2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Randers

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Randers – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Randers

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Randers og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Randers.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Randers.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Randers.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Randers, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Randers. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Randers eller hele Randers kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Randers eller Randers kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 126 firmaer i Randers. Find en tømrer eller maler i Randers og omegn herunder. I hele Randers kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
"Din Murer" Kaj Davidsen
Kristrupvej 21, 8960 Randers SØ
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2000,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
A H MUREFORRETNING
Nordostvej 16, 8900 Randers C
Ansatte:
Startdato: 12. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AB Service
Glarbjergvej 65, 8930 Randers NØ
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Abyg og Montage ApS
Tinghøjvej 32, 8920 Randers NV
Ansatte: 7
Startdato: 04. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Adrian&Daniel Byg I/S
Rindsvej 15, 8920 Randers NV
Ansatte:
Startdato: 10. oktober 2023,
Virksomhedsform: Interessentskab
AS Murer & Microcement
Ølstvadbrovej 5, 8940 Randers SV
Ansatte:
Startdato: 29. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Assentoft Murerforretning ApS
Rypevej 37, 8960 Randers SØ
Ansatte:
Startdato: 11. februar 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BP - Murer ApS
Nr. Ålumvej 4, 8920 Randers NV
Ansatte:
Startdato: 17. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
By Olsson Byg og Montage
Klørupvej 11, 8920 Randers NV
Ansatte: 0
Startdato: 03. april 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BYENS MALERFIRMA RANDERS A/S
Gl. Hobrovej 34, 8920 Randers NV
Ansatte: 25
Startdato: 29. december 1992,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Byens Murerfirma DK ApS
Hadsundvej 164, 8930 Randers NØ
Ansatte:
Startdato: 20. marts 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Caicedo Records
Meisnersgade 11, 8930 Randers NØ
Ansatte:
Startdato: 26. juni 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
CARSTEN'S MURERFORRETNING V/CARSTEN SØNDER JENSEN
Skovsangervej 4, 8960 Randers SØ
Ansatte: 1
Startdato: 18. marts 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Cepheus Service & Projekt ApS
Jernbanegade 26, 8900 Randers C
Ansatte:
Startdato: 13. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CEPUS ApS
Byvejen 39, 8920 Randers NV
Ansatte: 0
Startdato: 17. marts 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
dansk maler teknik
Kasernevej 3, 8900 Randers C
Ansatte:
Startdato: 08. maj 2018,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
DANTON MURER- OG SKORSTENSENTREPRENØR A/S
Metervej 1, 8940 Randers SV
Ansatte: 8
Startdato: 19. december 1985,
Virksomhedsform: Aktieselskab
DEMMING - AUTORISERET ELINSTALLATØR ApS
Toldbodgade 48, 8930 Randers NØ
Ansatte: 6
Startdato: 01. juli 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Den lille maler
Scandiasporet 15, 8930 Randers NØ
Ansatte:
Startdato: 12. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
din maler
Holger Danskes Vej 7, 8960 Randers SØ
Ansatte: 1
Startdato: 25. marts 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DL byg og montage
Toldbodgade 3, 8900 Randers C
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dominik Leonard Meczke
Århusvej 22, 8940 Randers SV
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Drastrup MurFug ApS
Skolevej 25, 8960 Randers SØ
Ansatte:
Startdato: 28. august 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DRONNINGBORG MURERFORRETNING ApS
Fjordlyvej 3, 8930 Randers NØ
Ansatte: 1
Startdato: 05. januar 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Fam. Christensen ApS
Steen Blichers Gade 31, 8900 Randers C
Ansatte: 3
Startdato: 27. maj 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Filipex
Møllevangsvej 6, 8940 Randers SV
Ansatte:
Startdato: 01. september 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FIRMA JØRGEN WINTHER
Hobrovej 52, 8900 Randers C
Ansatte: 0
Startdato: 25. februar 1975,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FiXmaler
Ægirsvej 35, 8920 Randers NV
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Folkenberg Entreprise ApS
Bastrups Alle 70, 8940 Randers SV
Ansatte:
Startdato: 12. november 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Fredslund Malerfirma
Bogensevej 40, 8940 Randers SV
Ansatte: 1
Startdato: 01. marts 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FRUERLUND`S MALERFIRMA V/KIM FRUERLUND
Clausholmvej 9, 8960 Randers SØ
Ansatte: 5
Startdato: 23. august 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GTP Group ApS
Udsigten 7, 8960 Randers SØ
Ansatte:
Startdato: 25. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Harridslev malerfirma Aps
Kastanievej 8, 8930 Randers NØ
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Havns Malerfirma
Nørre Boulevard 15, 8900 Randers C
Ansatte:
Startdato: 17. september 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Helsted malerfirma
Druevej 28, 8920 Randers NV
Ansatte: 0
Startdato: 11. juli 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Holmgaard-Brogaard Murer og Anlæg ApS
Kronjydevej 26, 8930 Randers NØ
Ansatte:
Startdato: 13. marts 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hvitfeldts Malerfirma
Nørrebrogade 40, 8900 Randers C
Ansatte: 1
Startdato: 17. maj 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
IBSEN BYG ApS
Højvangsvej 8, 8920 Randers NV
Ansatte: 6
Startdato: 14. januar 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
IL-Byggeservice ApS
Bjerregravvej 11, 8920 Randers NV
Ansatte:
Startdato: 11. september 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JS Holstedsgaard ApS
Bøgelundsvej 74, 8940 Randers SV
Ansatte: 0
Startdato: 06. november 1996,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kærsner
Rensdyrvej 1, 8960 Randers SØ
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
kasco Byg
Århusvej 24, 8940 Randers SV
Ansatte:
Startdato: 11. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KL Boligbyg ApS
Ørneborgvej 27, 8960 Randers SØ
Ansatte:
Startdato: 19. juli 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Klaubers Malerfirma
Helstrupvej 40, 8920 Randers NV
Ansatte: 0
Startdato: 18. august 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
knudsens maleri
Tørvebryggen 10, 8900 Randers C
Ansatte:
Startdato: 15. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kristrup Murerfirma Lenni Schou ApS
Rensdyrvej 18, 8960 Randers SØ
Ansatte: 2
Startdato: 25. januar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KRONJYLLANDS MALERFIRMA A/S
Virkevangen 11, 8960 Randers SØ
Ansatte: 16
Startdato: 06. september 2012,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Kronjysk isolering og murerfirma
Haflingervej 37, 8960 Randers SØ
Ansatte: 0
Startdato: 15. februar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kronjysk Multiservice
paderupvej 18, 8960 Randers SØ
Ansatte: 0
Startdato: 20. juli 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
kronjysk tagmaling
Fussingøvej 19, 8920 Randers NV
Ansatte: 0
Startdato: 09. juni 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lars Nielsen
Neikilsvej 1, 8920 Randers NV
Ansatte:
Startdato: 18. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lau Byg ApS
Holmsgårdsvej 3, 8960 Randers SØ
Ansatte:
Startdato: 12. februar 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lokal-multiservice
Tingetvej 10, 8930 Randers NØ
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lundgaard Murer og Anlæg
Kronjydevej 26, 8930 Randers NØ
Ansatte:
Startdato: 13. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M.P Murer & Maler
Platanvej 34, 8930 Randers NØ
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M&M Malerfirma
Rosenkrantzvej 7, 8920 Randers NV
Ansatte: 0
Startdato: 29. oktober 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Machonmalerservise
Nørrebrogade 79, 8930 Randers NØ
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Madsens tagrenovering
Topasdalen 12, 8930 Randers NØ
Ansatte: 0
Startdato: 02. juli 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maleren i Over Hornbæk v/René Bruun Andersen
Straussvej 4, 8920 Randers NV
Ansatte: 0
Startdato: 30. april 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Blaabjerg ApS
Asavænget 45, 8920 Randers NV
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirma Kragh ApS
Myntevej 5, 8920 Randers NV
Ansatte: 5
Startdato: 03. juni 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirma LINDI
Grenåvej 26, 8960 Randers SØ
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMA LUNDORFF A/S
Engelsholmvej 1, 8940 Randers SV
Ansatte: 18
Startdato: 01. januar 1989,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerfirma Per Andersen
Valdemarsvej 33, 8960 Randers SØ
Ansatte: 0
Startdato: 15. september 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMA THAGE W. NIELSEN A/S
Glarbjergvej 47, 8920 Randers NV
Ansatte: 36
Startdato: 18. april 1990,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerfirmaet A-Munk ApS
Mariagervej 27, 8900 Randers C
Ansatte:
Startdato: 26. september 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET BONDE ApS
Hobrovej 59, 8900 Randers C
Ansatte: 1
Startdato: 08. april 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET KUSK & SØN A/S
Damkærvej 13, 8940 Randers SV
Ansatte: 8
Startdato: 25. april 1985,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MALERMESTER BENT BJARNE HVIID
Frejasvej 36, 8920 Randers NV
Ansatte: 0
Startdato: 04. november 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Hans Henrik Funder Larsen
Alsikevej 14, 8920 Randers NV
Ansatte: 3
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Hast
Hybenvej 16, 8920 Randers NV
Ansatte: 1
Startdato: 01. maj 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Kærsner I/S
Søndermarken 1, 8960 Randers SØ
Ansatte: 1
Startdato: 14. oktober 2010,
Virksomhedsform: Interessentskab
MALERMESTER KURT HANSEN
Ginnerupvej 55, 8940 Randers SV
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1987,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Michael Svindt
Mosedraget 12, 8920 Randers NV
Ansatte: 0
Startdato: 07. januar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Nielsen
Holger Danskes Vej 7, 8960 Randers SØ
Ansatte:
Startdato: 08. november 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Peter Rafn Christensen
Steen Blichers Gade 29, 8900 Randers C
Ansatte: 1
Startdato: 01. december 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER PREBEN RASMUSSEN
Kristrupvej 63, 8960 Randers SØ
Ansatte: 5
Startdato: 01. juli 1980,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malervissing ApS
Fjordvej 27, 8930 Randers NØ
Ansatte:
Startdato: 20. juni 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MC Byg v/Martin Rauert Carstens
Sanglærkevej 43, 8960 Randers SØ
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MHS Murerfirma ApS
Gyldenlundsvej 28, 8960 Randers SØ
Ansatte:
Startdato: 17. september 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Midtjysk Malerservice ApS
Gl. Engvej 9, 8960 Randers SØ
Ansatte:
Startdato: 20. juni 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MM Service
Århusvej 22, 8940 Randers SV
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Møllers Murerfirma v/Søren Møller
Bjerregravvej 16, 8920 Randers NV
Ansatte: 2
Startdato: 09. januar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MS Byg v/Martin Sørensen
Vandmøllevej 11, 8920 Randers NV
Ansatte: 2
Startdato: 15. november 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Muremester Caspar Pedersen
Sennelsgade 19, 8900 Randers C
Ansatte:
Startdato: 10. juli 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
MURERFIRMA IVAN SØRENSEN V/HENRIK KAAS SØRENSEN
Clausholmvej 7, 8960 Randers SØ
Ansatte: 8
Startdato: 15. november 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMA LEIF KLITTE ApS
Løvefoddalen 2, 8930 Randers NØ
Ansatte: 4
Startdato: 10. april 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMA NIELS BUGGE ApS
Kertemindevej 66, 8940 Randers SV
Ansatte: 20
Startdato: 28. marts 1988,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirma Skautrup & Vinther ApS
Grenåvej 21, 8960 Randers SØ
Ansatte:
Startdato: 06. juli 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMA SKJØDT A/S
Amtsvejen 147, 8930 Randers NØ
Ansatte: 7
Startdato: 09. juni 2010,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Murerfirmaet Emil Friis
Hermann Stillings Vej 2, 8930 Randers NØ
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET OVERGAARD ApS
Ranunkeldalen 26, 8930 Randers NØ
Ansatte: 2
Startdato: 28. januar 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Bach
Stadionvej 19, 8960 Randers SØ
Ansatte:
Startdato: 21. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Brian Lanng
Ahornvej 33, 8930 Randers NØ
Ansatte:
Startdato: 24. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
murermester jan jacobsen
Øster Tværvej 2, 8930 Randers NØ
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER JENS OLE PEDERSEN ApS
Mosevej 14, 8940 Randers SV
Ansatte: 6
Startdato: 01. januar 1987,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester John Nielsen
Bækkelundsvej 19, 8930 Randers NØ
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Jonas Nicholson
Vibevej 6, 8960 Randers SØ
Ansatte:
Startdato: 03. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Kent Nørris Jensen
Fjorddalen 2, 8960 Randers SØ
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Kristian Jacobsen
Galgevang 30, 8930 Randers NØ
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester M. Nielsen
Kvædevej 9, 8920 Randers NV
Ansatte:
Startdato: 30. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Meldgaard
Skelvangsvej 189, 8920 Randers NV
Ansatte:
Startdato: 11. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Michael Klitgaard
Aalborggade 76, 8940 Randers SV
Ansatte: 0
Startdato: 14. august 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester RML
Viborgvej 22, 8920 Randers NV
Ansatte:
Startdato: 13. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Rønnow ApS
Grenåvej 24, 8960 Randers SØ
Ansatte:
Startdato: 13. december 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nordbrink
Toldbodgade 3, 8900 Randers C
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nørhald Malerforretning's Eftf.
Jeppesminde 25, 8960 Randers SØ
Ansatte: 0
Startdato: 16. juni 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ØSTJYSK MALERFORRETNING ApS
Fløjstrupvej 8, 8960 Randers SØ
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PLBmurerforretning
Rindsvej 21, 8920 Randers NV
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
R J malerfirma
Ny Vinkelvej 7, 8930 Randers NØ
Ansatte:
Startdato: 20. marts 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Randers Bygge Service ApS
Hermodsvej 15, 8920 Randers NV
Ansatte:
Startdato: 18. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Randers maleren v/ Laura Vissing
Skelvangsvej 4, 8920 Randers NV
Ansatte:
Startdato: 17. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RANDERS MALERFORRETNING A/S
Dronningborg Boulevard 19, 8930 Randers NØ
Ansatte: 0
Startdato: 02. april 1998,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Randers Murerforretning
Svendborgvej 16, 8940 Randers SV
Ansatte:
Startdato: 23. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Randers Service ApS
Toften 13, 8960 Randers SØ
Ansatte:
Startdato: 06. december 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Rikke Ankerstjerne
Humlehaven 11, 8920 Randers NV
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RM Boligrenovering
Åvej 23, 8940 Randers SV
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Rolf Hansen
Løven 10, 8920 Randers NV
Ansatte:
Startdato: 01. april 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
S. L. S. T. Murerfirma
Gl. Hobrovej 26, 8920 Randers NV
Ansatte:
Startdato: 08. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SG BYG HORNBÆK ApS
Overgaden 10, 8920 Randers NV
Ansatte: 2
Startdato: 19. december 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sham Maler
Nørrebrogade 108, 8930 Randers NØ
Ansatte:
Startdato: 01. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Søren Maler v/Søren Damkjær Perto
Vorup Boulevard 19, 8940 Randers SV
Ansatte: 0
Startdato: 20. februar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SVEND LAURSEN & SØN V/JOHN LAURSEN
Udbyhøjvej 269, 8930 Randers NØ
Ansatte: 2
Startdato: 01. august 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tip Top Malere V/ Anton Soosaipillai
Bækkelundsvej 22, 8930 Randers NØ
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vindingholm Malerforretning v/Frank Nedergaard Kirkelund
Vindingholmvej 23, 8920 Randers NV
Ansatte: 4
Startdato: 01. april 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ytong specialisten ApS
Hobrovej 26, 8900 Randers C
Ansatte:
Startdato: 06. juni 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Randers

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Randers. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Randers eller Randers kommune.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps