2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Hvidovre

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Hvidovre – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Hvidovre

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Hvidovre og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Hvidovre.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Hvidovre.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Hvidovre.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Hvidovre, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Hvidovre. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Hvidovre eller hele Hvidovre kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Hvidovre eller Hvidovre kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 162 firmaer i Hvidovre. Find en tømrer eller maler i Hvidovre og omegn herunder. I hele Hvidovre kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
A.T. Malerservice
Hvidovrevej 412, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 15. juni 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AJ BYGGESERVICE V/ALLAN JOHANSEN
Hvidovre Enghavevej 62, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ALM Bright Services ApS
Vedbyholm 46, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 26. september 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ALVITA
Engstrupgårdsvej 67, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 12. februar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Andreas Company
Nordlundsvej 39, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ArtByg ApS
Gammel Byvej 3, 2650 Hvidovre
Ansatte: 2
Startdato: 08. april 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Arvid Malermester v/Arvydas Razma
Immerkær 15, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ASA Malerfirma ApS
Allingvej 24, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 16. august 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
B. Fliseservice v/Kenn Broberg Larsen
Ankermandsvej 27, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 01. marts 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
B.C.BYG & SØN
Kettegård Alle 31, 2650 Hvidovre
Ansatte: 5
Startdato: 23. august 1999,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
BOLIG VEST 2004 ApS
Arnold Nielsens Boulevard 67, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 22. december 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BOVITH ApS
Hvidovregårds Alle 16, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 08. januar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BRDR FRIIS MALERFIRMA ApS
Kirkebroen 40, 2650 Hvidovre
Ansatte: 5
Startdato: 30. januar 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bröchmanns Murerfirma
Gammel Køge Landevej 251, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 19. februar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Brylov Byg ApS
Ketteholm 67, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 16. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Byens Murer og Fliseservice v/Brian Thomsen
Lodsvej 40, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 25. september 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
C.S. BYGGESERVICE ApS
Perlevej 39, 2650 Hvidovre
Ansatte: 3
Startdato: 30. januar 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CITY ENTREPRISE ApS
Kærmark 47, 2650 Hvidovre
Ansatte: 19
Startdato: 02. januar 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
D&J Maler Entreprise ApS
Hammerholmen 39, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 19. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
D&J Murer Entreprise ApS
Hammerholmen 39, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Danish Royal Service ApS
Stamholmen 111, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 11. september 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DDesign ApS
Ærtebjergvej 5, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 04. april 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dekorationsmaleren
Strandmarksvej 18, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dennis Nygaard Mogensen
Hvidovre Enghavevej 82, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1985,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dk Installation
Fjeldstedvej 37, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DM Malerfirma ApS
Vigerslev Alle 390, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 07. juli 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
E.I.O. BYG V/ERIK OLSSON
Kettegård Alle 25, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 10. august 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Egelund malerservice
Arnold Nielsens Boulevard 33, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 22. april 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Elmer Entreprise ApS
Arnold Nielsens Boulevard 69, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 25. oktober 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Entre-Petersen Byg
Pottemagerporten 54, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 02. december 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EUROCO ApS
Arnold Nielsens Boulevard 126, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 25. maj 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FAKS ApS
Stamholmen 193, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 10. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Falkedal pro
Strandlyst Alle 23, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Firma Barry Sinclair v/Barry Noel Sinclair
Hvidovrevej 104, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 11. marts 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FliseConcept
Bjergagervej 7, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
G.M. MALER
Guldbærvænget 3, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 05. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gabriella Lucioli malerfirma
Bibliotekvej 49, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 08. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gadestævnets Malerservice v/Kim Kolling Andersen
Gadestævnet 11, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1985,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GIESSING OG SØNNER A/S
Fjeldstedvej 43, 2650 Hvidovre
Ansatte: 3
Startdato: 01. januar 2004,
Virksomhedsform: Aktieselskab
GK Service
Gammel Køge Landevej 235, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. august 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GnB Service ApS
Bytoften 3, 2650 Hvidovre
Ansatte: 4
Startdato: 20. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
H.M BYG V/HENRIK MØLGAARD
Hvidovregade 3, 2650 Hvidovre
Ansatte: 2
Startdato: 04. september 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hamster Byg ApS
Hvidovrevej 255, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 21. november 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Holms maler Entreprise ApS
Arnold Nielsens Boulevard 60, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 21. april 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hvidovre Autolak v/Kasper Løvtrup
Arn Nielsens Blv 130, 2650 Hvidovre
Ansatte: 3
Startdato: 01. oktober 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Igalo ApS
Præstemosen 63, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 22. januar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
J.C Byg
Kettegård Alle 31, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 03. juni 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JH murerfirma og flisexperter v/Jagathai Hasan
Gammel Køge Landevej 581, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 17. april 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JLM BYG ApS
Bjergagervej 18, 2650 Hvidovre
Ansatte: 3
Startdato: 30. maj 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JOHNNY STEEN PETERSEN,MUREMESTER
Bårsevej 4, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 15. september 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JØRGEN HOLM A/S MALER- OG HOVEDENTREPRENØR
Hjørnagervej 20, 2650 Hvidovre
Ansatte: 31
Startdato: 01. oktober 1990,
Virksomhedsform: Aktieselskab
JP ApS
Paradisvej 19, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 22. maj 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
K.G. Malerservice v/Kenneth Gøtterup
Holmelundsvej 37, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Katumba Murerservice
Stentoftevej 51, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
kj service
Høvedstensvej 28, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2005,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
KL Service /v Kenneth Lindberg
Brostykkevej 116, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 16. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Klimamurer ApS
Arnold Nielsens Boulevard 31, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 14. august 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KLØVER-BYG/JIMMY SINKJÆR PETERSEN
Gammel Køge Landevej 235, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1988,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Køse Solutions ApS
Hvidovrevej 178, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 05. februar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
L.B. Entreprise ApS.
Paris Boulevard 48, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 25. juni 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LAU Malerfirma
Rønnebærvej 2, 2650 Hvidovre
Ansatte: 2
Startdato: 04. juni 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LAU Malerfirma ApS
Rønnebærvej 2, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 14. juli 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LevVel Multiservice
Rosenhøj 17, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 12. september 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LISPORTO ENTERPRISE APS
Trædrejerporten 5, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 30. august 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lynge Byg ApS
Kærmark 47, 2650 Hvidovre
Ansatte: 16
Startdato: 08. juni 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
M&S Murer Entreprise ApS
Stenstykkevej 33, 2650 Hvidovre
Ansatte: 2
Startdato: 03. august 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
M5 Byg-Concept ApS
Jernholmen 34, 2650 Hvidovre
Ansatte: 12
Startdato: 03. juli 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Maler Bunch
Allingvej 78, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2005,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Maler H.Thennum
Arnold Nielsens Boulevard 155, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Jacob Larsen
Grænsevej 14, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 16. oktober 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler og Rengøring Lilov ApS
Gammel Køge Landevej 233, 2650 Hvidovre
Ansatte: 4
Startdato: 25. januar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMA BENGT PETERSEN ApS
Bibliotekvej 55, 2650 Hvidovre
Ansatte: 4
Startdato: 01. august 1979,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Adam Ciniecki
Brostykkevej 78, 2650 Hvidovre
Ansatte: 3
Startdato: 22. maj 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET BECH & KOCH A/S
Stamholmen 140, 2650 Hvidovre
Ansatte: 31
Startdato: 15. juli 1983,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MALERFIRMAET DANLEV PEDERSEN A/S
Rosmosevej 75, 2650 Hvidovre
Ansatte: 7
Startdato: 17. juni 2003,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerfirmaet DK
Bymuren 108, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 07. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET HARALD JØRGENSEN A/S
Hvidovrevej 94, 2650 Hvidovre
Ansatte: 16
Startdato: 30. juni 1986,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MALERFIRMAET HARDI ApS
Hvidovrevej 233, 2650 Hvidovre
Ansatte: 13
Startdato: 11. marts 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Joachim Friis ApS
Pottemagerporten 106, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 11. marts 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET JOHN JENSEN. KØBENHAVN ApS
Lunagervej 31, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 28. december 1984,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET K K PARBST HANSEN V/KENNETH KAMP PARBST HANSEN
Gammel Køge Landevej 261, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet K. Bech-Hansen ApS
Langhøjvej 5, 2650 Hvidovre
Ansatte: 3
Startdato: 13. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Lisberg
Bymuren 108, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 17. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Missel ApS
Pottemagerporten 5, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 10. august 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET P. GARNER V/PETER GARNER
Hvidovrevej 108, 2650 Hvidovre
Ansatte: 5
Startdato: 01. juni 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Per Zielke
Bymuren 108, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 09. maj 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Ronny Nielsen
Femagervej 27, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 11. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet TGehrke
Strandmarksvej 48, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 26. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet v/Mads Østergaard
Nordlundsvej 35, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET VELLING ApS
I G Smiths Alle 11, 2650 Hvidovre
Ansatte: 11
Startdato: 19. marts 1999,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Wejlgaard v/Benny Wejlgaard
Hjørnagervej 18, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet.BR
Rosmosevej 37, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 24. oktober 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaetrm v/ Rafal Mazurek
Sadelmagerporten 2, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERHOLDET ApS
Kærmark 47, 2650 Hvidovre
Ansatte: 4
Startdato: 21. november 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerholdet Roar Pedersen A/S
Kærmark 47, 2650 Hvidovre
Ansatte: 12
Startdato: 01. april 2016,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malermester B Flodin
Berners Vænge 32, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 27. juli 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Bajlum
Bødkerporten 59, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Claus Olsen
Bymuren 34, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. september 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Djai ApS
Langkildevej 199, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERMESTER JAN LARSEN
Parallelvej 36, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 04. februar 1985,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester M.kristensen
Fjeldstedvej 48, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 14. maj 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Mette
Hvidovrevej 255, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. november 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Nicklas
Hvidovrevej 107, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 05. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
malermester P. Martinsson
Hvidovre Enghavevej 38, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 1997,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Malermester René Friis
Snedkerhaven 13, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester S.Ø
Hejrevej 6, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 19. marts 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Strøm
Hvidovre Enghavevej 56, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 24. december 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Teddy Knudsen
Grundkær 31, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 26. april 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER UGGI BENDTSEN
Stenstykkevej 9, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1974,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER/Ejendomsservice v/Khvicha Guliashvili
Langåvej 19, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERSERVICE.NU ApS
Frydenhøjparken 109, 2650 Hvidovre
Ansatte: 2
Startdato: 26. januar 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mark The Maler
Frydenstrands Alle 10, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 01. juli 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Martin Maler v/Martin Brohm Hansen
Rebæk Alle 38, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 02. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MD Malerfirma
Brostykkevej 175, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 13. juli 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MGP malerne
Strandmarksvej 42, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 14. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Muremester Rasmus Lange ApS
Rebæk Alle 4, 2650 Hvidovre
Ansatte: 10
Startdato: 20. juni 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murer Bentzen
I G Smiths Alle 15, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMA HL BYG ApS
Høvedstensvej 12, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 17. november 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet CM
Høvedstensvej 14, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet CM ApS
Høvedstensvej 14, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET GEMMER-PEDERSEN ApS
Helenas Alle 49, 2650 Hvidovre
Ansatte: 6
Startdato: 14. februar 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER DENNIS PETERSEN ApS
Catherine Boothsvej 53, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 09. februar 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER JOHNNI MADSEN OG SØN ApS
Brostykkevej 190, 2650 Hvidovre
Ansatte: 3
Startdato: 02. marts 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER KIM MØLLER HANSEN
Sjølundvej 39, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Kim Wulff
Hvidovrevej 127, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 04. juni 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER KNUD PETERSEN ApS
Bårsevej 4, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 14. oktober 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER MICHAEL HERRMANN
Rebæk Søpark 15, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 02. juni 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Peter Snejbjerg ApS
Hvidovrevej 488, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 10. maj 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Tim Ilsø
Langåvej 45, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 30. november 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER TIM SVENDSEN ApS
Engdalsvej 12, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 02. maj 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester/Entreprenør Nicolai Harald Kronow
Hvidovre Strandvej 159, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 25. marts 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerteknik ApS
Ege Alle 34, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 13. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NDMurer ApS
Strøbyvej 17, 2650 Hvidovre
Ansatte: 2
Startdato: 20. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NT Gulve ApS
Rosenhøj 34, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 30. november 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Painters.dk ApS
Stamholmen 111, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 02. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Park Malerservice ApS
Hjørnagervej 6, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 28. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PH Malerfirma v/Patrick Henriksen
Drivkær 18, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 19. oktober 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PM TOTALENTREPRISE OG HANDEL ApS
Jernholmen 47, 2650 Hvidovre
Ansatte: 2
Startdato: 06. december 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Pn Multibyg
Rosenhøj 30, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Poul Murer v/Poul Franchino Sørensen
Strandskadevej 6, 2650 Hvidovre
Ansatte: 4
Startdato: 01. juni 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Proff
Strandlyst Alle 23, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ProFinish Malerfirma
Langkildevej 109, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 22. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Quickstop V/Mustafa Ergin
Hvidovrevej 55, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 30. juli 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
R.B. MURERFIRMA ApS
Kærmark 19, 2650 Hvidovre
Ansatte: 10
Startdato: 27. december 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RAUN ENTREPRISE ApS
Tavlekærsvej 26, 2650 Hvidovre
Ansatte: 6
Startdato: 03. september 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Renovo ApS
Stamholmen 173, 2650 Hvidovre
Ansatte: 13
Startdato: 08. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Rossen Byg
Tranevej 19, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 21. juli 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Royal Gruppen ApS
Avedøreholmen 84, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 03. oktober 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RS MALERSERVICE ApS
Strandmarksvej 6, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 20. marts 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SEBs Malerfirma
Rosmosevej 37, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 21. november 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SS BYG
Dansvej 29, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 21. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
STE København ApS
Helenas Alle 49, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 19. april 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Surface CPH ApS
Hædersdalvej 46, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 22. april 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
T & A SCHANDORFF ApS
Hvidovrevej 94, 2650 Hvidovre
Ansatte: 3
Startdato: 18. februar 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tagdækkerne ApS
Femagervej 33, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 04. januar 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TH MUR & FLISER ApS
Hammerholmen 39, 2650 Hvidovre
Ansatte: 22
Startdato: 15. december 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
The Butlers Malerfirma
Nordlundsvej 49, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
The Happy Painter
Ege Alle 39, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 01. december 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Thor Murerservice & Entreprise
M Bechs Alle 120, 2650 Hvidovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TM Service 2017 ApS
Strandbovej 112, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 12. september 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Total Byg I ApS
Ulsevej 4, 2650 Hvidovre
Ansatte:
Startdato: 09. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
U. Klarskov
Hvidovrevej 128, 2650 Hvidovre
Ansatte: 1
Startdato: 01. april 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Hvidovre

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Hvidovre. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Hvidovre eller Hvidovre kommune.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!