2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Lunderskov

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Lunderskov – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Lunderskov

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Lunderskov og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Lunderskov.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Lunderskov.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Lunderskov.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Lunderskov, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Lunderskov. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Lunderskov eller hele Kolding kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Lunderskov eller Kolding kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 99 firmaer i Lunderskov. Find en tømrer eller maler i Lunderskov og omegn herunder. I hele Kolding kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
AASKOV BYGGEFIRMA ApS
Olaf Ryes Gade 7, 6000 Kolding
Ansatte: 5
Startdato: 24. november 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Alpedalens Murerforretning V/Rene` Brink
Alpehøj 12, 6000 Kolding
Ansatte: 2
Startdato: 15. december 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
APM Rental
Lauenborgsvej 30, 6000 Kolding
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ASBO MALERFORRETNING V/BO ASBO FREDERIKSEN
Møllegade 5, 6070 Christiansfeld
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Asger Svane Pedersen
Horskærvej 19, 6580 Vamdrup
Ansatte: 0
Startdato: 15. juni 1985,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BF Malerservice
Ødis Byvej 10, 6580 Vamdrup
Ansatte:
Startdato: 05. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BS SERVICE S.M.B.A.
Gyden 14, 6000 Kolding
Ansatte: 2
Startdato: 07. maj 2008,
Virksomhedsform: Selskab med begrænset ansvar
Byens-Murer ApS
Heibergsvej 7, 6000 Kolding
Ansatte:
Startdato: 20. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CSN-Montage ApS
Kærmindevej 19, 6000 Kolding
Ansatte:
Startdato: 21. december 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Den "bette" maler v/Djina Stub
Holbergsparken 36, 6000 Kolding
Ansatte: 0
Startdato: 13. august 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Den Jyske Maler
Junghansvej 64, 6000 Kolding
Ansatte:
Startdato: 25. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EGELY MURERFORRETNING ApS
Dalbyvej 45, 6000 Kolding
Ansatte: 13
Startdato: 01. december 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EJENDOMSSELSKABET AF 1989 ApS
Gyden 14, 6000 Kolding
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Ejendomsselskabet Svenningsen A/S
Drejensvej 110, 6000 Kolding
Ansatte: 1
Startdato: 15. februar 1985,
Virksomhedsform: Aktieselskab
ER Maler Service ApS
Ødisvej 113, 6070 Christiansfeld
Ansatte: 4
Startdato: 04. oktober 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Farvemesteren - Kolding ApS
Østerbrogade 60, 6000 Kolding
Ansatte: 0
Startdato: 23. maj 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FARVEMESTEREN ApS
Østerbrogade 60, 6000 Kolding
Ansatte: 2
Startdato: 12. marts 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FL BYG ApS
Risbøge 54, 6640 Lunderskov
Ansatte: 2
Startdato: 18. februar 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GA Maler
Jernbanegade 32, 6000 Kolding
Ansatte:
Startdato: 25. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Håndværkerservice
Kringsvænget 41, 6000 Kolding
Ansatte:
Startdato: 12. maj 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HARALD CHRISTIANSEN
Svalevej 42, 6000 Kolding
Ansatte: 0
Startdato: 26. september 1972,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HDP murer og ejendomme ApS
Kastaniealle 16, 6000 Kolding
Ansatte:
Startdato: 15. januar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HENRIKS FUGER ApS
Hjerndrupvej 180, 6070 Christiansfeld
Ansatte: 8
Startdato: 12. september 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HNS MALER
Vestergade 44, 6580 Vamdrup
Ansatte:
Startdato: 10. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ISTANDSÆTTERNE.DK ApS
Ødis Kirkevej 2, 6580 Vamdrup
Ansatte: 4
Startdato: 21. januar 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JMA Byg v/Johnny B. Andersen
Jernet 21, 6000 Kolding
Ansatte:
Startdato: 14. december 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JN KOLDING APS
Anemonevej 18, 6000 Kolding
Ansatte:
Startdato: 03. februar 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JOHNNY KNUDSEN ApS
Borgmestervænget 12, 6580 Vamdrup
Ansatte: 3
Startdato: 30. marts 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
K.P. ELBÆK'S MALERFORRETNING A/S
Kongensgade 85, 6070 Christiansfeld
Ansatte: 16
Startdato: 21. juni 2000,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Kisø Byg ApS
Borrehusvej 5, 6000 Kolding
Ansatte: 3
Startdato: 16. september 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KjærsMureri ApS
Ndr. Ringvej 80, 6000 Kolding
Ansatte:
Startdato: 20. september 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KL SERVICE ApS
Gyden 14, 6000 Kolding
Ansatte: 4
Startdato: 02. februar 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KramerByg ApS
Nygade 13, 6580 Vamdrup
Ansatte: 1
Startdato: 03. februar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LAURIDSEN BOLIG ApS
Jernbanegade 10, 6580 Vamdrup
Ansatte: 1
Startdato: 31. oktober 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Loga Construction v/ Marius Adrian Loga
Haderslevvej 138, 6000 Kolding
Ansatte:
Startdato: 17. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LUND & NIELSEN ApS
Istedvej 20, 6000 Kolding
Ansatte: 2
Startdato: 01. juli 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
M.M.Murer Kolding ApS
Sundeved 6, 6000 Kolding
Ansatte: 1
Startdato: 09. juli 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALER LENE CHRISTIANSFELD ApS
Lindegade 42, 6070 Christiansfeld
Ansatte: 0
Startdato: 07. september 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Maler Tommy v/Tommy Larsen
Margrethesmindevej 1, 6580 Vamdrup
Ansatte: 4
Startdato: 15. juni 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
malerfirma quick
Brynet 41, 6000 Kolding
Ansatte: 0
Startdato: 13. maj 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Bennedsen ApS
Hermelinvænget 1, 6000 Kolding
Ansatte: 1
Startdato: 17. august 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Gitte Schlage
Graacksvej 20, 6000 Kolding
Ansatte: 3
Startdato: 01. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Hanne
Skråningen 19, 6000 Kolding
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET HANS HENRIK JENSEN
Svanemosevej 38, 6000 Kolding
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET IB KRISTENSEN & SØN A/S
Haderslevvej 106, 6000 Kolding
Ansatte: 19
Startdato: 30. juni 1998,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerfirmaet Michael Skov
Skråningen 5, 6000 Kolding
Ansatte: 0
Startdato: 22. februar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Toke Stenholt /v Toke Stenholt Gundelach-Taabbel
Åbenråvej 26, 6000 Kolding
Ansatte:
Startdato: 01. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET V/LARS ERIK DRESCHER
Jovavej 8, 6000 Kolding
Ansatte: 1
Startdato: 11. juni 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET VAGN POULSEN A/S
Vejlevej 131, 6000 Kolding
Ansatte: 22
Startdato: 26. juni 1997,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerhuset Houmann.DK
Egernvej 19, 6000 Kolding
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Alf Skovsende ApS
Riglandsegvej 11, 6580 Vamdrup
Ansatte:
Startdato: 05. juli 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Brian Kruse
Tingsted Have 44, 6000 Kolding
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER FINN UTH
Christian 3 Vej 31, 6000 Kolding
Ansatte: 2
Startdato: 25. august 1975,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Frank Jensen
Grøndalsvej 64, 6000 Kolding
Ansatte: 0
Startdato: 15. juli 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER GÜNTHER LARSEN
Assensvej 2, 6000 Kolding
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1973,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Jan Kristensen
Christiansøvej 14, 6000 Kolding
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1995,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Malermester Møller
Bekkasinvej 39, 6000 Kolding
Ansatte: 0
Startdato: 29. juni 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER MORTEN BUCHHOLDT LUND
Stubdrupvej 71, 6000 Kolding
Ansatte: 0
Startdato: 28. marts 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Morten Hinrichsen
Svalevej 18, 6640 Lunderskov
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Poul Ravn
Skovparken 18, 6000 Kolding
Ansatte:
Startdato: 01. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER RAINER SCHLAGE
Vejlevej 327, 6000 Kolding
Ansatte: 0
Startdato: 18. juli 1968,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERNES AKTIESELSKAB. KOLDING
Smedegade 5, 6000 Kolding
Ansatte: 23
Startdato: 19. januar 1938,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerservice Syd
Sneppevej 4, 6000 Kolding
Ansatte:
Startdato: 02. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Marius HusFix
Hvidøre 6, 6580 Vamdrup
Ansatte:
Startdato: 27. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Marko maler
Warmingsgade 1, 6000 Kolding
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mørks malerfirma
Platinvej 26, 6000 Kolding
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MRK Byg ApS
Rosengade 6, 6000 Kolding
Ansatte:
Startdato: 08. april 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MRN Service ApS
Holtvej 9, 6580 Vamdrup
Ansatte:
Startdato: 06. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MT-Byg
Seest Bakke 35, 6000 Kolding
Ansatte: 3
Startdato: 01. august 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMA BJARNE POSBORG V/BJARNE POSBORG
Erik Glippings Vej 2, 6000 Kolding
Ansatte: 0
Startdato: 21. august 1978,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET B KNUDSEN V/GERHARD KNUDSEN
Skovvang 4, 6580 Vamdrup
Ansatte: 0
Startdato: 15. december 1990,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Frank Midtgaard Iversen
Koldingvej 53, 6640 Lunderskov
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET JACOBSEN ApS
Gadegaardsvej 5, 6580 Vamdrup
Ansatte: 5
Startdato: 18. september 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Johnny Knudsen ApS
Borgmestervænget 12, 6580 Vamdrup
Ansatte:
Startdato: 08. juli 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester H. Uldall ApS
Koldingvej 200, 6070 Christiansfeld
Ansatte:
Startdato: 06. august 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Hans Hansen
Tingskovhedevej 11, 6070 Christiansfeld
Ansatte: 0
Startdato: 13. maj 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Jakob Andersen ApS
Højskovgårdvej 25, 6070 Christiansfeld
Ansatte: 9
Startdato: 17. august 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER JENS TAGESEN
Favstrupvej 4, 6070 Christiansfeld
Ansatte: 0
Startdato: 07. marts 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER KASPER M. JUULSEN ApS
Gelballevej 27, 6640 Lunderskov
Ansatte: 6
Startdato: 29. juli 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER KOFOED APS
Brandorffsvej 34, 6000 Kolding
Ansatte: 1
Startdato: 04. maj 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER LARS KRONOV A/S
Skovrup Nørrevej 21, 6070 Christiansfeld
Ansatte: 2
Startdato: 23. januar 2014,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Murermester Nicklas Wive Saad
Steenbjerg 30, 6070 Christiansfeld
Ansatte:
Startdato: 02. marts 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Selence ApS
Haderslevvej 175, 6000 Kolding
Ansatte:
Startdato: 27. juli 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER STEEN MEYER ApS
Enev. Sørensens Vej 11, 6000 Kolding
Ansatte: 2
Startdato: 27. juni 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NC Malerfirma
Fabersvej 19, 6000 Kolding
Ansatte: 0
Startdato: 13. september 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ny dimension / byggefirma
Nørremarksvej 6, 6000 Kolding
Ansatte:
Startdato: 25. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Opmåler og beregner for malerfaget v/Rie Lund-Pedersen
Bakkegærdet 28, 6000 Kolding
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ove Jæger & Søn ApS
Runddelen 18, 6000 Kolding
Ansatte: 0
Startdato: 26. september 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PETER SAND MURERMESTERFORRETNING ApS
Egernvej 77, 6000 Kolding
Ansatte: 4
Startdato: 13. oktober 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Power Service S.M.B.A.
Thorkildsvej 4, 6000 Kolding
Ansatte: 4
Startdato: 02. marts 2010,
Virksomhedsform: Selskab med begrænset ansvar
Preben Maler
Alexandersvej 6, 6640 Lunderskov
Ansatte: 0
Startdato: 29. september 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Rask Byg og Montage APS
Gl. Kongevej 44, 6000 Kolding
Ansatte:
Startdato: 25. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Scaninjekt ApS
Olaf Ryes Gade 7, 6000 Kolding
Ansatte: 0
Startdato: 30. november 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Schmidt Coating ApS
Bjerndrupgårdvej 29, 6070 Christiansfeld
Ansatte:
Startdato: 06. januar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sdr. Vilstrup Malerforretning
Højkærvej 18, 6000 Kolding
Ansatte:
Startdato: 06. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SKILTEGÅRDEN KOLDING ApS
Borgergade 4, 6000 Kolding
Ansatte: 0
Startdato: 17. december 1985,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Skovrup Byg ApS
Skovrup Nørrevej 21, 6070 Christiansfeld
Ansatte:
Startdato: 25. februar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Steengaard Byg ApS
Søndervang 36, 6000 Kolding
Ansatte: 1
Startdato: 23. januar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
vrold malerfirma
Snerlevej 37, 6000 Kolding
Ansatte: 0
Startdato: 17. juli 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Lunderskov

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Lunderskov. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Lunderskov eller Kolding kommune.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps