2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Regstrup

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Regstrup – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Regstrup

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Regstrup og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Regstrup.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Regstrup.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Regstrup.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Regstrup, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Regstrup. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Regstrup eller hele Holbæk kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Regstrup eller Holbæk kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 150 firmaer i Regstrup. Find en tømrer eller maler i Regstrup og omegn herunder. I hele Holbæk kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
01042024
Trønninge By 7, 4420 Regstrup
Ansatte:
Startdato: 05. august 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ANB Spektrum Malerfirma ApS
Havevang 32, 4300 Holbæk
Ansatte:
Startdato: 11. august 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Anders Thue Hansen
Sandby 39, 4520 Svinninge
Ansatte: 2
Startdato: 01. juni 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Andersens Tømrer/Maler firma
Gartnervej 1, 4440 Mørkøv
Ansatte:
Startdato: 20. juni 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ANV Byg
Præstevænget 9, 4450 Jyderup
Ansatte:
Startdato: 07. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Barritts Murerforretning
Bryggerivej 7, 4532 Gislinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Benny Jensens Fuge- & Malerservice ApS
Teknikvej 7, 4532 Gislinge
Ansatte: 3
Startdato: 22. maj 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Byens Murer og Blikkenslager ApS
Riddersporevej 18, 4450 Jyderup
Ansatte: 3
Startdato: 07. april 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
C.A Murer &Tag
Abildgårdsvej 25, 4440 Mørkøv
Ansatte: 0
Startdato: 26. april 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
C.S malerfirma
Holbækvej 15, 4340 Tølløse
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Cemento ApS
Vinderup Bakke 5, 4390 Vipperød
Ansatte:
Startdato: 03. juli 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Cp Murer
Fiskervænget 24, 4390 Vipperød
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dan Service
Blegstræde 12, 4300 Holbæk
Ansatte:
Startdato: 02. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DBE service V / David Benjamin Elm
Ringstedvej 210, 4300 Holbæk
Ansatte:
Startdato: 28. januar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Den brune rotte
Teglværksvej 53, 4450 Jyderup
Ansatte:
Startdato: 19. september 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DIN FLISEMURER ApS
Svalmstrupvej 65, 4360 Kirke ESKIlstrup
Ansatte: 1
Startdato: 22. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
E.O MALERSERVICE
Engvang 1, 4300 Holbæk
Ansatte: 0
Startdato: 25. marts 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
E.T.S Byg
Vibevej 10, 4520 Svinninge
Ansatte: 0
Startdato: 26. august 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ellebæks Malerservice v/Jonas Ellebæk
Odinsvej 8, 4300 Holbæk
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Eva Røddik - Malermester
Havremarken 3, 4300 Holbæk
Ansatte: 0
Startdato: 19. april 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
F Olsen
Slotshaven 12, 4300 Holbæk
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Fellowassistant
Dalstrøget 58, 4340 Tølløse
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Flise Service
Ringstedvej 229, 4300 Holbæk
Ansatte:
Startdato: 18. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FN Byg v/Frederik Rosenkvist Wejlemann
Helle 1, 4450 Jyderup
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GF Malerservice ApS
Ternevej 4, 4340 Tølløse
Ansatte:
Startdato: 12. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Gislinge A/S
Mårsø Huse 2, 4300 Holbæk
Ansatte: 22
Startdato: 14. juni 2011,
Virksomhedsform: Aktieselskab
GK Malerfirma ApS
Hovedgaden 31, 4340 Tølløse
Ansatte:
Startdato: 05. marts 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Gørlev Murer & Kloak
Skovvangen 4, 4450 Jyderup
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Haagensen Byg
Vinderup Bakke 5, 4390 Vipperød
Ansatte:
Startdato: 06. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Henrik Pind Oesten
Provstevænget 24, 4450 Jyderup
Ansatte: 0
Startdato: 05. februar 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Holbæk byg & bad ApS
Landevejen 46, 4532 Gislinge
Ansatte:
Startdato: 23. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Holbæk Murer&Entreprenørfirma A/S
Gl. Præstebrovej 24, 4532 Gislinge
Ansatte:
Startdato: 30. juni 2018,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Holmegaard & Bertelsen ApS
Tjørnebuskvej 1, 4300 Holbæk
Ansatte:
Startdato: 12. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Holmstrup murerfirma
Slagelsevej 72, 4450 Jyderup
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HUGO NIELSEN
Udbyvej 15, 4300 Holbæk
Ansatte: 0
Startdato: 23. august 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
J & V Malerservice ApS
Teknikvej 7, 4532 Gislinge
Ansatte:
Startdato: 09. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JAN HOLMEGAARD HANSEN
Oldvejen 17, 4300 Holbæk
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1990,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JEM Ejendomme ApS
Teknikvej 10, 4532 Gislinge
Ansatte: 11
Startdato: 04. juli 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jensens Combi Byg ApS
Søstrupvej 27, 4300 Holbæk
Ansatte: 3
Startdato: 01. maj 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jesper lundgård
Hagestedvej 8, 4532 Gislinge
Ansatte:
Startdato: 18. marts 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JG Murerservice
Klokkeblomsthaven 19, 4520 Svinninge
Ansatte:
Startdato: 04. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JL Murerservice ApS
Ådalen 8, 4420 Regstrup
Ansatte:
Startdato: 11. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jorløse Malerfirma v/Dorthe Larsen
Oldhøjen 29, 4300 Holbæk
Ansatte: 0
Startdato: 21. februar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JUL. BYG. ApS
Holbækvej 86, 4340 Tølløse
Ansatte:
Startdato: 27. august 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jyderup Tømrer og Murerforretning ApS
Rådbjergvej 1, 4450 Jyderup
Ansatte: 11
Startdato: 29. oktober 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
K.T malerfirma
Ladegårdsparken Vest 129, 4300 Holbæk
Ansatte:
Startdato: 26. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kalmers Murer Entreprise v/ Mikkel Kalmer Nielsen
Holbækvej 109, 4450 Jyderup
Ansatte:
Startdato: 02. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KARL E. THOMASSEN. SVINNINGE ApS
Torslundevej 7, 4520 Svinninge
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1978,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Karsten Maler
Høbjærgvej 1, 4340 Tølløse
Ansatte: 0
Startdato: 21. juli 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Københavns Multiservice ApS
Ringstedvej 42, 4440 Mørkøv
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kundby Gruppen ApS
Elmevej 35, 4520 Svinninge
Ansatte:
Startdato: 20. juni 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LentZ
Kalundborgvej 34, 4300 Holbæk
Ansatte: 0
Startdato: 11. maj 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M.B. Entreprenøren ApS
Holbækvej 293, 4440 Mørkøv
Ansatte:
Startdato: 22. august 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
M.Y.F
Kærvej 4, 4440 Mørkøv
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M&M Malerservice ApS
Østrupvej 1, 4340 Tølløse
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mads Palle
Bukkerupvej 136, 4340 Tølløse
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler J Larsen ApS
Havremarken 19, 4300 Holbæk
Ansatte:
Startdato: 19. juni 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Maler-Gulvservice
Kirkebakken 1, 4420 Regstrup
Ansatte:
Startdato: 01. august 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFA. SOELBERG ApS
Havnegade 7, 4300 Holbæk
Ansatte: 3
Startdato: 10. december 1993,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMA A.M. MADSEN ApS
Roskildevej 65, 4300 Holbæk
Ansatte: 9
Startdato: 31. maj 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Ellegaard Svensson
Holbækvej 34, 4340 Tølløse
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Hass Christensen ApS
Adelers Alle 210, 4532 Gislinge
Ansatte:
Startdato: 07. maj 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Holst ApS
Elmegården 12, 4450 Jyderup
Ansatte: 3
Startdato: 14. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET KIM BORCH ApS
Knabstrupvej 14, 4420 Regstrup
Ansatte: 3
Startdato: 15. oktober 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet M. Blach
Søskrænten 35, 4340 Tølløse
Ansatte: 0
Startdato: 03. juli 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet MB v/Michael Brodersen
Riffelhavevej 34, 4300 Holbæk
Ansatte: 10
Startdato: 01. september 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET MEVI ApS
Mariehaven 20, 4300 Holbæk
Ansatte: 2
Startdato: 12. august 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet MLR ApS
Søndermarken 90, 4340 Tølløse
Ansatte:
Startdato: 07. december 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Pajesø v/Martin Seneca Pajesø
Tuse Huse 2, 4532 Gislinge
Ansatte: 0
Startdato: 08. august 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Rosendahl
Studiestræde 10, 4300 Holbæk
Ansatte: 2
Startdato: 18. oktober 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet S.A. Holbæk
Nørrevang 33, 4300 Holbæk
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET TONNY ANDERSEN
Holbækvej 247, 4440 Mørkøv
Ansatte: 0
Startdato: 15. juni 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester A. Møller
Sandby 7, 4520 Svinninge
Ansatte:
Startdato: 02. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Claus Villadsen
Udbyvej 41, 4300 Holbæk
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER HENRIK BO VILHELMSEN
Ringstedvej 255, 4300 Holbæk
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Henrik Kolt
Hjortholmvej 138, 4340 Tølløse
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1987,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Julie Højberg
Teglværksvej 1, 4340 Tølløse
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Kurt Strand
Fjordparken 33, 4300 Holbæk
Ansatte: 0
Startdato: 11. april 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Logis
Ladegårdsparken Øst 71, 4300 Holbæk
Ansatte:
Startdato: 06. februar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Martin Andreasen
Søndervang 4, 4300 Holbæk
Ansatte: 0
Startdato: 15. juli 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Mathi
Minkemarkvej 18, 4300 Holbæk
Ansatte:
Startdato: 22. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Michael Jensen
Kalundborgvej 183, 4300 Holbæk
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER MICHAEL RASMUSSEN ApS
Kros Bakke 6, 4390 Vipperød
Ansatte: 1
Startdato: 18. maj 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERMESTER PALLE LINDSTRØM
Wegeners Vej 13, 4300 Holbæk
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 1988,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Søren Busk
Kirkebakken 14, 4520 Svinninge
Ansatte: 0
Startdato: 06. juni 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Wicky Vang
Idrætsvej 94, 4532 Gislinge
Ansatte: 0
Startdato: 22. august 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mårsø Huse 2 Ejendomme
Mårsø Huse 2, 4300 Holbæk
Ansatte: 0
Startdato: 22. april 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Microcement Design ApS
Gl. Præstebrovej 24, 4532 Gislinge
Ansatte:
Startdato: 09. januar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mikkels Malerservice
Tjørnevej 10, 4520 Svinninge
Ansatte: 0
Startdato: 15. august 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MK Byg og Bolig v/ Michael Klang
To-Bjerg 58, 4300 Holbæk
Ansatte: 0
Startdato: 10. oktober 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MMM
Mørkøv Kirkeby 11, 4440 Mørkøv
Ansatte: 2
Startdato: 15. februar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mørkøv malerservice
Sørningevej 20, 4440 Mørkøv
Ansatte: 0
Startdato: 30. august 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MØRKØV MURERFORRETNING ApS
Nyvej 16, 4440 Mørkøv
Ansatte: 25
Startdato: 01. november 1983,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURER NIELS L HANSEN
Bredetvedvej 11, 4300 Holbæk
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1981,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer-Niels
Kløvermarksvej 17, 4300 Holbæk
Ansatte:
Startdato: 11. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Henrik Nikolaisen
Fjorddraget 23, 4300 Holbæk
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet K.H.T
Østerhaven 6, 4340 Tølløse
Ansatte:
Startdato: 09. december 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerforretningen Total Service
Sandbyvej 4, 4532 Gislinge
Ansatte: 0
Startdato: 12. juli 2000,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Murermester Andreas Nielsen
Gl. Skovvej 148, 4420 Regstrup
Ansatte: 0
Startdato: 05. september 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Bent Petersen
Ringstedvej 33, 4520 Svinninge
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Jakob Dam
Gl. Skovvej 24, 4340 Tølløse
Ansatte:
Startdato: 18. februar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER JENS M LARSEN ApS
Skovbovej 7, 4340 Tølløse
Ansatte: 1
Startdato: 19. februar 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Jens Raun
Langåsen 19, 4450 Jyderup
Ansatte: 0
Startdato: 09. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Kenny Dahl
Engvang 3, 4300 Holbæk
Ansatte: 0
Startdato: 12. oktober 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Kim Holmen Jensen
Vejrhøj 4, 4300 Holbæk
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Mads Damkvist
Kirkevænget 57, 4360 Kirke ESKIlstrup
Ansatte:
Startdato: 20. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Martin Andersen
Kastrupvej 5, 4300 Holbæk
Ansatte: 1
Startdato: 01. april 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Morten
Tuse Byvej 4, 4300 Holbæk
Ansatte: 0
Startdato: 11. august 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Richard Marquardsen
Sørningevej 37, 4440 Mørkøv
Ansatte:
Startdato: 29. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER SØREN RYBERG SØRENSEN
Auroravej 1, 4300 Holbæk
Ansatte: 1
Startdato: 04. september 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester v/Lars Hagen Larsen
Industriparken 12, 4450 Jyderup
Ansatte: 4
Startdato: 02. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Valdemar Jensen
Fenrisvej 62, 4300 Holbæk
Ansatte: 0
Startdato: 09. juni 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTRENE SIGVARDT & SAHNER ApS
Bognæsvej 37, 4300 Holbæk
Ansatte: 9
Startdato: 21. februar 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
murWerk
Grønholmvej 26, 4340 Tølløse
Ansatte:
Startdato: 12. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NAUSTOK MURERFIRMA ApS
Naustok 5, 4440 Mørkøv
Ansatte: 1
Startdato: 11. november 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nordconcept
Sofievej 11, 4440 Mørkøv
Ansatte: 0
Startdato: 06. oktober 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Odsherred Maleren ApS
Teknikvej 10, 4532 Gislinge
Ansatte: 10
Startdato: 27. maj 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PBT Multiservice v/ Per Bjerg Thomsen
Præstebrovej 32, 4300 Holbæk
Ansatte: 0
Startdato: 20. april 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Pro Home
Ådalvej 29, 4340 Tølløse
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Raun Byg v/Ketil Eidem Dragsbæk Raun
Holbækvej 132, 4450 Jyderup
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Reinholdt Freelance
Roskildevej 315, 4390 Vipperød
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Reymann
Skamstrupvej 100, 4440 Mørkøv
Ansatte: 0
Startdato: 04. juli 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RH Olsen
Birkekær 32, 4532 Gislinge
Ansatte:
Startdato: 01. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RITA IRENE ARLET
Sørningevej 8, 4450 Jyderup
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1983,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RKC
Labæk 54, 4300 Holbæk
Ansatte:
Startdato: 17. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RR MUREREN v/Ronnie Rasmussen
Knudskovparken 188, 4300 Holbæk
Ansatte: 0
Startdato: 25. maj 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
S.C Maler
Lynggårdsvej 33, 4450 Jyderup
Ansatte:
Startdato: 08. november 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
S.L.G M.M ApS
Skamstrupvej 79, 4440 Mørkøv
Ansatte:
Startdato: 18. oktober 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Salamanca's Multiservice
Kastanievej 7, 4300 Holbæk
Ansatte:
Startdato: 08. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SHD Malerservice
Ladegårdsparken Vest 89, 4300 Holbæk
Ansatte:
Startdato: 09. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Skaarup Byg
Nybyvej 14, 4340 Tølløse
Ansatte:
Startdato: 24. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Skiltemaler Sørensen
Borgmestergårdsvej 6, 4300 Holbæk
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Skovgaard Bygningsentreprise ApS
Skovhaven 4, 4450 Jyderup
Ansatte:
Startdato: 10. april 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Stausbøll Entreprise v/Mikkel Stausbøll Frendrup
Villavej 4, 4340 Tølløse
Ansatte: 0
Startdato: 30. maj 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Stefan's maler og fugeservice
Teknikvej 7, 4532 Gislinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Storm Entreprise
Nyvej 12, 4440 Mørkøv
Ansatte: 0
Startdato: 10. marts 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Svensson Byg ApS
Engvej 9, 4440 Mørkøv
Ansatte:
Startdato: 24. april 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
THOMAS STEEN ANDERSEN
Nøkkentved 26, 4440 Mørkøv
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Top malerservice
Knudskovparken 74, 4300 Holbæk
Ansatte:
Startdato: 10. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Undløse Mureren v/Anders Nielsen
Mørkøvvej 5, 4340 Tølløse
Ansatte: 0
Startdato: 04. juli 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vestegnensmurermester ApS
Lundemarksvej 54, 4300 Holbæk
Ansatte:
Startdato: 08. juni 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VGS Murer Service
Seidelinsvej 11, 4300 Holbæk
Ansatte:
Startdato: 06. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VKH Malerservice
Hjortholmvej 41, 4340 Tølløse
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vontillius Murermester V/Morten Vontillius Jensen
Høedvej 54, 4440 Mørkøv
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VONTILLIUS-ApS
Høedvej 54, 4440 Mørkøv
Ansatte: 0
Startdato: 21. juni 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
WISE Academy/Bjerre Studio
Anders Larsensvej 129, 4300 Holbæk
Ansatte: 0
Startdato: 04. april 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Wolmer Gruppen Boligmaler A/S
Østerled 28, 4300 Holbæk
Ansatte: 2
Startdato: 31. januar 2016,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Wolmer Gruppen MST ApS
Østerled 28, 4300 Holbæk
Ansatte:
Startdato: 18. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Wolmer Gruppen Proff. A/S
Østerled 28, 4300 Holbæk
Ansatte: 36
Startdato: 01. maj 2003,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Xtraren v/Eyyup Erdogmus
Skimmedevej 7, 4390 Vipperød
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Regstrup

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Regstrup. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Regstrup eller Holbæk kommune.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps