2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Muleby

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Muleby – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Muleby

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Muleby og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Muleby.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Muleby.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Muleby.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Muleby, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Muleby. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Muleby eller hele Bornholms kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Muleby eller Bornholms kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 68 firmaer i Muleby. Find en tømrer eller maler i Muleby og omegn herunder. I hele Bornholms kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
AB-Service
Vestermarievej 61, 3700 Rønne
Ansatte: 0
Startdato: 19. september 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AK Entreprise og ejendomsservice.
Bossevejen 7, 3720 Aakirkeby
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Axels Murerforretning
Hegnedevejen 13, 3720 Aakirkeby
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Både & ApS
Chr. X Vej 1, 3720 Aakirkeby
Ansatte:
Startdato: 09. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BAY´s Malerfirma v/Allan M. Bay
Hallebakken 4, 3700 Rønne
Ansatte: 0
Startdato: 02. april 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BYG-GRØNT ApS
Snellemark 30, 3700 Rønne
Ansatte: 26
Startdato: 01. august 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bygogmurerteknik
Engvej 4, 3720 Aakirkeby
Ansatte: 0
Startdato: 12. august 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DEN GLADE MURER RASMUS BOHN
Bjørnemøllevej 4, 3782 Klemensker
Ansatte:
Startdato: 13. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Drogden Murerentreprise
Kredsen 38, 3700 Rønne
Ansatte:
Startdato: 17. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ellesgård
Rønnevej 125, 3700 Rønne
Ansatte:
Startdato: 25. april 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Finn og Jens Aages Malerfirma v/Finn Pihl
Stenkulen 9, 3730 Nexø
Ansatte: 1
Startdato: 01. oktober 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FINNE - BYGGERI
Kærbyvej 5, 3700 Rønne
Ansatte: 0
Startdato: 23. oktober 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Gitte´s Malerfirma ApS
Violvej 6, 3720 Aakirkeby
Ansatte: 5
Startdato: 05. april 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HELLIS BYG
Sejersvej 9, 3700 Rønne
Ansatte: 0
Startdato: 30. august 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Henrik Alfreds Murerforretning v/Henrik Lund
Pederskervejen 126, 3720 Aakirkeby
Ansatte: 5
Startdato: 01. maj 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Højers Malerfirma
Johnsens Tværvej 12, 3700 Rønne
Ansatte: 1
Startdato: 27. juli 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
jakob jensens murerforretning
Ndr. Strandvej 69, 3770 Allinge
Ansatte: 4
Startdato: 01. juni 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jan Klitgaard Murerforretning
Rømeregårdsvej 13, 3700 Rønne
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jes det er maleren v/Jes Brian Breckling
Hedevej 4, 3730 Nexø
Ansatte: 5
Startdato: 01. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JOHN NIELSENS MURERFORRETNING. ÅKIRKEBY ApS
Nybyvej 22, 3720 Aakirkeby
Ansatte: 3
Startdato: 20. december 1981,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JØRN PREBEN HANSEN
Højbovej 10, 3730 Nexø
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kabyssen. Ved Jimmi Persson
Ydunsvej 10, 3700 Rønne
Ansatte: 7
Startdato: 15. maj 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KLAUSENS MURER OG TØMRERFORRETNING ApS
Sandemandsvej 8, 3700 Rønne
Ansatte: 15
Startdato: 24. maj 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LG Murer og kloakmester
Åkirkebyvej 14, 3700 Rønne
Ansatte: 0
Startdato: 31. maj 2013,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
LT Maler ApS
Møllevangen 39, 3700 Rønne
Ansatte:
Startdato: 03. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LT MALERFIRMA
Møllevangen 39, 3700 Rønne
Ansatte:
Startdato: 02. april 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M.A Service
Svalevej 6, 3751 østermarie
Ansatte: 0
Startdato: 25. oktober 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALER OG GULV FIRMA ApS
Åkirkebyvej 50, 3700 Rønne
Ansatte: 8
Startdato: 16. april 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMA BRIAN KOFOD
Østerled 40, 3720 Aakirkeby
Ansatte: 3
Startdato: 05. april 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Johnny Brandt-Jensen
Hans Rømersvej 16, 3720 Aakirkeby
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Jørgen Varup ApS
Kirkemarksvej 24, 3700 Rønne
Ansatte:
Startdato: 28. juni 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet JP Larsen
Byleddet 5, 3730 Nexø
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET MARTIN BELL S.M.B.A.
Saxesgade 8, 3720 Aakirkeby
Ansatte: 6
Startdato: 27. juni 2013,
Virksomhedsform: Selskab med begrænset ansvar
Malermester Claus Harup-Pelsen
Egeløkken 7, 3700 Rønne
Ansatte: 0
Startdato: 19. august 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester D. Lavelle ApS
Kanegårdsvej 12, 3700 Rønne
Ansatte:
Startdato: 18. marts 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
malermester Højmark
Vesetsgade 16, 3700 Rønne
Ansatte:
Startdato: 13. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Kristian Jensen
Sejersvej 10, 3700 Rønne
Ansatte:
Startdato: 06. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Mikael Rasmussen
Hjortestræde 12, 3730 Nexø
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Mogens Jensen
Stavsdalvej 5, 3760 Gudhjem
Ansatte: 0
Startdato: 16. april 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Persson ApS
Ydunsvej 10, 3700 Rønne
Ansatte:
Startdato: 01. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Rene Therkelsen
Soldaterstræde 6, 3700 Rønne
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MICHAELS MURERFORRETNING ApS
Mosevej 23, 3730 Nexø
Ansatte: 12
Startdato: 30. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MRP Multi service
Mosevej 14, 3730 Nexø
Ansatte:
Startdato: 26. juli 2019,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Mulbjergs Murer og Maler
Klemens Storegade 6, 3782 Klemensker
Ansatte:
Startdato: 04. marts 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
MUREREN 17 MAJ ApS
Åvej 3, 3700 Rønne
Ansatte: 5
Startdato: 17. maj 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mureren i Gudhjem v/Jan Hjorth-Hansen
Løkkegade 26, 3760 Gudhjem
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet André Pedersen ApS
Stenbrudsvej 24, 3730 Nexø
Ansatte:
Startdato: 15. november 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Jens Knudsen ApS
Bodernevej 5, 3720 Aakirkeby
Ansatte:
Startdato: 07. oktober 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Kevin Norreen
Zahrtmannsvej 33, 3700 Rønne
Ansatte: 0
Startdato: 15. januar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER OLE ANDERSEN
Skovkrogen 14, 3700 Rønne
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1978,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Oliver Sand
Bedegadevej 42, 3782 Klemensker
Ansatte:
Startdato: 21. februar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Ricky
Sandflugtsvej 2, 3700 Rønne
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Sebastian Kure
Brogade 1, 3770 Allinge
Ansatte: 0
Startdato: 11. juni 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nord Murerentreprise
Kampeløkken 17, 3770 Allinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nylars Murerforretning
Åvej 2, 3720 Aakirkeby
Ansatte:
Startdato: 10. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nylars Murerforretning ApS
Åvej 2, 3720 Aakirkeby
Ansatte:
Startdato: 28. juni 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Oles Murerforretning v/Ole Henning Lind
Olsgade 9, 3700 Rønne
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Paarup's Malerfirma v/Jacob Paarup Rømer Hansen
Møllevangen 21, 3770 Allinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Patrick Edwin Collins
Ibskervej 8, 3730 Nexø
Ansatte: 0
Startdato: 13. august 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Polles Skilte v/Polle Pihl
Sandemandsvej 23, 3700 Rønne
Ansatte: 1
Startdato: 02. maj 1983,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ralphs Murerfirma
Askeløkken 19, 3700 Rønne
Ansatte:
Startdato: 01. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sommers Malerfirma
Stormgade 6, 3730 Nexø
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Søren Koch
Aspevej 22, 3751 østermarie
Ansatte: 0
Startdato: 15. august 1984,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Sydbornholms murerservice v/Per Holm Bjerregaard
Pederskervejen 106, 3720 Aakirkeby
Ansatte: 0
Startdato: 15. april 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tadelakt danmark
Havnegade 25, 3770 Allinge
Ansatte: 0
Startdato: 08. maj 2014,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Tagmaling-Bornholm
Damgade 14, 3700 Rønne
Ansatte:
Startdato: 21. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TORSTEN NIELSENS MALERFORRETNING V/TORSTEN BECH NIELSEN
Nørrevang 5, 3740 Svaneke
Ansatte: 2
Startdato: 01. januar 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
www.maler-martin.dk v/Martin Christoffersen
Pæregårdsvej 4, 3770 Allinge
Ansatte: 0
Startdato: 08. juni 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Muleby

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Muleby. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Muleby eller Bornholms kommune.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps