Startdato: 29. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GRIMSTRUP Malerfirma
Amaliegade 23, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 20. juli 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gyldenløve
Trillegårdsvej 108, 8210 Aarhus V
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Handyman Ramo
Ormslevvej 101, 8260 Viby J
Ansatte:
Startdato: 01. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Happy brick
Jægergårdsgade 61, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 08. november 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HÅRUP MALERFIRMA V/JENS VINTHER JOHANSEN
Delfivej 29, 8530 Hjortshøj
Ansatte: 0
Startdato: 15. januar 1984,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HB Murerforretning
Ellebrinken 77, 8520 Lystrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HENRY PETERSEN
Ny Studstrupvej 17, 8541 Skødstrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1976,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Højbjerg Malerforretning ApS
Heibergsgade 34, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 22. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HUJ A/S
Haslegårdsvænget 18, 8210 Aarhus V
Ansatte: 62
Startdato: 07. juni 1995,
Virksomhedsform: Aktieselskab
HusMann Murerfirma
Frydenlunds Allé 27, 8210 Aarhus V
Ansatte:
Startdato: 01. december 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JDH-BYG A/S
Oktobervej 49, 8210 Aarhus V
Ansatte: 21
Startdato: 09. november 2011,
Virksomhedsform: Aktieselskab
jk-multibyg
Mykenevej 7, 8530 Hjortshøj
Ansatte: 0
Startdato: 17. februar 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JL Service & Håndværk ApS
Skejbybakkevej 32, 8200 Aarhus N
Ansatte: 1
Startdato: 12. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JS Malermestre ApS
Trepkasgade 25, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 16. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jysk Byggeservice
Høgevej 41, 8210 Aarhus V
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jysk malerforretning
Rydevænget 45, 8210 Aarhus V
Ansatte:
Startdato: 18. maj 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KH malerfirma
Hummeluhrevej 3, 8471 Sabro
Ansatte: 0
Startdato: 18. august 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kim Maler
Risvangsvej 41, 8530 Hjortshøj
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kløver malerfirma aps
Engbakken 26, 8471 Sabro
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Køhler Malerfirma ApS
Onsholtvej 170, 8260 Viby J
Ansatte:
Startdato: 03. januar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KSL Byg v/Kristoffer Solvang Larsen
De Mezas Vej 7, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lak by Jacobsen
Møgelgårdsvej 9, 8520 Lystrup
Ansatte: 0
Startdato: 20. november 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lars Konge ApS
Lindåhøje 4, 8530 Hjortshøj
Ansatte:
Startdato: 04. oktober 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Laurids Vestergaard
Haslevangsvej 74, 8210 Aarhus V
Ansatte: 0
Startdato: 21. juli 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LAURSEN & SØN I/S
Ydunsvej 16, 8230 åbyhøj
Ansatte: 6
Startdato: 01. oktober 2017,
Virksomhedsform: Interessentskab
LME A/S
Lægårdsvej 14, 8520 Lystrup
Ansatte: 64
Startdato: 20. oktober 1984,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Lystrup Tømrer og Malerforretning ApS
Mejlbyvej 656, 8530 Hjortshøj
Ansatte:
Startdato: 03. marts 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
M. Rosholm Malerfirma ApS
Peder Skrams Gade 42, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 08. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALER FIRMA/A&R
Rosenhøj Allé 33, 8260 Viby J
Ansatte:
Startdato: 12. juli 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Urbrand
Damagervej 1, 8260 Viby J
Ansatte:
Startdato: 03. april 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Maler Yen
Sjællandsgade 22, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. april 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma André Iversen
Krekærlunds Allé 44, 8340 Malling
Ansatte: 1
Startdato: 15. september 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma B.Frederiksen
Kaj Munks Vej 44, 8260 Viby J
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMA CLAUS HØEGH ApS
Grenåvej 747, 8541 Skødstrup
Ansatte: 1
Startdato: 06. marts 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMA DANNIE KRISTENSEN
Hasselhaven 31, 8520 Lystrup
Ansatte: 1
Startdato: 27. marts 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMA E. SKOVSGAARD ApS
Stenhøj 6, 8520 Lystrup
Ansatte: 24
Startdato: 09. juni 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMA ERIK DALSGAARD SØRENSEN A/S
Tomsagervej 17, 8230 åbyhøj
Ansatte: 40
Startdato: 24. juli 1998,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerfirma Laursen & Søn
Ydunsvej 16, 8230 åbyhøj
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1991,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Malerfirma Lyth & Jensen ApS
Ørnedalen 5, 8520 Lystrup
Ansatte:
Startdato: 12. juli 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirma Michael Kaae
Segaltvej 407, 8541 Skødstrup
Ansatte: 0
Startdato: 12. april 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMA PER KILDEN
Irma Pedersens Gade 25, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1992,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Malerfirma R. Henriksen
Jarlsmindevej 170, 8260 Viby J
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Røschmann v/Dennis Rysser Røschmann
Trige Møllevej 32, 8380 Trige
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMA T. CHRISTENSEN ApS
Musvågevej 30, 8210 Aarhus V
Ansatte: 2
Startdato: 05. februar 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirma Tidens Farver
Møllevangs Allé 151, 8210 Aarhus V
Ansatte: 13
Startdato: 01. september 1985,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Brdr. Knudsen ApS
Lille Elstedvej 207, 8520 Lystrup
Ansatte: 2
Startdato: 07. maj 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Buildtolast
Trindsøvej 6, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Casper Skaarup
Elstedvej 59, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 02. november 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet D&E ApS
Musvågevej 18, 8210 Aarhus V
Ansatte:
Startdato: 18. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Kildahl ApS
Revelhøjvej 26, 8200 Aarhus N
Ansatte: 22
Startdato: 06. januar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Lars Christensen
Norringholmsvej 29, 8260 Viby J
Ansatte: 1
Startdato: 15. juni 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet M. Sørensen
Grøndalsvej 56, 8260 Viby J
Ansatte: 0
Startdato: 12. marts 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Maalit
Clausholms Allé 4, 8260 Viby J
Ansatte: 0
Startdato: 10. december 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Mikkel Rønfeldt
Åboulevarden 30, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 11. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET MOGENS LINDGAARD ApS
Sønderborggade 11, 8000 Aarhus C
Ansatte: 5
Startdato: 19. april 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Thorbjørn ApS
Ole Rømers Gade 44, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 28. juni 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Thorbjørn v/Thorbjørn Kahl Jørgensen
Ole Rømers Gade 44, 8000 Aarhus C
Ansatte: 12
Startdato: 18. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet v/Malthe Baden
Tordenskjoldsgade 36, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 08. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MalerMark & Team
Jyllands Allé 10, 8000 Aarhus C
Ansatte: 3
Startdato: 01. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester AB
Parosvej 3, 8530 Hjortshøj
Ansatte:
Startdato: 03. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Anders Winther Nielsen
Østrevej 22, 8210 Aarhus V
Ansatte: 2
Startdato: 18. oktober 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Bernd Andersen
Frederiks Plads 26, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER CLAUS CHRISTENSEN ApS
Oktobervej 69, 8210 Aarhus V
Ansatte: 7
Startdato: 29. juni 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Harnov
Tommy Seebachs Gade 15, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 17. januar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER HENRIK KRISTIANSEN ApS
Bergensgade 2, 8200 Aarhus N
Ansatte: 8
Startdato: 01. november 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Jackie Sørensen
Onsholtvej 34, 8260 Viby J
Ansatte:
Startdato: 08. juli 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Lund
Snogebæksvej 86, 8210 Aarhus V
Ansatte:
Startdato: 31. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
malermester ole bay
Ormslevvej 316, 8260 Viby J
Ansatte: 4
Startdato: 01. december 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Prince ApS
Otte Ruds Gade 38, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 03. juli 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERMESTER VIGGO ERICHSEN
Solhøjvej 6, 8210 Aarhus V
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1980,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALLING MURERFORRETNING ApS
Fløjstrupvej 15, 8340 Malling
Ansatte: 2
Startdato: 11. februar 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malprivat.Dk ApS
Klamsagervej 35, 8230 åbyhøj
Ansatte:
Startdato: 30. august 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Marketing.håndværker
Trindsøvej 6, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 08. februar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mc Murer
Rosenhøj Bakke 12, 8260 Viby J
Ansatte:
Startdato: 01. september 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
MESTERMUREREN ApS
Randersvej 535, 8380 Trige
Ansatte: 5
Startdato: 27. april 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mikkel Murer & Co ApS
Stokrosevej 7, 8330 Beder
Ansatte: 1
Startdato: 05. september 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MJ Malerentreprise ApS
Oktobervej 51, 8210 Aarhus V
Ansatte:
Startdato: 25. januar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MK Epoxy
Gartnerhaven 5, 8541 Skødstrup
Ansatte:
Startdato: 01. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Munk enterprise
Gammel Viborgvej 73, 8471 Sabro
Ansatte:
Startdato: 30. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer v/Lars Lauridsen
Janus La Cours Gade 8, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 02. marts 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer/Multiservice ApS
Møllesvinget 67, 8541 Skødstrup
Ansatte:
Startdato: 27. maj 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirma Gyllensten Christiansen
Asmusgårdsvej 12, 8520 Lystrup
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet MF ApS
Junivej 8, 8210 Aarhus V
Ansatte:
Startdato: 21. februar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER ALLAN JØRGENSEN
Risvangsvej 10, 8530 Hjortshøj
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1988,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Allan Pedersen ApS
Hjelmagervænget 26, 8541 Skødstrup
Ansatte: 5
Startdato: 12. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Andre Holst
Byhøjtoften 65, 8380 Trige
Ansatte: 0
Startdato: 15. juli 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Andre Holst ApS
Byhøjtoften 65, 8380 Trige
Ansatte: 1
Startdato: 12. januar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Aria ApS
Karensmindevej 20, 8260 Viby J
Ansatte:
Startdato: 17. november 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER BENT FRANDSEN ApS
Sonnesgade 14, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 28. januar 1999,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Bøgebjerg ApS
Beder Landevej 105, 8330 Beder
Ansatte:
Startdato: 06. april 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Brian Veibell v/ Brian Veibell Pedersen
Otto Benzons Vej 39, 8210 Aarhus V
Ansatte:
Startdato: 04. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Danny Pedersen ApS
Viborgvej 876, 8471 Sabro
Ansatte:
Startdato: 20. februar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Ellegaard
Solbakkevej 1, 8260 Viby J
Ansatte: 0
Startdato: 26. marts 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Ibrahim Alma
Ormslevvej 101, 8260 Viby J
Ansatte:
Startdato: 07. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Martin Ziethen
Agernvej 23, 8330 Beder
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER MØLGAARD ApS
Rugmarken 6, 8520 Lystrup
Ansatte: 5
Startdato: 21. oktober 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Norre ApS
Parosvej 142, 8530 Hjortshøj
Ansatte:
Startdato: 23. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester OKC Byg ApS
Brendstrupvej 87, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 24. maj 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Orla Kragelund ApS
Byagervej 20, 8330 Beder
Ansatte: 10
Startdato: 08. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER STEFFEN FUHLENDORF
Dybkjærvej 12, 8200 Aarhus N
Ansatte: 2
Startdato: 12. august 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Thybo ApS
J. Skjoldborgs Vej 29, 8230 åbyhøj
Ansatte:
Startdato: 22. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
N. K. Byg ApS
Vestervang 24, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 20. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Niels Murer -Flise Experten ApS
Balagervej 36, 8260 Viby J
Ansatte:
Startdato: 15. august 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NL-BYG
vestervang 21, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nordic Alliance
Vestermøllevej 248, 8380 Trige
Ansatte:
Startdato: 29. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nordic Byggeri ApS
Bogfinkevej 43, 8210 Aarhus V
Ansatte:
Startdato: 26. august 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nordic Pro-Malerfirma
Møllegade 32, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NT-Construction ApS
Risvangsvej 16, 8530 Hjortshøj
Ansatte:
Startdato: 26. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Obs Jysk møbellakering
Elkjærvej 17, 8230 åbyhøj
Ansatte: 0
Startdato: 11. november 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Østjysk Byg og Rådgivning
Fjældevænget 22, 8210 Aarhus V
Ansatte:
Startdato: 25. april 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Østjysk Malerfirma v/Alaa Karrum
Musvågevej 8, 8210 Aarhus V
Ansatte:
Startdato: 25. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
P.A.M. Solidbyg ApS
Stillingvej 96, 8471 Sabro
Ansatte: 12
Startdato: 06. juni 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PETER SKOVGÅRD BENDIXEN
Stockholmsgade 26, 8200 Aarhus N
Ansatte: 0
Startdato: 02. april 1979,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Peters Murerforretning ApS
Mødalvej 11, 8471 Sabro
Ansatte:
Startdato: 20. januar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PLAYSCAPES DENMARK ApS
Buggesgårdvej 69, 8260 Viby J
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Prime Finish Work
Aldersrovej 37, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 09. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Revi Byg
Fuglebakkevej 1, 8210 Aarhus V
Ansatte: 0
Startdato: 25. september 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RL Malerfirma
Virup Skovvej 114, 8530 Hjortshøj
Ansatte:
Startdato: 18. november 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
S.S. Service v/Søren Sørensen
Hjulgårdsvej 30, 8380 Trige
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SB Murerservice
Samsøgade 75, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 28. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Skæring Malerfirma
Solhvervsvej 16, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 13. juni 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Skejby Malerfirma
Fjældevænget 68, 8210 Aarhus V
Ansatte:
Startdato: 14. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SØREN BUNDGAARD JENSEN
Møllebakken 48, 8471 Sabro
Ansatte: 0
Startdato: 20. april 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
STA MALERFIRMAET A/S V.BRIAN MIKKELSEN
J.H. Wessels Vej 6, 8230 åbyhøj
Ansatte: 10
Startdato: 26. juni 1996,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Swedish entrepreneur
Trindsøvej 6, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 14. februar 2024,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
Thor byg
Smoven 3, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 25. september 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tidl. Byggefirma ApS
Byagervej 20, 8330 Beder
Ansatte: 0
Startdato: 18. maj 1979,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tidy Up Company
Rønnevangen 185, 8471 Sabro
Ansatte:
Startdato: 08. marts 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tomas Christiansen - Murerfirma
H.N. Clausens Gade 16, 8000 Aarhus C
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Toti Murer
Krekærtoften 82, 8340 Malling
Ansatte:
Startdato: 12. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Unika - Allan Lauridsen
Randersvej 21, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 01. februar 1992,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
V.D Maler ApS
Ladefogedvej 84, 8200 Aarhus N
Ansatte:
Startdato: 20. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
V.I.Pets
Hjulgårdsvej 6, 8380 Trige
Ansatte: 0
Startdato: 10. september 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
v/ K Koldbro
Sjællandsgade 75, 8000 Aarhus C
Ansatte:
Startdato: 14. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VEL-BYG MURERFIRMA ApS
Jeppe Aakjærs Vej 58, 8230 åbyhøj
Ansatte: 3
Startdato: 24. maj 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Viby Murerforretning v/Finn Bisgård
Bernstorffsvej 23, 8260 Viby J
Ansatte: 0
Startdato: 20. marts 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VORK ARKITEKT OG BYGGEFIRMA ApS
Åstrupgårdvej 6, 8541 Skødstrup
Ansatte: 1
Startdato: 27. april 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
YNOS
Ryhaven 63, 8210 Aarhus V
Ansatte: 4
Startdato: 20. november 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Hårup

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Hårup. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Hårup eller Aarhus kommune.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps