2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Ny Hammersholt

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Ny Hammersholt – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Ny Hammersholt

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Ny Hammersholt og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Ny Hammersholt.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Ny Hammersholt.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Ny Hammersholt.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Ny Hammersholt, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Ny Hammersholt. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Ny Hammersholt eller hele Hillerød kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Ny Hammersholt eller Hillerød kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 135 firmaer i Ny Hammersholt. Find en tømrer eller maler i Ny Hammersholt og omegn herunder. I hele Hillerød kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
ACR Entreprise
Vinkelvænget 3, 3330 Gørløse
Ansatte: 0
Startdato: 12. januar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AK Service og Vedligehold A/S
Bygaden 2, 3400 Hillerød
Ansatte: 77
Startdato: 05. marts 2018,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Aki Maler Service
Kratbjerg 236, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Atalier Just v/Casper Christian Just Linde
kongevejen 57, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BERING BYG ApS
Birkevænget 7, 3400 Hillerød
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 1987,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BO Gruppen ApS
Gefionsvej 6, 3400 Hillerød
Ansatte:
Startdato: 31. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ByMo
Studiestrædet 3, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 02. april 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
C B Group
Jespervej 215, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 19. november 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CB Porebeton Montage
Højsagervej 16, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 22. juli 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CB Porebeton Montage ApS
Højsagervej 16, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 02. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Cecils ApS
Amtsvejen 105, 3320 Skævinge
Ansatte: 3
Startdato: 01. marts 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CJByggefirma v/Claus Jensen
Rytterstien 28, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 14. august 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dannebrog-Entreprise ApS
Gl. Frederiksborgvej 14, 3400 Hillerød
Ansatte:
Startdato: 15. oktober 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
det lillemalerfirma
Nyhusevej 17, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 05. september 2005,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
DS Murerbyg
Fredskovhellet 44, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 14. april 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Duma Service 1 ApS
Tolvkarlevej 255, 3400 Hillerød
Ansatte:
Startdato: 29. oktober 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
E.O. Enterprises
Granbakken 1, 3330 Gørløse
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2006,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
EHS Service
Skovledet 28, 3400 Hillerød
Ansatte:
Startdato: 21. januar 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Elbrandt Media
Traneholmen 16, 3400 Hillerød
Ansatte:
Startdato: 22. april 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EMP Murerservice v/ Elo Munch Paulsen
Granvej 7, 3400 Hillerød
Ansatte: 1
Startdato: 08. august 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EN-MURER-ENTREPRISE ApS
Ådalen 12, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 08. februar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FBH GRUPPEN ApS
Kratbjerg 301, 3480 Fredensborg
Ansatte: 3
Startdato: 18. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Flemming Borup Baltser
Tammosevej 19, 3320 Skævinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Frk. Maler ApS
Kongevejen 60, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 27. august 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Gabriel
Utkesvej 17, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 17. juni 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GoodMalere ApS
Kongevejen 57, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 21. marts 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
J A Larsen Murerfirma
Tinghusvej 15, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JE Entreprise ApS
Frederiksværksgade 66, 3400 Hillerød
Ansatte:
Startdato: 27. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JEGINDØ MADSEN ApS
Borupvej 72, 3330 Gørløse
Ansatte: 4
Startdato: 29. maj 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JPD
Frederiksværksgade 37, 3400 Hillerød
Ansatte:
Startdato: 06. februar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
K-J TOTAL
Dannevang 260, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 21. oktober 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
KML Totalentrepriser ApS
Oldvejen 14, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KØBENHAVNS MALER TEAM ApS
Industrivænget 27, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 14. december 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KONGSBØG ApS
Bakkesvinget 11, 3400 Hillerød
Ansatte:
Startdato: 22. september 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KRP GRUPPEN ApS
Mågevej 7, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 22. april 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
L. A. Proff ApS
Hammersvej 15, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 25. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
la Cour Byg A/S
Askvang 3, 3400 Hillerød
Ansatte: 22
Startdato: 21. juli 2015,
Virksomhedsform: Aktieselskab
LARS SVENSSON MURERMESTER
Kongens Vænge 189, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1985,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LF Malerfirmaet
Industrivænget 5, 3320 Skævinge
Ansatte: 0
Startdato: 16. juni 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
lokalmaleren
Frederiksværksgade 90, 3400 Hillerød
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Louis Jessen
Strøvej 52, 3320 Skævinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1991,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Lys & Farve v/Lone Broholt
Langstrupvej 18, 3480 Fredensborg
Ansatte: 2
Startdato: 01. august 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M. F. Murerentreprise
Dronningens Kovang 3, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 12. maj 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mads Maler ApS
Milnersvej 41, 3400 Hillerød
Ansatte:
Startdato: 03. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALDET.DK
Grønne Have 14, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMA EKSTRØM & SØN V/KUNO EKSTRØM
Højvangen 1, 3480 Fredensborg
Ansatte: 2
Startdato: 01. juli 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma Lena Ervolder
Lystrupvej 33, 3330 Gørløse
Ansatte: 1
Startdato: 01. august 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMA MADS HENLER
Nørredamsvej 59, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 11. marts 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma no. 17 ApS
Borupvej 10, 3320 Skævinge
Ansatte:
Startdato: 19. december 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMA NYBERG & AJ ApS
Borupvej 10, 3320 Skævinge
Ansatte: 12
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET 10KANTEN A/S
Industrivænget 12, 3400 Hillerød
Ansatte: 65
Startdato: 01. oktober 2001,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerfirmaet Blauenfeldt
Dyrelunden 3, 3320 Skævinge
Ansatte:
Startdato: 30. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Dysted v/Frank Dysted
Lillevangsvej 321, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 06. januar 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET JESPER ENGEL V/JESPER ENGEL
Rosingsvej 4, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Morten Nannberg ApS
Regnholmvej 2, 3320 Skævinge
Ansatte:
Startdato: 05. oktober 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Nordlys
Østervang 81, 3400 Hillerød
Ansatte:
Startdato: 23. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Ronnie Fammé
Kratbjerg 236, 3480 Fredensborg
Ansatte: 1
Startdato: 12. januar 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
malerfirmaet T.Mattsson
Mågevej 7, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 18. januar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Topas
Søvej 18, 3480 Fredensborg
Ansatte: 2
Startdato: 01. marts 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET TORBEN BENNETZEN ApS
Glentevej 4, 3400 Hillerød
Ansatte: 3
Startdato: 29. februar 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester A.P
Tolvkarlevej 153, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 10. oktober 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Jane Waterstradt ApS
Grønholtvangen 30, 3480 Fredensborg
Ansatte: 2
Startdato: 03. marts 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Janet Larsen ApS
Ådalen 3, 3400 Hillerød
Ansatte:
Startdato: 03. juni 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Johnny Reimer
Kløvervej 8, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 21. april 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER KEN GRAVERSEN
Harløsevej 210, 3400 Hillerød
Ansatte: 3
Startdato: 01. juli 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER LARS KJÆRULFF
Lønholtvej 5, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Mads Kam ApS
Ravnsbjerggårdsvej 202, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 13. august 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Mia Lauridsen ApS
Lokesvej 15, 3400 Hillerød
Ansatte: 1
Startdato: 05. juli 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Rene Bukholt
Amtsvejen 82, 3320 Skævinge
Ansatte: 4
Startdato: 18. august 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Sebastian Petterson
Gammel Engvej 15, 3330 Gørløse
Ansatte:
Startdato: 08. april 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER SØREN BONDESEN
Smediehøj 9, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 07. maj 1963,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Stine Liljedahl ApS
Blåbærleddet 15, 3400 Hillerød
Ansatte:
Startdato: 25. oktober 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERMESTER SV. AAGE SØRENSEN A/S
Gefionsvej 8, 3400 Hillerød
Ansatte: 23
Startdato: 08. juni 1995,
Virksomhedsform: Aktieselskab
maxmal
Huginsvej 2, 3400 Hillerød
Ansatte:
Startdato: 10. juni 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ML Byg
Lillevangsvej 127, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MØLBÆK MALERSERVICE ApS
Rahbeksvej 2, 3400 Hillerød
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murer firmaet LS ApS
Roskildevej 119, 3400 Hillerød
Ansatte: 1
Startdato: 14. januar 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murer Lukas
Parken 15, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 03. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer Mester Jacob Enevoldsen
Frederiksværksgade 66, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 11. september 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer og malerfirma v/ Anders Bjørn Jensen
Kongevejen 98, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 05. juli 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer- & Entreprenørfirma 4M v/Michael Madsen
Ærtelandsvej 3, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1990,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer- & Renoveringsfirmaet
Strøvej 50, 3320 Skævinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet BAC v/Bjarke A Christiansen
Enghavevej 5, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2015,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Murerfirmaet Claus Bjeld
Industrivænget 10, 3320 Skævinge
Ansatte: 0
Startdato: 02. august 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Hast-værk
Laurbærvænget 1, 3400 Hillerød
Ansatte:
Startdato: 19. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Hjort Jensen ApS
Birkevej 5, 3320 Skævinge
Ansatte:
Startdato: 21. december 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Holm & Søn ApS
Rønbjerg Alle 11, 3400 Hillerød
Ansatte: 6
Startdato: 12. december 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
murerfirmaet lars kruse
Slettebjerget 120, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1988,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Allan Bjørn Stephensen
Fredensborgvej 38, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Bruno Bjerre
Ebbas Alle 14, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER CARSTEN ANDERSEN
Baunevænget 88, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Claus Davidsen ApS
Postmosen 2, 3400 Hillerød
Ansatte: 1
Startdato: 08. januar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Egon Geertsen ApS
Vilhelmsro 234, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 10. april 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Flemming Nielsen
Fiskemestervej 9, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Frank Møller Jensen
Harløsevej 183, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Henning Bjerre
Ebbas Alle 14, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 02. oktober 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Just Jensen
Sommersvej 8, 3400 Hillerød
Ansatte:
Startdato: 20. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER KARL RASMUSSEN
Slettebjerget 144, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 15. august 1978,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MurerMester Kasper Nielsen
Skolestrædet 3, 3330 Gørløse
Ansatte:
Startdato: 17. september 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Kristian F ApS
Solbuen 180, 3400 Hillerød
Ansatte:
Startdato: 31. maj 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Kristoffer Foskjær ApS
Klostervej 35, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 06. oktober 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER MADS LARSEN ApS
Præstemosevej 30, 3480 Fredensborg
Ansatte: 5
Startdato: 06. september 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER PALLE LAURENTIUSSEN ApS
Dalgaardsvej 1, 3400 Hillerød
Ansatte: 1
Startdato: 01. juli 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Peter Grønvall
Vipstjertvej 3, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER PREBEN SAND
Odderdamsvej 4, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 25. oktober 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER SØREN LYNG JØRGENSEN ApS
Harløsevej 111, 3400 Hillerød
Ansatte: 1
Startdato: 09. januar 1984,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Thomas Borch Petersen ApS
Carl Zahlmannsvej 27, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 26. april 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER THOMAS LINDHART LARSEN ApS
Høje Lønholt 12, 3480 Fredensborg
Ansatte: 3
Startdato: 14. december 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
OSCAR BYG og MUR ApS
Birgitte Gøyesvej 8, 3400 Hillerød
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PALLE BREDTOFT ApS
Smedievej 115, 3400 Hillerød
Ansatte: 2
Startdato: 09. januar 1984,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PB-CONSULT V/BARTLOMIEJ POLACZYNSKI
Humlebækvej 35, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 12. april 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Poul Arnkjær
Tværvej 3, 3320 Skævinge
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2018,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Prodak ApS
Skovledet 113, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 05. august 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RF malerfirma
Rosenalle 26, 3320 Skævinge
Ansatte:
Startdato: 12. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RN BYG APS, Murer og Entreprenør
Jespervej 255, 3400 Hillerød
Ansatte: 1
Startdato: 04. november 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ROMA Pizzaria
Ullerødvej 48, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Roman maler og handyman
Grønholtvej 86, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 01. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Royal malergruppe ApS
Høje Lønholt 2, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 24. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RTL Byg ApS
Tinghusvej 10, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 16. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
S. Petterson & Co. ApS
Gammel Engvej 15, 3330 Gørløse
Ansatte:
Startdato: 03. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
S.A.C. Flisemontering v/Sune Ankjær Christiansen
Skippermosen 6, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SCHÖNEBECK GVS ENTREPRISE ApS
Højvangen 12, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 03. marts 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sert ejendom ApS
Roskildevej 119, 3400 Hillerød
Ansatte:
Startdato: 03. marts 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SM Boligservice
Wendorfsvej 8, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 12. maj 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SP Multiservice
Hillerødsholmsalle 127, 3400 Hillerød
Ansatte:
Startdato: 11. december 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Storms Malerfirma
Bakkegade 23, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 17. juli 1990,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SV Maleri
Langesvej 30, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 30. oktober 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
T-kompagniet v/Thomas Ehrenreich Schertiger
Maltevang 1, 3400 Hillerød
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
The English Maler
Langstrupvej 20, 3480 Fredensborg
Ansatte: 0
Startdato: 10. september 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tino Tjott ApS
Løngangsgade 33, 3400 Hillerød
Ansatte:
Startdato: 30. november 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Troldeskovgaard ApS
Krakasvej 17, 3400 Hillerød
Ansatte:
Startdato: 28. september 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
UT Murerentreprise ApS
Tammosevej 28, 3320 Skævinge
Ansatte: 0
Startdato: 15. november 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VenligMaler.dk
Dannevang 150, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 21. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VS Maler.dk
Vinkelvænget 12, 3330 Gørløse
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
W.G Håndværk
Dannevang 280, 3480 Fredensborg
Ansatte:
Startdato: 06. april 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Ny Hammersholt

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Ny Hammersholt. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Ny Hammersholt eller Hillerød kommune.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps