2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Ilskov

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Ilskov – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Ilskov

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Ilskov og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Ilskov.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Ilskov.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Ilskov.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Ilskov, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Ilskov. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Ilskov eller hele Herning kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Ilskov eller Herning kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 138 firmaer i Ilskov. Find en tømrer eller maler i Ilskov og omegn herunder. I hele Herning kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
A/S MURERMESTER JAN CHRISTENSEN
Gejlbjergvej 39, 6933 Kibæk
Ansatte: 8
Startdato: 13. maj 2004,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Aastrup murerservice
Åvej 24, 7451 Sunds
Ansatte: 0
Startdato: 05. november 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Abraham v/Bent Murer
Gl. Landevej 150, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 31. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Alletiders murer
Hammerum Hovedgade 29, 7400 Herning
Ansatte: 0
Startdato: 15. juni 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AT TAGRENS & ISOLERING ApS
Vester Alle 26, 7400 Herning
Ansatte: 2
Startdato: 06. juli 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BARSLUND & GASSEHOLM ApS
Bødkervej 12, 7490 Aulum
Ansatte: 21
Startdato: 14. marts 1985,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bilberg
Sneppevej 3, 7480 Vildbjerg
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bjergby - Haderup Murerforretning v/Dann Ørskov Karlsen
Hedevej 1, 7540 Haderup
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BJERGBY-HADERUP MURERFORRETNING ApS
Hedevej 1, 7540 Haderup
Ansatte: 3
Startdato: 01. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BLÅHØJ MURER OG ENTREPRENØR ApS
Fredborgvej 16, 7330 Brande
Ansatte: 1
Startdato: 14. marts 1986,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Boye
Solhjemvej 5, 7280 Sønder FELDing
Ansatte:
Startdato: 03. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Brian Sand Pedersen
Merrildvej 23, 7400 Herning
Ansatte: 0
Startdato: 20. januar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Brøndum Byg ApS
Nis Petersens Vej 31, 7400 Herning
Ansatte: 1
Startdato: 29. juni 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bundgaard
Uhre Byvej 14, 7330 Brande
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Byggefirmaet Kasper Madsen
Sdr Ommevej 6, 7330 Brande
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CLP Byg aps
Nyvangsvej 13, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 03. november 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
D&B MurerFirma
Sjællandsgade 142, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 01. december 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DENGE'S MURERFIRMA ApS
Lars Nielsens Vej 61, 7330 Brande
Ansatte: 1
Startdato: 12. september 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DET GRÅ GULD ApS
Høgild Hovedgade 39, 7400 Herning
Ansatte: 0
Startdato: 11. maj 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Din Murer v/ Bo Damgaard
Solbjerg 66, 7400 Herning
Ansatte: 2
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EB Murermester
Birk Centerpark 153, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 21. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ellesen ApS
Trehøjevej 52, 7480 Vildbjerg
Ansatte:
Startdato: 26. marts 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EU BYG ApS
Händelsvej 10, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 03. december 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Handyman Ejendomsservice ApS
Sandetvej 17, 7280 Sønder FELDing
Ansatte:
Startdato: 26. januar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Haubjerg:murer ApS
Ingridsvej 86, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 01. september 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hauge Murerservice
Kølkærvej 39, 7400 Herning
Ansatte: 0
Startdato: 15. oktober 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Helles malerfirma
Vognstrupvej 2, 7550 Sørvad
Ansatte:
Startdato: 11. marts 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Henry Madsen
Løvbakkevej 56, 7400 Herning
Ansatte: 0
Startdato: 15. april 1978,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Herning Malerservice
Bytoften 59, 7400 Herning
Ansatte: 0
Startdato: 08. juni 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HERNING MURERFORRETNING ApS
Tingvej 11, 7400 Herning
Ansatte: 5
Startdato: 15. april 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hvid's Have & Maling.
Haugevej 12, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 15. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jakobsen og Lauridsen ApS
Pilevænget 23, 7330 Brande
Ansatte:
Startdato: 02. december 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JAN ERIKSEN
Harreskovvej 11, 7400 Herning
Ansatte: 0
Startdato: 16. april 1984,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JENS EJNER HENRIKSEN
Vestertorp 2, 7400 Herning
Ansatte: 0
Startdato: 15. april 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
John Nielsen
Møltrupvej 36, 7480 Vildbjerg
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JPM
Nordskrænten 64, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 20. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jysk Spartel Service ApS
Præstelunden 27, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 08. oktober 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KÆRBYGÅRD for krop og sjæl v/Marianne Katrine Clausen
Engebækvej 31, 7330 Brande
Ansatte: 0
Startdato: 26. oktober 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Karsten Jensen
Ollingvej 65, 6933 Kibæk
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Karup Malerfirma ApS
Koustrup Mark 16, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 27. februar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kibæk Malerfirma v/Bent Nielsen
Ørnevej 10, 7400 Herning
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KIBÆK MURERFIRMA ApS
Arnborgvej 6, 6933 Kibæk
Ansatte: 2
Startdato: 24. februar 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kølkær Malerfirma
Kølkær Hovedgade 62, 7400 Herning
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LIND MURER ApS
Kollundvej 1, 7400 Herning
Ansatte: 2
Startdato: 18. januar 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LIT Malerfirma ApS
Digevej 2, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 28. september 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LN Håndværkerservice
Museumsgade 44, 7400 Herning
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1973,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lundorff Boligfarver ApS
Teglvænget 99, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 15. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lux Maler
Vejlevej 4, 7330 Brande
Ansatte:
Startdato: 02. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Madsen v/Kurt Flemming Madsen
Skovvej 3, 7330 Brande
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Susan v/Susan Kjærsgård
Munkgårdkvarteret 319, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Busk ApS
Krøsbærvej 3, 7330 Brande
Ansatte:
Startdato: 25. juli 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirma Djeli
Thyrasvej 16, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 05. december 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Flemming Nielsen
Holbækvej 33, 7400 Herning
Ansatte: 8
Startdato: 10. april 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Lene Bülow
Langkærvej 2, 7330 Brande
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Allan Bogh
Poppelvej 6, 7400 Herning
Ansatte: 1
Startdato: 01. november 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Aulum Henrik Vadmand Jensen
Engvej 40, 7490 Aulum
Ansatte: 0
Startdato: 16. august 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET BONDE & MOGENSEN ApS
Nystedvej 25, 7400 Herning
Ansatte: 50
Startdato: 30. juni 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Ella Munksgaard ApS
Østergade 29, 6933 Kibæk
Ansatte: 1
Startdato: 22. december 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Grøndahl ApS
Mindegade 22, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 04. januar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET JAN HAMMER ApS
Hagelskærvej 9, 7400 Herning
Ansatte: 4
Startdato: 05. marts 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet K&A Birch Lauridsen ApS
Jagtvej 12, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Kim Sørensen ApS
Bøgens Kvarter 112, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 02. marts 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET KNUD ERIK PEDERSEN
Bellmansvej 20, 7400 Herning
Ansatte: 1
Startdato: 01. juli 1981,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Lars Godsk
Palleshøj 11, 7400 Herning
Ansatte: 0
Startdato: 13. januar 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Lindholm & Nielsen ApS
Sjællandsgade 120, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Michael Vorret
Haakonsgade 36, 7400 Herning
Ansatte: 1
Startdato: 01. oktober 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Peder Vestergaard ApS
Teglgårdvej 26, 7451 Sunds
Ansatte:
Startdato: 19. november 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Peter O
Revlingevej 2, 7330 Brande
Ansatte: 1
Startdato: 01. marts 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Roald Hansen
Hammershusvej 10, 7400 Herning
Ansatte: 10
Startdato: 01. august 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Simonsen
Munkgårds Alle 60, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 01. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Andreas Jørgensen
Højgårdvej 35, 7400 Herning
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Nielsen
Vestergade 33, 7480 Vildbjerg
Ansatte: 0
Startdato: 06. januar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER THOMAS OLSEN
Sønderskovvej 56, 7451 Sunds
Ansatte: 0
Startdato: 10. oktober 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERNES AKTIESELSKAB. HERNING
Teglvænget 141, 7400 Herning
Ansatte: 30
Startdato: 01. oktober 1998,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malervirksomheden Level One v/Hans Christian Hansen
Haraldsgade 5, 7400 Herning
Ansatte: 10
Startdato: 01. august 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MH Byg v/Martin Hansen
Præstelunden 27, 7330 Brande
Ansatte:
Startdato: 13. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Midtjysk Malerfirma
Jyllandsgade 21, 7490 Aulum
Ansatte:
Startdato: 03. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MidtJysk Murer ApS
Kølkærvej 15, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 23. december 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MK Murerforretning ApS
Solbærvej 6, 7330 Brande
Ansatte:
Startdato: 31. oktober 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MK Totalbyg ApS
Nygade 1, 6933 Kibæk
Ansatte:
Startdato: 17. december 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MK-Byg v/Morten Krabbe
Nygade 1, 6933 Kibæk
Ansatte: 1
Startdato: 16. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MN Murerforretning ApS
Smedegade 15, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 04. juni 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Multiservice v/Janine
Blåbærvej 18, 7330 Brande
Ansatte:
Startdato: 13. juli 2020,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Murer Firmaet Jysk Facaderenovering
Gl. Skarrildvej 3, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 19. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer NJ
Museumsgade 8, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 01. januar 1993,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Murerfirmaet Jens-Ole Jensen ApS
Greenvej 36, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 06. maj 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet BM Byg ApS
Sønderengen 1, 6973 ørnhøj
Ansatte:
Startdato: 04. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET BO ANDERSEN A/S
Jakob Knudsens Vej 15, 7400 Herning
Ansatte: 4
Startdato: 23. juni 2006,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MURERFIRMAET C & H MADSEN ApS
Ahornvej 2, 7400 Herning
Ansatte: 4
Startdato: 02. maj 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET CLAUSEN & JESPERSEN ApS
Langgade 25, 6933 Kibæk
Ansatte: 2
Startdato: 03. januar 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET ERIK DAG NIELSEN A/S
Straussvej 17, 7400 Herning
Ansatte: 6
Startdato: 22. juni 2000,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MURERFIRMAET ERIK DALBJERG ApS
Hollingholtvej 2, 7451 Sunds
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Frost ApS
Ingemannsvej 15, 7400 Herning
Ansatte: 1
Startdato: 30. august 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Hareskov ApS
Hallundbækvej 26, 7540 Haderup
Ansatte: 1
Startdato: 05. juli 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Hasselstrøm & Lauritsen ApS
Præstevejen 12, 7550 Sørvad
Ansatte:
Startdato: 02. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET KASPER THIM ApS
Velhustedparken 9, 6933 Kibæk
Ansatte: 2
Startdato: 26. juni 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET KURT NIELSEN A/S
Hedelandsvej 39, 7400 Herning
Ansatte: 12
Startdato: 11. juni 1996,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Murerfirmaet Langhoff ApS
Bygvænget 6, 7400 Herning
Ansatte: 1
Startdato: 07. november 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET LODAHL ApS
Solvænget 26, 7400 Herning
Ansatte: 6
Startdato: 23. maj 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET M.G.P. ApS
Kjærgaardsvej 37, 7451 Sunds
Ansatte: 4
Startdato: 11. januar 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Nonbo
Fonnesbechsgade 11, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 09. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET OLUF RASMUSSEN ApS
Valeursvej 9, 7400 Herning
Ansatte: 9
Startdato: 28. marts 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET PT BYG SIMMELKÆR ApS
Ilskov Hovedgade 49, 7451 Sunds
Ansatte: 10
Startdato: 01. juni 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Trankjær ApS
Lumbyesvej 7, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 15. maj 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Vendelbo Jensen ApS
Assingvej 12, 6933 Kibæk
Ansatte:
Startdato: 20. december 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET VIGGO SØBY A/S
Ravnsbjerg Krat 8, 7400 Herning
Ansatte: 4
Startdato: 11. november 2012,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Murermester Daniel Ellehammer ApS
Albækhedevej 2, 6933 Kibæk
Ansatte:
Startdato: 19. marts 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Kim Schneider ApS
Borgergade 10, 7330 Brande
Ansatte: 4
Startdato: 21. april 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER NIELS PEDERSEN
Baunevej 52, 7400 Herning
Ansatte: 0
Startdato: 06. april 1972,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Rene Sørensen Aps
Gejlbjergvej 50, 6933 Kibæk
Ansatte: 0
Startdato: 07. august 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MW murerservice
Gårdbækvej 4, 7480 Vildbjerg
Ansatte:
Startdato: 22. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nannas malerfirma
Skjernvej 215, 6973 ørnhøj
Ansatte:
Startdato: 28. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
OK Byg v/Ove Klavsen
Rugvænget 12, 7480 Vildbjerg
Ansatte: 0
Startdato: 09. december 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Olsen's tømrer & malerfirma
Søndergade 18, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 15. maj 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
P. Ebbesen Murerforretning ApS
Godthåbsvej 37, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 23. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Per Holmgaard ApS
Solbærvej 6, 7330 Brande
Ansatte:
Startdato: 04. marts 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Popcorn Enterprise ApS
Færøvej 35, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 19. september 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Prisme Cross v/David Hosseini
Weysesvej 5, 7400 Herning
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Rengøring-og malerservice v/A. Løvendahl
Jættevej 50, 7480 Vildbjerg
Ansatte: 0
Startdato: 29. maj 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ringgaard Byg ApS
Nygade 16, 7540 Haderup
Ansatte:
Startdato: 19. august 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RR Aagren ApS
Præstevænget 27, 7280 Sønder FELDing
Ansatte:
Startdato: 25. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Schrøder & Nielsen ApS
Færøvej 11, 7400 Herning
Ansatte: 2
Startdato: 08. marts 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SJ Byg, Herning ApS
Buskvej 7, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 18. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SKJ Murer ApS
Munkgårdkvarteret 261, 7400 Herning
Ansatte: 1
Startdato: 16. marts 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Snejbjerg Malerfirma ApS
Klokkeblomsten 13, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 01. november 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Snejbjerg Murerforretning v/Max Christensen
Stenbjergkvarteret 39, 7400 Herning
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sønder Karstoft v/Sandra Sistermans
Vestergaardsvej 8, 6933 Kibæk
Ansatte:
Startdato: 02. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Søndergaards Malerfirma v/Britta Søndergaard
Blåbærvej 1, 7330 Brande
Ansatte: 1
Startdato: 01. juli 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sultans Malerfirma
Grundtvigsvej 72, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 31. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SUNDS MURERFIRMA A/S
Wagnersvej 13, 7400 Herning
Ansatte: 16
Startdato: 26. juni 1998,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Thomas Thaarup
Vibevej 88, 7330 Brande
Ansatte: 0
Startdato: 08. september 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tjørring Murer
Poppelbakken 9, 7400 Herning
Ansatte: 0
Startdato: 02. februar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TKonstruktion
Koustrup Mark 83, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 18. juni 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
v.b maleren v/Bent Vidar Bergen
N I Fjordsalle 13, 7330 Brande
Ansatte: 0
Startdato: 25. juni 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vildbjerg Murerforretning ApS
Østvænget 32, 7480 Vildbjerg
Ansatte: 1
Startdato: 08. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vivis malerfirma
Lysgårdvej 9, 7480 Vildbjerg
Ansatte: 0
Startdato: 05. august 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VM Zago
Vestergade 125, 7400 Herning
Ansatte:
Startdato: 29. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Williams Malerfirma
Mylius Erichsens Vej 15, 7400 Herning
Ansatte: 0
Startdato: 26. april 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Ilskov

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Ilskov. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Ilskov eller Herning kommune.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps