2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Outrup

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Outrup – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Outrup

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Outrup og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Outrup.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Outrup.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Outrup.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Outrup, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Outrup. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Outrup eller hele Varde kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Outrup eller Varde kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 77 firmaer i Outrup. Find en tømrer eller maler i Outrup og omegn herunder. I hele Varde kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
Andersens Maler- & Gulvfirma ApS
Tarpvej 19, 6870 ølgod
Ansatte: 1
Startdato: 20. juni 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Armandas Sipavicius
Storegade 51, 6800 Varde
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Arnth Service
Sletten 12, 6800 Varde
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BAD-MUREREN
Skyhedevej 51, 6855 Outrup
Ansatte: 0
Startdato: 13. august 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BLH Byg
Stationsbakken 26, 6870 ølgod
Ansatte:
Startdato: 11. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bruun's Murerfirma
Vardevej 51, 6800 Varde
Ansatte:
Startdato: 06. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BYGGEFIRMAET SØRENSEN & FLYDTKJÆR ApS
Skoleparken 57, 6800 Varde
Ansatte: 4
Startdato: 05. august 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bygmester Egon Gärtner
Stationsbakken 35, 6870 ølgod
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CNK Byg ApS
Dejrupvej 60, 6855 Outrup
Ansatte:
Startdato: 30. juli 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Daniel Weclawik
Lokesvej 19, 6840 Oksbøl
Ansatte: 1
Startdato: 01. februar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DERES MALER, VARDE ApS
Slugten 2, 6800 Varde
Ansatte: 7
Startdato: 20. juni 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EM-Malerservice v/ Mirsad Zec
Gades Vej 5, 6800 Varde
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FELDVOSS
Gl Gellerupvej 10, 6800 Varde
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FRISBI BYG ApS
Erhvervsvej 3, 6800 Varde
Ansatte: 0
Startdato: 04. januar 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hemme Murer ApS
Mejlsvej 28, 6800 Varde
Ansatte:
Startdato: 04. juli 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HENNE MURERFORRETNING A/S
Frederiksberg 32, 6854 Henne
Ansatte: 1
Startdato: 08. maj 2008,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Henneberg Murer & Entreprenør ApS
Stejlundvej 1, 6870 ølgod
Ansatte:
Startdato: 18. december 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Henriksen & Uhre ApS
Karlsgårdevej 24, 6800 Varde
Ansatte: 11
Startdato: 01. juni 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Horne Murerne ApS
Hornelund 49, 6800 Varde
Ansatte:
Startdato: 17. juni 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HS porebeton montage ApS
Mejlsvej 28, 6800 Varde
Ansatte:
Startdato: 15. februar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jens Tejlgård Hansen
Tømmergade 6, 6830 Nørre NEBEl
Ansatte: 0
Startdato: 03. juli 1967,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JJ Udlejning v/Judi Bielenberg Jensen
Engdraget 45, 6870 ølgod
Ansatte: 1
Startdato: 01. september 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Johns Servicefirma
Kastkærvej 50, 6830 Nørre NEBEl
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JYSK MURER & TØMRER ApS
Kobbermøllen 6, 6800 Varde
Ansatte:
Startdato: 26. april 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kroto Byg ApS
Søndervangvej 18, 6800 Varde
Ansatte: 3
Startdato: 08. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
L.S. BYG ApS
Heises Vej 1, 6800 Varde
Ansatte: 1
Startdato: 22. marts 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lunde-Kvong Murerforretning
Parkalle 1, 6830 Nørre NEBEl
Ansatte: 0
Startdato: 17. juli 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Billing
Frisvadvej 3, 6800 Varde
Ansatte:
Startdato: 14. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Marlene Boye
Degnevangen 1, 6857 Blåvand
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET EGON HANSEN ApS
Vinkelvej 23, 6800 Varde
Ansatte: 2
Startdato: 30. maj 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Filipsen
Venezuela 3, 6800 Varde
Ansatte:
Startdato: 04. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Hoffmann
Østparken 47, 6840 Oksbøl
Ansatte: 4
Startdato: 01. januar 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET JAN CHRISTENSEN ApS
Nøddelunden 53, 6800 Varde
Ansatte: 0
Startdato: 18. juni 1998,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET JENS ERIK BUSK
Varde Landevej 43, 6800 Varde
Ansatte: 2
Startdato: 01. januar 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Maja & Marina ApS
Houstrupvej 64, 6830 Nørre NEBEl
Ansatte:
Startdato: 07. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Bernhard Kulpa
Grindstedvej 6, 6870 ølgod
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Carsten Pagaard
Østergade 22, 6800 Varde
Ansatte: 0
Startdato: 21. marts 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER JAN KØRVEL
Industrivej 82, 6840 Oksbøl
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Jeanette Lund
Stilbjergvej 60, 6800 Varde
Ansatte: 0
Startdato: 05. marts 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER STEEN BØJE CHRISTENSEN
Hjertingvej 119, 6800 Varde
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERPIGERNE OKSBØL ApS
Engvej 21, 6840 Oksbøl
Ansatte: 2
Startdato: 11. maj 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MARLENES MALERFIRMA ApS
Sletten 136, 6800 Varde
Ansatte: 4
Startdato: 08. december 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURER MM. FREDE NIELSEN ApS
Lundagervej 7, 6830 Nørre NEBEl
Ansatte: 1
Startdato: 12. maj 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET B.S. RIBER ApS
Søndergade 22, 6855 Outrup
Ansatte: 2
Startdato: 02. januar 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET PER K KRISTENSEN
Vigtoftvej 2, 6840 Oksbøl
Ansatte: 3
Startdato: 18. september 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet S.Poulsen ApS
Stadionvej 23, 6855 Outrup
Ansatte:
Startdato: 03. januar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET WULFF BYG ApS
Sletten 120, 6800 Varde
Ansatte: 12
Startdato: 02. januar 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER BENT VIBORG PEDERSEN
Kastkærvej 131, 6830 Nørre NEBEl
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Bloch Zeigermann ApS
Troldhøj Alle 133, 6800 Varde
Ansatte: 1
Startdato: 31. juli 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Dennis Fromberg
Hesselmedvej 1, 6840 Oksbøl
Ansatte:
Startdato: 16. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Dennis Hoffmann
Stenhøjvej 6, 6800 Varde
Ansatte: 0
Startdato: 05. januar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Dransfeldt ApS
Baunhøjvej 51, 6840 Oksbøl
Ansatte:
Startdato: 08. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER FLEMMING VAGTBORG
Ortenvej 129, 6800 Varde
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER HANS JØRN MARCUSSEN
Faaresøvej 3, 6840 Oksbøl
Ansatte: 1
Startdato: 01. juli 1976,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER HENRIK SØRENSEN ApS
Søndergade 2, 6840 Oksbøl
Ansatte: 1
Startdato: 11. august 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Jens Jensen ApS
Sr Randsigvej 65, 6800 Varde
Ansatte: 1
Startdato: 01. september 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER JEPPE ANDRESEN ApS
Toftnæsvej 17, 6800 Varde
Ansatte: 1
Startdato: 03. september 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Kjeld Ellegård Sørensen
Lummerbækvej 11, 6800 Varde
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Lund Hassing ApS
Palludansvej 10, 6800 Varde
Ansatte:
Startdato: 08. april 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Rasmussen ApS, Næsbjerg
Agervigvej 5, 6800 Varde
Ansatte:
Startdato: 12. december 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Stefan Røeder Nielsen
Kirkegade 31, 6800 Varde
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester T. Sørensen ApS
Alslev Kirkevej 3, 6800 Varde
Ansatte:
Startdato: 05. september 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NH Murerforretning
Grønningen 14, 6870 ølgod
Ansatte: 4
Startdato: 25. april 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NR NEBEL MURERFORRETNING V/CLAUS CLAUSEN
Vadgårdsvej 8, 6830 Nørre NEBEl
Ansatte: 3
Startdato: 01. april 1982,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nr. Nebel Murerforretning
Rosenvænget 11, 6830 Nørre NEBEl
Ansatte:
Startdato: 12. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ØLGOD MURERFORRETNING ApS
Bejsnapvej 17, 6870 ølgod
Ansatte: 4
Startdato: 14. januar 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
OTTO MIKKELSEN ApS
Hvolligagervej 4, 6870 ølgod
Ansatte: 3
Startdato: 29. juni 1989,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
P. JENSEN & SØNNER OUTRUP ApS
Gartnervænget 16, 6855 Outrup
Ansatte: 35
Startdato: 14. maj 1979,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Pers Malerservice
Gammeltoftvej 10, 6854 Henne
Ansatte: 0
Startdato: 15. oktober 1988,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ries & Pedersen ApS
Gl Gellerupvej 3, 6800 Varde
Ansatte:
Startdato: 27. august 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RIES & PEDERSEN VARDE ApS
Gl Gellerupvej 3, 6800 Varde
Ansatte: 30
Startdato: 22. december 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RIES ApS MURERMESTER POUL RIES
Navervej 11, 6800 Varde
Ansatte: 1
Startdato: 01. maj 1999,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RPH BYG ApS
Gl Gellerupvej 3, 6800 Varde
Ansatte:
Startdato: 08. december 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SL Murer & Kloak
Møllevej 7, 6800 Varde
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tistrup Autolakering v/Per Jørgensen og Højvang Malerfirma
Roustvej 91, 6800 Varde
Ansatte: 1
Startdato: 15. august 1981,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tukindorf Malerfirma ApS
Forumvej 48, 6800 Varde
Ansatte:
Startdato: 19. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VARDE MURERNE ApS
Bellevuevej 19, 6800 Varde
Ansatte: 4
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Outrup

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Outrup. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Outrup eller Varde kommune.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps