2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Horsens

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Horsens – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Horsens

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Horsens og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Horsens.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Horsens.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Horsens.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Horsens, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Horsens. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Horsens eller hele Horsens kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Horsens eller Horsens kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 121 firmaer i Horsens. Find en tømrer eller maler i Horsens og omegn herunder. I hele Horsens kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
AARUP MURERFIRMA ApS
Eskekrog 1, 8700 Horsens
Ansatte: 1
Startdato: 08. juni 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ALMIR Malerfirma ApS
Granvej 12, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 01. september 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AS BYG
Ternevej 104, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 15. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BAKKELANDETS MALERFIRMA ApS
Skovbrynet 1, 8740 Brædstrup
Ansatte: 1
Startdato: 10. maj 1988,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bamsemaler
Åboulevarden 104, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 26. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Best4U Painting & Design
Byvangen 19, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 18. januar 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
bolig-renovering v/kim mathiasen
Korning Nørremark 25, 8700 Horsens
Ansatte: 0
Startdato: 22. juni 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BRÆDSTRUP MALERFORRETNING ApS
Vestergade 40, 8740 Brædstrup
Ansatte: 1
Startdato: 25. maj 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Byens Gårdservice ApS
Grønlandsvej 11, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 12. marts 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BYENS SPECIAL-MURER NR. 1 V/CHRISTIAN NIELSEN
Husoddevej 24, 8700 Horsens
Ansatte: 1
Startdato: 01. februar 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CVJ-BYG ApS
Emil Møllers Gade 81, 8700 Horsens
Ansatte: 15
Startdato: 22. september 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DAGNÆS MURERFORRETNING ApS
Dagnæs Strandvej 11, 8700 Horsens
Ansatte: 7
Startdato: 06. februar 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dan Vidar Pedersen
Annasmindevej 22, 8700 Horsens
Ansatte: 0
Startdato: 15. marts 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Den Glade Maler v/Rene Rimpler
Emil Bojsens Gade 45, 8700 Horsens
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DH Entreprise ApS
Ulfeldtsvej 22, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 12. september 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Egebjerg Malerfirma ApS
Gl Egebjergvej 5, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 03. juni 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Egholms Murerfirma
Nebelvej 20, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Entreprenør Rasmus Johansen ApS
Gantrupvej 3, 8752 østbirk
Ansatte: 1
Startdato: 15. december 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FestCentralen
Mosegårdsvej 20, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 01. september 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Fugholm Byg
Fugholm 14, 8700 Horsens
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GBS Mureren ApS
Annasmindevej 8, 8700 Horsens
Ansatte: 1
Startdato: 04. maj 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GLUD MURERFORRETNING ApS
Sølvgade 2, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 22. juni 1992,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Haldrup Muereforretning v/Poul Henning Sørensen
Krogen 8, 8700 Horsens
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2009,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
HEDEAGER EJENDOMSSERVICE A/S
Guldstjernen 10, 8700 Horsens
Ansatte: 0
Startdato: 24. juni 1999,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Heibæk Entreprenør A/S
Provstlund Skovvej 6, 8700 Horsens
Ansatte: 6
Startdato: 01. november 2007,
Virksomhedsform: Aktieselskab
HORSENS FUGETEKNIK ApS
Langballe 6, 8700 Horsens
Ansatte: 11
Startdato: 01. september 1990,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
horsens murer
Egebjergvej 174, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 01. september 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HORSENS MURER SERVICE ApS
Vågøvej 24, 8700 Horsens
Ansatte: 9
Startdato: 14. juni 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HUBERTUS BYG ApS
Stenagervej 54, 8752 østbirk
Ansatte:
Startdato: 18. december 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
J. Tofts Malerfirma
Niels Wongesvej 3, 8740 Brædstrup
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JBM Montage ApS
Vågøvej 16, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 28. oktober 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
jens kjær
Spedalsø 14, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 06. oktober 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Jesper Meldgaard Sig
Tyrrestrupvej 4, 8700 Horsens
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jms teknik
Strandkærvej 40, 8700 Horsens
Ansatte: 0
Startdato: 27. januar 2009,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
JO - Byens Gårdservice
Grønlandsvej 11, 8700 Horsens
Ansatte: 2
Startdato: 01. maj 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jysk Epoxy & Murer ApS
Ternebakkevej 38, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 21. december 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jysk Freelance
Hvidtfeldtsvej 3, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 22. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jysk Murer ApS
Ternebakkevej 38, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 29. september 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KAPPELS MURERFORRETNING
Renrosen 14, 8700 Horsens
Ansatte: 0
Startdato: 15. november 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KBJ Byg ApS
Dalagervej 69, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 17. januar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KH Metal
Søndre Molgervej 54, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 13. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kirkholm S.C. v/ Carl Peter Jeppesen
Ny Havnegade 24, 8700 Horsens
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kjærbye Malerfirma
Bytoften 9, 8700 Horsens
Ansatte: 1
Startdato: 01. juli 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KT Maler
Strandgade 31, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 07. december 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kvikmaler
Nordre Strandvej 22, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 15. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Light Touch Solutions ApS
Kyradservej 13, 8700 Horsens
Ansatte: 3
Startdato: 05. september 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lund tømrer og murer ApS
Graversens Minde 2, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 26. marts 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lundegaard's Murerfirma ApS
Vesterhøjsvej 5, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 24. april 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mal64
Axel Sørensens Vej 32, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 02. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Karina Nord
Dalvangen 1, 8700 Horsens
Ansatte: 0
Startdato: 18. marts 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Rune Kristensen ApS
Galgehøj 114, 8700 Horsens
Ansatte: 3
Startdato: 28. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMA TOM BAGGE. BRÆDSTRUP ApS
Højtholmvej 13, 8740 Brædstrup
Ansatte: 12
Startdato: 14. marts 1990,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Jan Pedersen
Sattrupvej 21, 8752 østbirk
Ansatte: 2
Startdato: 01. juni 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET KJÆRHUS ApS
Gotlandsvej 8, 8700 Horsens
Ansatte: 41
Startdato: 27. juni 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Kurt M. Hansen. Horsens ApS
Lokesalle 63, 8700 Horsens
Ansatte: 7
Startdato: 20. december 1984,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET OLE OG CARSTEN PEDERSEN ApS
Sorgenfri 30, 8740 Brædstrup
Ansatte: 2
Startdato: 01. juli 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Peter Krogh ApS
Indre Ringvej 9, 8740 Brædstrup
Ansatte: 14
Startdato: 06. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Vinjeborg v/Per Vinjeborg
Risengård 5, 8700 Horsens
Ansatte: 2
Startdato: 01. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFORRETNING LENKA KNUDSEN ApS
Tranevej 12, 8700 Horsens
Ansatte: 2
Startdato: 01. januar 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Frandsen ApS
Tangmosevej 4, 8740 Brædstrup
Ansatte:
Startdato: 14. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERMESTER LEIF NIELSENS EFTF. A/S
Stadionsvej 28, 8700 Horsens
Ansatte: 15
Startdato: 01. november 2013,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malermester Rasmus Lundhus
Bjerrevej 58, 8700 Horsens
Ansatte: 10
Startdato: 01. juli 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Marcs Murerservice
Rådvedvej 30, 8700 Horsens
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mikkels Murerforretning ApS
Lokesalle 63, 8700 Horsens
Ansatte: 3
Startdato: 22. februar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MJ Service
Godsbanegade 1, 8700 Horsens
Ansatte: 0
Startdato: 02. november 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Morilds Murerforretning I/S
Symfonialle 9, 8700 Horsens
Ansatte: 0
Startdato: 17. marts 2003,
Virksomhedsform: Interessentskab
MRM Murer
Storegade 54, 8752 østbirk
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Multi Byg ApS
Spedalsø 54, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 03. april 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mureren ApS Mik Rosendal
Siriusvej 35, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 12. juni 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Anders Stidsen
Kastanjealle 4, 8700 Horsens
Ansatte: 0
Startdato: 02. december 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET ANDERS STIDSEN ApS
Kastanjealle 4, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 14. januar 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET ANDREAS KRAGH ApS
Bøgevangsgade 22, 8700 Horsens
Ansatte: 9
Startdato: 12. juni 1998,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet BBR
Østerhøjsvej 4, 8700 Horsens
Ansatte: 2
Startdato: 01. januar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Buch ApS
Sneharevej 30, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 12. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet CB BYG
Violvej 41, 8700 Horsens
Ansatte: 0
Startdato: 22. december 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET CHRISTIAN ANDERSEN ApS
Rasmus Hansens Vej 4, 8700 Horsens
Ansatte: 1
Startdato: 12. marts 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet EB Larsen
Niels Juels Gade 11, 8700 Horsens
Ansatte: 1
Startdato: 18. juli 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET EILIF NIELSENS EFTF. A/S
Søndergade 121, 8740 Brædstrup
Ansatte: 10
Startdato: 21. juni 2007,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MURERFIRMAET GUNNAR MARKUSSEN ApS
Stensballe Strandvej 157, 8700 Horsens
Ansatte: 3
Startdato: 01. juli 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet KampBrodersen ApS
Sydvestvej 2, 8700 Horsens
Ansatte: 3
Startdato: 12. august 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet M. T. Andersen ApS
Ydunsvej 19, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 21. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet MBR ApS
Gl Kirkevej 8, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 22. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Mogens Munkø
Viborgvej 29, 8700 Horsens
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET ROSENDAL ApS
Erantisvej 105, 8700 Horsens
Ansatte: 5
Startdato: 01. december 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Skov Ross Petersen ApS
Grædstrupvej 27, 8740 Brædstrup
Ansatte: 5
Startdato: 12. marts 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Tage Jensen
Sundvej 74, 8700 Horsens
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET TINGHUUS ApS
Blåklokken 24, 8700 Horsens
Ansatte: 1
Startdato: 28. januar 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Christian Sørensen ApS
Klaks Møllevej 23, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 18. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Dennis Skou
Solsikkevej 24, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester M. Christensen
Langgade 14, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER MIKAEL ANDERSEN ApS
Dalagervej 156, 8700 Horsens
Ansatte: 4
Startdato: 10. marts 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Søren Rabøl Jakobsen
Glibingvej 4, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 01. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTERFIRMAET JENSEN OG FRIISPEDERSEN HORSENS A/S
Hovmarksvej 184, 8700 Horsens
Ansatte: 10
Startdato: 20. september 1985,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MURERSTEEN ApS
Nansensvej 55, 8700 Horsens
Ansatte: 1
Startdato: 23. august 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murertech ApS
Haldrupvej 35, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 03. oktober 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NIELS JENSEN
Mosegårdsvej 10, 8740 Brædstrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1976,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NS tømrer og maler
Axelborg 3, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 27. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ØSTBIRK MURERFORRETNING ApS
Potmosevej 12, 8752 østbirk
Ansatte: 5
Startdato: 21. februar 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Østjyllands Murerservice ApS
Fjordparken 342, 8700 Horsens
Ansatte: 0
Startdato: 26. februar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
R.S. GRUPPEN ApS
Kråsigvej 9, 8700 Horsens
Ansatte: 86
Startdato: 01. juni 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
REENBERG OG SØN A/S
Buen 1, 8740 Brædstrup
Ansatte: 10
Startdato: 02. juli 1990,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Rise's
Stjernholmsgade 30, 8700 Horsens
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Rosenberg Malerfirma A/S
Ove Jensens Alle 35, 8700 Horsens
Ansatte: 41
Startdato: 07. maj 1999,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Service håndværkeren
Emil Møllers Gade 79, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 16. august 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Skovvangs Malerfirma ApS
Slagballevej 10, 8740 Brædstrup
Ansatte:
Startdato: 13. januar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SLAGBALLE MALERFORRETNING V/JAN SKOVVANG NIELSEN
Østergårdsvej 28, 8740 Brædstrup
Ansatte: 10
Startdato: 01. marts 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SLmurer
Emil Møllers Gade 59, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 02. januar 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Spartel Firma L&L ApS
Fjordparken 90, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 12. november 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Station Stella Starseed Studio
Frederiksgade 44, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 13. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SUNWRAP.DK ApS
Grønlandsvej 11, 8700 Horsens
Ansatte: 1
Startdato: 27. maj 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Torsted Malerfirma
Kantatealle 22, 8700 Horsens
Ansatte: 0
Startdato: 15. november 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Torsted Murerforretning
Selskovvang 10, 8700 Horsens
Ansatte: 0
Startdato: 16. juni 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tranbjerg Malerfirma
Stensballe Strandvej 93, 8700 Horsens
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TREBON
Bævervej 10, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TREND BYG ApS
Skovbrynet 1, 8700 Horsens
Ansatte: 1
Startdato: 03. maj 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tyrsted Murerforretning ApS
Bjerrevej 62, 8700 Horsens
Ansatte:
Startdato: 19. december 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
UNOPAINT ApS
Søndrevej 26, 8700 Horsens
Ansatte: 6
Startdato: 12. februar 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vagn Jensen
silkeborgvej 37, 8740 Brædstrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VESTBIRK MALERFORRETNING ApS
Søvejen 26, 8752 østbirk
Ansatte: 2
Startdato: 15. april 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VIGGO JENSEN
Havmarken 5, 8700 Horsens
Ansatte: 0
Startdato: 21. maj 1969,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VL Byggeservice
Nørregade 29, 8740 Brædstrup
Ansatte:
Startdato: 09. januar 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Horsens

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Horsens. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Horsens eller Horsens kommune.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps