2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Kildebrønde

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Kildebrønde – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Kildebrønde

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Kildebrønde og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Kildebrønde.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Kildebrønde.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Kildebrønde.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Kildebrønde, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Kildebrønde. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Kildebrønde eller hele Greve kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Kildebrønde eller Greve kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 137 firmaer i Kildebrønde. Find en tømrer eller maler i Kildebrønde og omegn herunder. I hele Greve kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
A.J Malerfirma ApS
Højagervænget 16, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 27. januar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
A.M. Murer Entreprise
Huginsvej 13, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AKTUEL MURER ENTREPRISE ApS
Vestre Ibsvej 2, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 2
Startdato: 19. marts 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
As malerfirma
Aspegården 27, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Aurum
Roskildevej 43, 4030 Tune
Ansatte: 1
Startdato: 11. august 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bau Malerfirma
Rosenlyparken 111, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bau Malerfirmaet ApS
Rosenlyparken 111, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 21. august 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bh Service V/Bjarne Hansen
Vestre Grænsevej 4, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bode & Gudnitz A/S
Yderholmvej 35, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 05. september 2022,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Brasil Multi Service
Solrød Byvej 3, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 15. august 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BSS Service ApS
Stenås 1, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BYG MIK V/MICHAEL SCHØN
Grevevej 43, 2670 Greve
Ansatte: 2
Startdato: 14. juni 1982,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bygg & service
Lisegårdsvænget 37, 4030 Tune
Ansatte:
Startdato: 18. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Chrystal Rengøring
Bøgehegnet 165, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CN MURERSERVICE ApS
Fuglesangsvej 19, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CP Construction
Hegnsgården 24, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
D&E malerfirma ApS
Jerismosevej 94, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 28. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Daner's Malerservice ApS
Fredensbovej 16, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 16
Startdato: 25. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DRUEGAARDEN ApS
Greve Strandvej 44, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 10. august 1990,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DW Gruppen ApS
Hedelunden 9, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 11. november 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ELICO ApS
Birkelyngen 20, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 19. september 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ENTREPRENØRSELSKABET CASA CONCEPT ApS
Hastings Alle 17, 2670 Greve
Ansatte: 8
Startdato: 01. april 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Feldmann ApS
Mosede Bygade 14, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 22. marts 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Flisespecialisten Cara ApS
Rosenlyparken 81, 2670 Greve
Ansatte: 1
Startdato: 27. marts 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FR Installation ApS
Mosegårdshaven 5, 2670 Greve
Ansatte: 1
Startdato: 07. september 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Græsk Malerfirma
Tjurgården 227, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GREVE HÅNDVÆRKSSERVICE V/FRANK KRISTENSEN
Hundige Strandvej 203, 2670 Greve
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Greve maler service
Tjurgården 20, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 19. august 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
H.C. Andersens Istandsættelse
Janesvej 13, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Handyhajen
Gærdehuset 5, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 22. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HJEMTEX ApS
Nurdugsvej 4, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 20. december 1977,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Holmsfacadeogfugeservice
Hedelunden 27, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HPC Maleren
Druemarken 91, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 2
Startdato: 01. juli 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HST MULTISERVICE v/Henrik Tolver
Sonjas Alle 3, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JB MALERSERVICE
Bøgehegnet 134, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
John Brandt
Krogen 16, 4030 Tune
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JSL Entreprenør 1998
Åsvej 5, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 20. juli 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KA Malerfirma
Karlstrupvej 81, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 03. november 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KB Multifirma
Bøgehegnet 119, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
kk murer
Karlstrup Strandvej 19, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kristof Byg
Roskildevej 21, 4030 Tune
Ansatte:
Startdato: 30. juni 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kruse-Olsen Byg
Rismarken 4, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 19. juni 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ksj-Byg ApS
Grevevej 49, 2670 Greve
Ansatte: 2
Startdato: 10. april 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KURT VÆVER
Vibemosen 4, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lene's Malerfirma v/Lene Madsen
Greve Landevej 115, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lindgaards Mal & Entreprise ApS
Snoldelevvej 1, 4030 Tune
Ansatte: 2
Startdato: 02. maj 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
M. Behrendt & Søn A/S
Hedager 41, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 24. januar 2019,
Virksomhedsform: Aktieselskab
M. K. Maler
Vangeleddet 53, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 10. september 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MA Malerfirma
Tjurgården 227, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 28. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Jacob Jensen
Hedelunden 15, 2670 Greve
Ansatte: 2
Startdato: 01. januar 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMA KS ApS
Knøsen 62, 2670 Greve
Ansatte: 4
Startdato: 28. juni 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Billing
Gærdestien 14, 4030 Tune
Ansatte:
Startdato: 04. juli 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Brandt ApS
Byvejen 15, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 24. august 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Brian W. Frederiksen
Skelmosen 24, 2670 Greve
Ansatte: 8
Startdato: 01. maj 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET JAN OLESEN
Højdevej 3, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 05. juli 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET JOHN PETERSEN ApS
Mosebakken 20, 2670 Greve
Ansatte: 5
Startdato: 22. juni 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Leif Kristensen
Lindevej 18, 4030 Tune
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET MH ApS
Knoldager 40, 2670 Greve
Ansatte: 6
Startdato: 03. december 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Mikael Haislund
Engvangen 18, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 3
Startdato: 09. juli 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet MTS ApS
Bøgehegnet 19, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 25. august 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet P Damberg v/Poul Damberg
Hedelunden 36, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet R.B.H. v/Rudi Heisel
Lindevej 6, 4030 Tune
Ansatte: 0
Startdato: 04. januar 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet SJ ApS
Tjørnely 5, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 15
Startdato: 26. juni 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MalerGlad
Nældebjerg Alle 30, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 09. november 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerhjørnet v/Nina Karina Jensen
Tingsryds Alle 19, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester AH
Damhaven 11, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 18. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Blichfeldt
Mosebakken 22, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 23. august 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Blichfeldt ApS
Mosebakken 22, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 08. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Brøddegaard v/ Ricki Brøddegaard
Skibsager 77, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Buur ApS
Gyldenløves Kvarter 56, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 10. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Danny Hansen
Tværager 6, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Henrik Bertelsen HB Entreprise
Søfrydsvej 2, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 15. marts 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Løber
Strandlyst Alle 22, 2670 Greve
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Løber ApS
Strandlyst Alle 22, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 21. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Per W. Buur & Søn v/Benny Legaard Buur
Gyldenløves Kvarter 56, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester René Reinholdt Jensen ApS
Solrød Byvej 55, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 2
Startdato: 27. marts 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Sille Rasmussen
Vestervang 9, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Thomas Behrendt
Odinsvej 8, 4030 Tune
Ansatte: 2
Startdato: 01. januar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerne C & C ApS
Tjørnely 5, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 08. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mammut Malerservice
Søjlegården 4, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mester og co. v/Klaes Sigvald Madsen
Fyrrelys Alle 5, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 15. februar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Michael Skogh
Byvejen 3, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 16. juni 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MJP Entreprise ApS
Storeholm 25, 2670 Greve
Ansatte: 2
Startdato: 25. januar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murer Teamet
Maglekæret 40, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 28. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer Teamet ApS
Maglekæret 40, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 11. september 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERBIEN ApS
Marievej 5, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 15. juni 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMA HENRIK ANDRE LARSEN
Mosegårdsvej 6, 2670 Greve
Ansatte: 1
Startdato: 01. juni 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET JENS ØSTERGAARD ApS
Chr L Westergårds Alle 6, 2670 Greve
Ansatte: 5
Startdato: 22. juni 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Ærenlund
Vesterbjerg 31, 2670 Greve
Ansatte: 1
Startdato: 19. juli 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Brian Misimi
Industrihegnet 12, 4030 Tune
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER CLAUS LANGBERG ApS
Fredensbovej 4, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 2
Startdato: 09. februar 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER J. LINDHARDTS EFTF. ApS
Grevevej 47, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 1990,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Jan Lund
Søagerparken 145, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Jonas Meldal
Lyshøjsminde 57, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 10. august 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Jonny Aufeldt
Mosede Højvej 19, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester K. Daugaard ApS
Hundige Strandvej 84, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 08. juni 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Kenneth Robert Larsen
Strandlyst Alle 17, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 25. marts 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER MICHAEL RASMUSSEN ApS
Mågevej 14, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 1
Startdato: 25. april 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Michal Frisch ApS
Plejlstien 4, 4030 Tune
Ansatte: 1
Startdato: 27. august 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Ole Madsen
Yderholmvej 18, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 15. september 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER OVE DIDRIKSEN
Greve Strandvej 133, 2670 Greve
Ansatte: 1
Startdato: 01. juli 1970,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Rasmus Flindt ApS
Nordmarksvej 13, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 18. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Robert Gregil
Koglevej 12, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 20. april 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester S.A.M
Majengen 12, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 02. november 2018,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
MützeByg ApS - Murermester Christopher Mütze
Ålykkevej 12, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 22. december 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
N&A Entreprise ApS
Belsager 104, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 25. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NJ Murer & Aut. Kloakmester ApS
Månevænget 20, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 24. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NK Service
Håndværkervænget 13, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nordisk Bad
Marholm 58, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Paint Point Maler og Rengøringfirma
Rytterbakken 38, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 07. april 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Parfakt ApS
Viften 16, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 13. oktober 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
R.A multiservice
Bøgeholmen 8, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 20. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Rabo Murerentreprise
Vesthegnet 63, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 27. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RDR
Nøddegården 54, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 15. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ryes Malerfirma v/Michael Rye Jørgensen
Greve Bygade 34, 2670 Greve
Ansatte: 6
Startdato: 01. juni 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
S.S Malerservice
Gadesvinget 13, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 17. juni 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Saki maler
Gersagerparken 151, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SCHNOOR MALERSERVICE
Kildebrønde Landevej 37, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 01. november 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Skoubyg ApS
Vestre Grænsevej 13, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 16. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SMOLBYG SERVICE v/Damian Stanislaw Smolarczyk
Michael Gjøes Vej 7, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 25. juni 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SNI 365 v/Søren Nielsen
Dohns Alle 12, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 18. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Spartel gruppen Sjælland ApS
Håndværkervænget 13, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 19. juli 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Struve & Søn ApS
Gersagerparken 47, 2670 Greve
Ansatte: 2
Startdato: 30. august 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
T J Full Service v/Jimmy Orneborg
Karlslunde Centervej 37, 4030 Tune
Ansatte: 4
Startdato: 01. april 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
T. & P. Odorico Entreprise ApS
Mosede Bygade 59, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 02. juni 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TE Malerservice ApS
Tjurgården 180, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 29. juni 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TM Fugeservice v/Tommy Mortensen
Troldmands Allé 30, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer & Entreprenør Gribskjold ApS
Fasanvej 10, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 15. marts 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Total solution byg
Bredager 40, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 26. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tranum Totalentreprise ApS
Villershøjvej 25, 4030 Tune
Ansatte:
Startdato: 02. november 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Trekløver Totalentreprise ApS
Askevænget 8, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 11. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Trekroner Boligservice
Brombærhaven 2, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte:
Startdato: 20. november 2014,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Trulibike
Vangeleddet 77, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 25. maj 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tune malerservice v/Majbritt christensen
Almuevej 1, 4030 Tune
Ansatte:
Startdato: 03. februar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
UNDERpressure
Greve Bygade 36, 2670 Greve
Ansatte: 0
Startdato: 05. juli 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VikaMale
Vestre Plantagevej 2, 2680 Solrød STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
WallWorld ApS
Kappelevvej 26, 2670 Greve
Ansatte:
Startdato: 26. juli 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Kildebrønde

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Kildebrønde. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Kildebrønde eller Greve kommune.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps