2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Evetofte

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Evetofte – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Evetofte

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Evetofte og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Evetofte.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Evetofte.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Evetofte.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Evetofte, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Evetofte. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Evetofte eller hele Halsnæs kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Evetofte eller Halsnæs kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 99 firmaer i Evetofte. Find en tømrer eller maler i Evetofte og omegn herunder. I hele Halsnæs kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
ADD Multi Service ApS
Lynæs Søpark 49, 3390 Hundested
Ansatte:
Startdato: 10. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ADD MultiClean Service
Lynæs Søpark 49, 3390 Hundested
Ansatte:
Startdato: 01. november 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Addiction Consult / Colors
Dagsværmervej 29, 3300 Frederiksværk
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ANH Entreprise
Højbovej 3, 3370 Melby
Ansatte:
Startdato: 21. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Arresø Pil I/S
Nordhusvej 35, 3300 Frederiksværk
Ansatte: 2
Startdato: 01. marts 1991,
Virksomhedsform: Interessentskab
artsee malerfirma
Aavej 24, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 02. december 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ASSERBO-MUREREN V/G BUNDGAARD
Winniesvej 17, 3360 Liseleje
Ansatte: 0
Startdato: 19. august 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BRDR ANDERSENI/S
Lille Kregmevej 53, 3300 Frederiksværk
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1995,
Virksomhedsform: Interessentskab
Cl-malerservice
Gjeresvej 16, 3300 Frederiksværk
Ansatte: 0
Startdato: 20. oktober 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CLK Byg ApS
Hjortemosevej 11, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CLK Maleren ApS
Hjortemosevej 11, 3300 Frederiksværk
Ansatte: 0
Startdato: 28. juni 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dansk Murerbyg & Entreprenør ApS
Egevej 44, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 24. maj 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Den Mobile Maler
Skåninggårdsvej 11, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DK Service & Byg
Nørregade 29, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 30. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DP
Kirkegade 15, 3300 Frederiksværk
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DS Maler Entreprise ApS
Melbyvej 100, 3370 Melby
Ansatte: 3
Startdato: 04. september 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FINN STRANDGAARD LARSEN
Sverkilstrupvejen 9, 3390 Hundested
Ansatte: 0
Startdato: 20. september 1990,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Fugefirmaet Lindstrøm
Hulgårdsvej 23, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 01. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GKN ApS
Industrihaven 9, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 03. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Halsnæs Byg v/Dennis Rædkjær Rasmussen
Fjordvej 1, 3390 Hundested
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Halsnæs Malerfirma v/Claus Rathje
Petuniavej 8, 3390 Hundested
Ansatte: 5
Startdato: 15. januar 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Heidi's Malerservice
Valmuehøjen 4, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ilsø Construct & Consulting
Høgesti 4, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 27. februar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
J DIEBEL
Sølagervejen 26, 3390 Hundested
Ansatte: 0
Startdato: 10. marts 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JASA Service
Maagevej 1, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 16. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JNA Consult
Amtsvejen 340, 3390 Hundested
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JØRGEN NIELSEN
Rævebakkevej 18, 3370 Melby
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JVP murer og anlæg
Egevej 15, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
K.E.L.S Total Enterprise Service
Sandskårsvej 12, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Karlsminde Multiservice
Ll Karlsmindevej 38, 3390 Hundested
Ansatte:
Startdato: 04. august 2019,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Kurt Murer
Mosevej 5, 3300 Frederiksværk
Ansatte: 0
Startdato: 15. november 1984,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Liseleje Mureren
Muldstensvej 23, 3370 Melby
Ansatte: 0
Startdato: 19. marts 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maison Sable
Arresø Alle 36, 3300 Frederiksværk
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MAL / RENI FRANCK
Spurvebakken 1, 3300 Frederiksværk
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maleren v/Tomas Gründler
Engsvinget 5, 3390 Hundested
Ansatte: 0
Startdato: 16. februar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMA ALEX FALS
Overdrevsvej 21, 3390 Hundested
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1990,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Malerfirmaet Eveleen
Oldtidsvej 22, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Gitte Jørgensen
Vinderød Enghavevej 147, 3300 Frederiksværk
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET HENNING LOOP ApS
Lisbeths Vænge 7, 3300 Frederiksværk
Ansatte: 2
Startdato: 25. januar 1988,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Lars Nylander ApS
Siriusvej 15, 3370 Melby
Ansatte: 1
Startdato: 18. maj 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Malene Marcussen
Nellikevej 23, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 24. september 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Storgaard
Bjørnebakkevej 58, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 19. april 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Malerfirmaet Thomas Jensen
Drosselvej 3, 3300 Frederiksværk
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Tomas Gründler ApS
Ullerup Skovvej 16, 3390 Hundested
Ansatte:
Startdato: 26. februar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERHØVDINGEN
Musvågevej 5, 3390 Hundested
Ansatte: 0
Startdato: 08. oktober 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerinden & de 1000 farver
Parcelvej 4, 3360 Liseleje
Ansatte:
Startdato: 23. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Bo Lindstrøm
Strandvejen 5, 3300 Frederiksværk
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Jannie Engelbrecht
Birkedalsvej 15, 3300 Frederiksværk
Ansatte: 0
Startdato: 06. april 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Jeff Weber
Ahornvej 64, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 10. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Jonas Paulsen
Poppelvej 6, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 03. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Lars Bruun
Vinderød Skov 20, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 04. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Lars Nybro ApS
Sleipnersvej 6, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 02. marts 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Madsen
Lynæs Fortvej 69, 3390 Hundested
Ansatte: 0
Startdato: 22. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Miriam Rasmussen
Enghjørnet 5, 3300 Frederiksværk
Ansatte: 2
Startdato: 01. februar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Tanya
Lille Kregmevej 17, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 03. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER TOM SØRENSEN ApS
Tårnvænget 26, 3300 Frederiksværk
Ansatte: 2
Startdato: 01. januar 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Maltes Murer Biks
Nørregade 56, 3390 Hundested
Ansatte:
Startdato: 11. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Morten Højerby murer og fliser ApS
Udlodden 4, 3390 Hundested
Ansatte:
Startdato: 06. december 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MS Maler & Byg ApS
Fyrrebakken 5, 3300 Frederiksværk
Ansatte: 26
Startdato: 28. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Andersen
Kastanievej 24, 3300 Frederiksværk
Ansatte: 0
Startdato: 15. januar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Bannebjerg ApS
På Lyngen 20, 3390 Hundested
Ansatte: 4
Startdato: 21. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Brian Christensen ApS
Muldstensvej 4, 3360 Liseleje
Ansatte:
Startdato: 03. februar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Bruun & Toftdal ApS
Vinderød Skov 65, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 31. marts 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Clemme ApS
Frederiksværkvej 204, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 06. september 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet MILU ApS
Bjørnebakkevej 58, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 15. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MurerLarsen ApS
Skibsvænget 19, 3300 Frederiksværk
Ansatte: 1
Startdato: 15. juni 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester André Reitz ApS
Engtoften 5, 3390 Hundested
Ansatte:
Startdato: 24. marts 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Hans Chr. Nielsen
Anemonevej 2, 3390 Hundested
Ansatte: 1
Startdato: 01. april 1969,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Murermester Knud Petersen
Sommervænget 7, 3390 Hundested
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Mads Tolderlund ApS
Gl. Hundestedvej 12, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 18. december 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Ole Nielsen
Anna Borgsvej 9, 3370 Melby
Ansatte: 0
Startdato: 14. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER PER ANDERSEN A/S
Industriskellet 8, 3300 Frederiksværk
Ansatte: 8
Startdato: 15. januar 2007,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Murermester Rasmus Pank ApS
Kildevej 10, 3300 Frederiksværk
Ansatte: 3
Startdato: 11. januar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Thomas Jensen ApS
Vinderød Enghavevej 33, 3300 Frederiksværk
Ansatte: 1
Startdato: 06. januar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Torben Nielsen ApS
Melbyvej 70, 3370 Melby
Ansatte:
Startdato: 26. marts 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Wilken
Obovej 9, 3360 Liseleje
Ansatte: 0
Startdato: 23. juli 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Musvitmureren
Musvitvej 16, 3390 Hundested
Ansatte:
Startdato: 12. september 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MYSURFACE ApS
Aavej 18, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 11. juni 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nielsen Porebeton
Vinkelvej 11, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nordisk multi service ApS
Skovfogedengen 1, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 26. juli 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NW Entreprise
Runevænget 8, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 07. oktober 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
P/K bygg
Nørregade 68, 3390 Hundested
Ansatte:
Startdato: 07. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PH MALEREN
Egevej 22, 3300 Frederiksværk
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2009,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
PTS Design
Syrevej 53, 3300 Frederiksværk
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Servicepartnerne & Co
Amtsvejen 239, 3390 Hundested
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Szut Byg v/Jaroslaw Ryszard Szutenberg
Strandvejen 197, 3300 Frederiksværk
Ansatte: 0
Startdato: 25. februar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tas beton & Murerentreprise
Skovbrynet 9, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 22. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tbmal.dk
Bagerstræde 5, 3390 Hundested
Ansatte: 0
Startdato: 25. marts 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
The Painter v/Peer Mortensen
Bynkevej 4, 3360 Liseleje
Ansatte: 0
Startdato: 15. november 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
THN multiservice v/ Tobias Nielsen
Anna Borgsvej 9, 3370 Melby
Ansatte:
Startdato: 19. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TI Byg
Thorsvej 32, 3300 Frederiksværk
Ansatte:
Startdato: 03. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tibirke mureren
Skovstien 2, 3300 Frederiksværk
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TKW Byg ApS
Bådstræde 7, 3390 Hundested
Ansatte:
Startdato: 27. maj 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Toft design og restaurering
Stormgade 1, 3390 Hundested
Ansatte:
Startdato: 30. marts 2018,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
TØMRER HANSEN ApS
Håndværkervej 1, 3390 Hundested
Ansatte: 27
Startdato: 20. februar 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Torup Byg
Nordstjernen 8, 3390 Hundested
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TWM Multiservice
Vinderød Skov 55, 3300 Frederiksværk
Ansatte: 0
Startdato: 31. juli 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vinds Malerservice
Monasvej 6, 3360 Liseleje
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ZN-Byg Totalentreprise
Lodsensvej 16, 3390 Hundested
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Evetofte

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Evetofte. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Evetofte eller Halsnæs kommune.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps