2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Lørslev

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Lørslev – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Lørslev

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Lørslev og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Lørslev.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Lørslev.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Lørslev.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Lørslev, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Lørslev. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Lørslev eller hele Hjørring Kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Lørslev eller Hjørring Kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 137 firmaer i Lørslev. Find en tømrer eller maler i Lørslev og omegn herunder. I hele Hjørring Kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
A. Moselund
Skibsbyhedevej 46, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Abrahamsen Jens Otto Muremester
Tagholmvej 48, 9800 Hjørring
Ansatte: 2
Startdato: 01. december 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AE Solutions ApS - Murer, Jord & Beton
Nygade 6, 9870 Sindal
Ansatte:
Startdato: 14. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AN-MALER
Elme Alle 31, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Astrup-Sønderskov Malerforr. I/S
Sønderskov Møllevej 3, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2009,
Virksomhedsform: Interessentskab
B/S Gasbeton og elementer
Hans Jensens Alle 9, 9850 Hirtshals
Ansatte:
Startdato: 01. november 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bagterp Maler & Service ApS
Arnesvej 1, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 02. september 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BAGTERP MURERFORRETNING A/S
Johs E Rasmussens V 9, 9800 Hjørring
Ansatte: 51
Startdato: 17. april 2008,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Bjergby mureren ApS
Havrevænget 9, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 12. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bjergbyg v/Dennis Ørnbøl
Sakstrupvej 7, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 20. oktober 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Børglum Byg v/Kurt Nielsen
Munkebrovej 215, 9480 Løkken
Ansatte: 1
Startdato: 15. april 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Borrisholt Maler & Tømrerfirma v/ Erik Borrisholt
Kløvermarksvej 15, 9800 Hjørring
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BricksLayer ApS
Ramsvej 185, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 07. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Cofan Byg
Lyngbyvej 92, 9480 Løkken
Ansatte:
Startdato: 19. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dansk Injektion ApS
Virkelystvej 8, 9870 Sindal
Ansatte: 8
Startdato: 03. december 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Den syngende Murer
Bakkehøj 1, 9850 Hirtshals
Ansatte: 0
Startdato: 18. maj 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DUUSGAARD COATING ApS
Skibsbyggerkaj 4, 9850 Hirtshals
Ansatte: 9
Startdato: 01. juni 1990,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ESTRUP BYG v/ Rene Estrup Sørensen
Karlsvej 20, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 08. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
F. K. Service
Grønningen 27, 9800 Hjørring
Ansatte: 3
Startdato: 01. august 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
G-Malerservice
Mosbjergvej 470, 9870 Sindal
Ansatte: 0
Startdato: 25. februar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GBF
Nørregade 18, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 10. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
H C Nord Byg v/Henning Christian Lauritsen
Spangkærvej 27, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 02. februar 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HÆSTRUP MURERFORRETNING ApS
Petersvej 17, 9800 Hjørring
Ansatte: 3
Startdato: 28. september 1999,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HeinByg ApS
Højene Enge 34, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 29. januar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Henrik Bøjet MurerDesign ApS
Fanøvej 9, 9800 Hjørring
Ansatte: 7
Startdato: 13. september 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HIRTSHALS MALERFORRETNING ApS
Peder Rimmensgade 13, 9850 Hirtshals
Ansatte: 7
Startdato: 24. juni 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HIRTSHALS TOTALBYG ApS
Hjørringgade 62, 9850 Hirtshals
Ansatte: 2
Startdato: 03. maj 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HJØRRING NY MURERFORRETNING ApS
Ilbro Byvej 102, 9800 Hjørring
Ansatte: 6
Startdato: 30. april 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HK MONTAGE ApS
Højvangen 34, 9800 Hjørring
Ansatte: 2
Startdato: 10. oktober 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HS Byg v/Henrik Sørensen
Søndermarken 1, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hundelev Murerforretning v/Lasse Lehmann Nielsen
Vejbyvej 360, 9480 Løkken
Ansatte: 0
Startdato: 22. marts 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
INGSTRUP BYG ApS
Skolebakken 12, 9480 Løkken
Ansatte: 1
Startdato: 04. april 1977,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Iulian Murer
Kongensgade 34, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 14. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JC Bagterp Brolægning & Facadepuds
Blågranvej 36, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 31. juli 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JEB Ejendomme ApS
Jørgen Jensensvej 2, 9480 Løkken
Ansatte: 0
Startdato: 03. juli 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jens Larsens Malerforretning
Ægirsvej 1, 9870 Sindal
Ansatte: 1
Startdato: 01. oktober 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jepsens Murerforretning
Vrejlevvej 41, 9760 Vrå
Ansatte:
Startdato: 18. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Juhls multiservice
Rakkebyvej 15, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 18. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kim malerfirma
Færøvej 69, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 26. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KJELD PEDERSEN
Lønstrupvej 12, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 07. april 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LLN Mureren ApS
Vejbyvej 360, 9480 Løkken
Ansatte:
Startdato: 17. november 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Løkken Murermester ApS
Løkkensvej 878, 9480 Løkken
Ansatte:
Startdato: 28. november 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lønstrup Malerne
Vejbyvej 729, 9760 Vrå
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lørslev Murerforretning ApS
Skibsbyhedevej 72, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 23. marts 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
M.W Murerforretning
Åvej 3, 9850 Hirtshals
Ansatte:
Startdato: 26. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Magnussens malerfirma v/Henrik Magnussen
Friheden 5, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 22. juni 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Birgitte Kammer
Atlanterhavsvej 3, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Esben
Erantisvej 7, 9870 Sindal
Ansatte:
Startdato: 09. september 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Maler Poul Erik Larsen
Løkkensvej 600, 9480 Løkken
Ansatte: 0
Startdato: 15. marts 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler v/Jon Nystrøm
Margrethevej 19, 9850 Hirtshals
Ansatte:
Startdato: 01. november 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
MALERFIRMA ARNE JACOB KRISTENSEN
Lundhøjvej 19, 9800 Hjørring
Ansatte: 2
Startdato: 01. januar 1987,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Jesper Kühntopp
Strandvejen 17, 9850 Hirtshals
Ansatte:
Startdato: 26. august 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Kaj Vejby og Søn v/Peter Vejby
Vandværksvej 23, 9800 Hjørring
Ansatte: 4
Startdato: 30. december 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET ALFRED JØRGENSEN & SØN V/AAGE JØRGENSEN
Nyvangen 16, 9870 Sindal
Ansatte: 5
Startdato: 01. marts 1990,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Jacobsen
Nordvangen 14, 9870 Sindal
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET JEPPESEN ApS
Grævlingevej 20, 9850 Hirtshals
Ansatte: 27
Startdato: 01. juli 1990,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet John Degner v/John Degner
Erantisvej 4, 9800 Hjørring
Ansatte: 2
Startdato: 01. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Lars Dam
Kildevej 9, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 24. august 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Martin Poulsen ApS
Skagensvej 14, 9800 Hjørring
Ansatte: 6
Startdato: 15. december 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet René Olesen
Agerlund 24, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Søren Olesen
Kvanvej 3, 9850 Hirtshals
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet v/Lene Pedersen
Kongensgade 6, 9800 Hjørring
Ansatte: 8
Startdato: 01. marts 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Aastrøm
Bodøvej 5, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 02. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Birgit Christensen ApS
Højvangen 3, 9800 Hjørring
Ansatte: 8
Startdato: 26. juni 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Jesper Hansen I/S
Vandværksvej 35, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2022,
Virksomhedsform: Interessentskab
MALERMESTER JESPER HAUGAARD HANSEN
Sct Knuds Park 25, 9800 Hjørring
Ansatte: 9
Startdato: 01. februar 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester jesper lauritsen
Frejasvej 27, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 14. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Johnny Lisbjerg Jensen
Langagervej 41, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 20. marts 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER KAI ERIK JENSEN
Høngårdsvej 20, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 15. april 1979,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Kim Risborg Jeppesen
Krustrupvej 253, 9800 Hjørring
Ansatte: 3
Startdato: 01. november 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER KNUD LARSEN
Heimdalsvej 20, 9870 Sindal
Ansatte: 0
Startdato: 15. januar 1974,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER LARS BO ASMUSSEN
Vandværksvej 34, 9800 Hjørring
Ansatte: 8
Startdato: 01. april 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Lotte Lehmann
Bag Diget 18, 9480 Løkken
Ansatte:
Startdato: 01. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Ole Prangsgaard
Ærøvej 2, 9800 Hjørring
Ansatte: 7
Startdato: 01. juli 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Ole Prangsgaard ApS
Ærøvej 2, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 12. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Undall
Lavendelvej 4, 9870 Sindal
Ansatte: 0
Startdato: 02. april 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTRENE KIM & OLE DISSING A/S
Rakkebyholmvej 331, 9800 Hjørring
Ansatte: 10
Startdato: 03. april 2009,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MALERVIKAR ApS
Grævlingevej 20, 9850 Hirtshals
Ansatte: 18
Startdato: 28. februar 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MASONs ApS
Bispensgade 143, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 25. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Michael Pedersen Bygnings- & skibsmaler
Vesterled 18, 9850 Hirtshals
Ansatte: 0
Startdato: 06. august 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Møllens Maler v/Trine Christensen
Glimsholtvej 61, 9870 Sindal
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MORTENSEN BYG ApS
Åsendrupvej 86, 9480 Løkken
Ansatte: 2
Startdato: 03. december 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MS Byg v/ Maciej Szwed
Munkedalsvej 5, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 04. september 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MS MURERSERVICE NORDJYLLAND ApS
Brinken 13, 9800 Hjørring
Ansatte: 3
Startdato: 21. december 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murer Jørgen
Vibevej 13, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer Kent ApS
Rubjergvej 7, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 25. juni 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murer Kent Kristensen
Rubjergvej 7, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer Michael v/Michael Thomsen
Hulskovvej 15, 9850 Hirtshals
Ansatte: 3
Startdato: 15. august 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURER PETER AUNE ApS
Østre Alle 16, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 24. april 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirma Jens Nørgaard
Karlsmindevej 32, 9870 Sindal
Ansatte: 0
Startdato: 13. april 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirma Kaj Horsevad v/Kaj Ejnar Horsevad
Bispensgade 75, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 06. juni 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET BRDR. SOMMER A/S
Anholtvej 1, 9800 Hjørring
Ansatte: 9
Startdato: 30. juni 2009,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Murerfirmaet Frost & Co ApS
Klintevej 9, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Jacob Fanth v/Karl Jacob Fanth-Jensen
Virkelyst 25, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 22. marts 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Kent Larsen ApS
Skagen Landevej 237, 9800 Hjørring
Ansatte: 1
Startdato: 07. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Salskov
Bistrupvej 22, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 08. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Vilsen ApS
Bistrupvej 33, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 04. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Claus Dam v/Claus Dam
Fresiavej 14, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 15. marts 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Claus Urban
Højene Enge 59, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Jørgen Simonsen
Hovedvejen 6, 9850 Hirtshals
Ansatte:
Startdato: 14. maj 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Mathiasen
Toftegade 48, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 31. august 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Peter Ø.
Fælsigvej 39, 9800 Hjørring
Ansatte: 1
Startdato: 15. juni 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Robin Bauer
Grønnevold 6, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Sebastian Larsen ApS
Nyvangen 4, 9480 Løkken
Ansatte:
Startdato: 14. marts 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Tommy Andersen
Stagstedvej 154, 9760 Vrå
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER/KLOAKMESTERFIRMA V/NIELS AAGE LILHOLT HORSEVAD
Skagensvej 320, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerudlejning Nord
Halvorparken 7, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 09. december 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NORDJYSK BETONTEKNIK V/JESPER RYNKEBY HANSEN
Ths R Segelckes Vej 3, 9800 Hjørring
Ansatte: 8
Startdato: 01. januar 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NORDJYSK MURER- OG ENERGITEKNIK ApS
Skjoldborgsvej 4, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nordjysk sommerhus service V/ Morten Pedersen
Løkkensvej 837, 9480 Løkken
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nørlevs Murerfirma
Røllikevej 4, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 13. oktober 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
OPTIBYG NORD ApS
Kongsengene 139, 9480 Løkken
Ansatte: 1
Startdato: 08. oktober 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
P. Bundgaard Murerforretning
Kærsgårdvej 5, 9850 Hirtshals
Ansatte: 0
Startdato: 26. november 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Palle Nielsen
Melbækvej 61, 9870 Sindal
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PJ Byg v/Peter Jensen
Sct Cathrine Vej 14, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Povlsen Byg v/Bent Brian Povlsen
Bjergfyrvej 10, 9850 Hirtshals
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ritter service
Mølgårdsvej 200, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 04. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RUSÅS SERVICEFIRMA V/PER INGE RUSÅS
Hovedgaden 83, 9480 Løkken
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sajer Byg ApS
Mølskovvej 90, 9870 Sindal
Ansatte:
Startdato: 16. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SalskovByg
Vanggårdsvej 29, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 10. juni 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SJ Murer og Tømrerfirma v/Alexander Jakobsen
Rundmarken 7, 9800 Hjørring
Ansatte: 2
Startdato: 02. oktober 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SJ, SPJALD ApS
Sdr Alle 1, 9760 Vrå
Ansatte: 1
Startdato: 01. oktober 1988,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Stubbens Malerservice
Rakkebyvej 116, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Svenninggaard byg
Søndermøllevej 196, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TAGMALER KIM BOLLERUP ApS
Frederikshavnsvej 734, 9870 Sindal
Ansatte: 4
Startdato: 12. juni 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Top Maleren v/René Lunderskov Andersen
Ahornvej 3, 9800 Hjørring
Ansatte: 3
Startdato: 01. november 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tr-Byg
Gedevænget 4, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 05. november 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tronds Murerfirma
Skagen Landevej 86, 9800 Hjørring
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TSJ byg
Højbjergvej 120, 9870 Sindal
Ansatte:
Startdato: 03. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TSJ BYG ApS
Højbjergvej 120, 9870 Sindal
Ansatte:
Startdato: 20. december 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Visby Beikes ApS
Mårup Kirkevej 62, 9800 Hjørring
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Visby Beikes v/Dorte Visby og Søren Beikes
Mårup Kirkevej 62, 9800 Hjørring
Ansatte: 5
Startdato: 15. maj 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vittrup Malerfirma
Løkkensvej 825, 9480 Løkken
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vrå Boligservice v/Kim Jensen
Hedegårdsvej 14, 9760 Vrå
Ansatte: 2
Startdato: 01. april 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VraaMurer
Gartnervænget 11, 9760 Vrå
Ansatte:
Startdato: 04. maj 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Wiehl Malerservice ApS
Solbakkevej 9, 9870 Sindal
Ansatte:
Startdato: 02. september 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
WILLIAM ANDERSEN & SØN A/S
Skolebakken 7, 9870 Sindal
Ansatte: 33
Startdato: 25. september 1979,
Virksomhedsform: Aktieselskab

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Lørslev

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Lørslev. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Lørslev eller Hjørring Kommune.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps