2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Glostrup

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Glostrup – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Glostrup

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Glostrup og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Glostrup.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Glostrup.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Glostrup.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Glostrup, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Glostrup. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Glostrup eller hele Glostrup kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Glostrup eller Glostrup kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 92 firmaer i Glostrup. Find en tømrer eller maler i Glostrup og omegn herunder. I hele Glostrup kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
1M Group
Florasvej 19, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 15. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
A-Maler ApS
Produktionsvej 1, 2600 Glostrup
Ansatte: 3
Startdato: 17. juni 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Adams Tømrer & Maler ApS
Produktionsvej 1, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 08. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AP Maler ApS
Produktionsvej 1, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 12. april 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Appe ApS
Formervangen 21, 2600 Glostrup
Ansatte: 9
Startdato: 05. marts 1990,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
B & J Malerfirma ApS
Sydvestvej 130, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 25. november 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
B&M Refresh I/S
Søndervangsvej 60, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 10. april 2019,
Virksomhedsform: Interessentskab
BARNEY'S MALERFIRMA A/S
Hvissingevej 10, 2600 Glostrup
Ansatte: 39
Startdato: 30. juni 1997,
Virksomhedsform: Aktieselskab
BCN gruppen
Smedeland 7, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BKJ Byggepartner v/Brian Jacobsen
Rødkælkevej 264, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BOLIGMATCH ApS
Bogfinkevej 20, 2600 Glostrup
Ansatte: 3
Startdato: 22. september 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
bullseye entreprise.
Ørnebjergvej 29, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 09. november 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CL. Totalrenovering
Ved Brandstationen 2, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Clausen Byg ApS
Ydergrænsen 22, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 28. januar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Copenhagen maler ApS
Højvangsvej 41, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 12. august 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Copenhagens Maler ApS
Højvangsvej 41, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 16. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DanRengøring ApS
Naverland 2, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 24. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DANSK ENERGIRENOVERING A/S
Naverland 31, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 14. oktober 1980,
Virksomhedsform: Aktieselskab
DBP BYG
Krokusstien 9, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Den Jyske Murer v/John Christensen
Vestervej 12, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dessers malerservice
Fyrrehusene 15, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DoorHouse ApS
Hvissingevej 118, 2600 Glostrup
Ansatte: 3
Startdato: 15. januar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DUMA SERVICE ApS
Smedeland 7, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 29. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
E3 Entreprise
Florasvej 31, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EGE Huse ApS
Dalvangsvej 13, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 06. marts 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Ejby-Byg ApS
Bjergbakkevej 262, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 29. oktober 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ELITE MUREREN ApS
Siestavej 1, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 13. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Elprebsi ApS
Gadager 52, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 22. juni 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Eriksen ApS
Sofielundsvej 5, 2600 Glostrup
Ansatte: 3
Startdato: 21. februar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ESP DK ApS
Lillievej 3, 2600 Glostrup
Ansatte: 1
Startdato: 08. juli 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FLEMMING EILSBORG
Bjergbakkevej 256, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 10. oktober 1980,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Foca Enterprise
Hovedvejen 103, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 20. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Frølich Handyman/Haveservice
Stadionvej 1, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 14. januar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gardin Manden
Smedeland 7, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. august 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Grothe Byg ApS
Hvissingevej 125, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 07. april 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Haj Malerservice ApS
Smedeland 7, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 19. september 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HS Maler
Hovedvejen 64, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 02. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
IAB Entreprise
Pilehusene 90, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
jk byg og mal
Sportsvej 60, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. april 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JVG Maler
Sportsvej 60, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 26. juli 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KARL POULSEN MURERMESTER GREVE A/S
Naverland 31, 2600 Glostrup
Ansatte: 22
Startdato: 23. december 2003,
Virksomhedsform: Aktieselskab
KBH Service
Elmehusene 228, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 06. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KOFOD'S MALERFIRMA V/HANS KOFOD
Kildevældets Alle 4, 2600 Glostrup
Ansatte: 3
Startdato: 24. august 1987,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lindsø malerservice
Kildeholm 10, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Chrisér v/Christina Skov Jørgensen
Herstedøstervej 11, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Thomas Hopp v/ Thomas Hopp Kristiansen
Kvædehaven 31, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET 2B A/S
Ejby Industrivej 72, 2600 Glostrup
Ansatte: 37
Startdato: 31. maj 2012,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MALERFIRMAET AGGERGAARD NIELSEN ApS
Smedeland 7, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 08. januar 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET AMBROSIUS ApS
Kirkebjerg Parkvej 2, 2600 Glostrup
Ansatte: 2
Startdato: 30. juni 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Brdr. K ApS
Produktionsvej 1, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 16. november 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET EILSBORG ApS Anno 1976
Ejbydalsvej 198, 2600 Glostrup
Ansatte: 8
Startdato: 05. december 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet FAM HOPP & co
Lammekær 25, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET JAN HANSEN ApS
Hovedvejen 154, 2600 Glostrup
Ansatte: 8
Startdato: 29. juni 1984,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet M&A I/S
Nørre Alle 16, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 26. februar 2024,
Virksomhedsform: Interessentskab
Malerfirmaet Vindelev
Østervej 19, 2600 Glostrup
Ansatte: 1
Startdato: 01. oktober 1981,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Egelund ApS
Produktionsvej 1, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERMESTER PALLE RANUM ApS
Spurvevej 19, 2600 Glostrup
Ansatte: 3
Startdato: 06. februar 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Willerslev
Lammekær 45, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 09. marts 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MC-Styling v/Søren T. Treager
Rødkælkevej 49, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 19. januar 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
METTE MALER ApS
Broager 5, 2600 Glostrup
Ansatte: 2
Startdato: 02. januar 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MG Byggekonsulent ApS
Hvissingevej 131, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 18. september 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murer og Co v/John Poulsen
Drosselvej 4, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 14. marts 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Laust Andersen ApS
Heggelunds Alle 10, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 30. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet M.V.O
Dalvangsvej 38, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET SANDER ApS
Bovneager 29, 2600 Glostrup
Ansatte: 1
Startdato: 01. maj 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Andreas Mogensen ApS
Lammekær 56, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER FLEMMING NIELSEN
Christiansvej 5, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 05. juli 1981,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Hermansen
Erdalsvej 20, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 09. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER OLE LARSEN ApS
Hvissingestræde 5, 2600 Glostrup
Ansatte: 9
Startdato: 20. juni 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER V/KIWI MØLLESKOV MIKKELSEN
Lunddalsvej 13, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERSVENDENES AKTIESELSKAB
Ejby Industrivej 80, 2600 Glostrup
Ansatte: 38
Startdato: 16. oktober 1999,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Nanis ApS
Stenager 216, 2600 Glostrup
Ansatte: 6
Startdato: 26. april 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NB Byggeentreprise ApS
Birke Alle 17, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 13. marts 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nk. malerservice v/ Nicolas Kyprio
Sydvestvej 6, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 22. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Noah Byg ApS
Smedeland 7, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 07. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NORD EJENDOMSSERVICE
Florasvej 21, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 20. november 2020,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
O. P. Service og entreprise
Søndervangsvej 35, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 05. december 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Øens Malerservice ApS
Hasselhaven 113, 2600 Glostrup
Ansatte: 1
Startdato: 01. september 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
OL BYG ApS
Hvissingestræde 5, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 28. juli 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Pro Byg H ApS
Naverland 38, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 25. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Psykoterapeut Anna Bundgaard
Edithsvej 1, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 08. november 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Reflex Entreprise ApS
Hovedvejen 74, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 22. april 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Renkilde ApS
Produktionsvej 1, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 23. oktober 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
S.W. WICHMANN MURERMESTER & ENTREPRENØR ApS
Fabriksparken 44, 2600 Glostrup
Ansatte: 2
Startdato: 13. juni 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SP Malerservice
Elmehusene 70, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
STILBYG ApS
Ved Gadekæret 3, 2600 Glostrup
Ansatte: 2
Startdato: 16. juni 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Strandgaard Byg ApS
Magnoliavej 17, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tempogruppen ApS
Smedeland 26, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 16. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TS Entreprise ApS
Farverland 5, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 13. marts 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
V.S Enterprise ApS
Stadionvej 103, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 02. marts 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vinding Byg ApS
Egevej 15, 2600 Glostrup
Ansatte: 2
Startdato: 24. juni 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Wennerwald Malerfirma v/Allan P B Wennerwald
Vestre Lindeskov 81, 2600 Glostrup
Ansatte: 1
Startdato: 01. september 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Glostrup

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Glostrup. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Glostrup eller Glostrup kommune.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!