2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Skibby

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Skibby – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Skibby

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Skibby og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Skibby.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Skibby.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Skibby.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Skibby, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Skibby. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Skibby eller hele Frederikssund kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Skibby eller Frederikssund kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 144 firmaer i Skibby. Find en tømrer eller maler i Skibby og omegn herunder. I hele Frederikssund kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
Advanced Car Logistics ApS
Heimdalsvej 17, 3600 Frederikssund
Ansatte:
Startdato: 06. oktober 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Ældretjenesten
Kærkrogen 2, 4050 Skibby
Ansatte: 0
Startdato: 27. november 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ALLANS MURERSERVICE ApS
Sundbyvej 10, 3600 Frederikssund
Ansatte: 11
Startdato: 26. februar 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
APEX Entreprise /v Lars Løgstrup
Hjortevej 5, 3630 Jægerspris
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Askengren Murerentreprise ApS
Dådyrvej 39, 4050 Skibby
Ansatte:
Startdato: 19. oktober 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
B. MØLLER BYG ApS
Lystrupvej 11, 3550 Slangerup
Ansatte: 1
Startdato: 31. januar 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BANG NIELSEN ApS
Lyngerupvej 28, 3630 Jægerspris
Ansatte: 93
Startdato: 09. december 1999,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bang Nielsen Entreprise A/S
Lyngerupvej 28, 3630 Jægerspris
Ansatte:
Startdato: 09. december 2019,
Virksomhedsform: Aktieselskab
bent olsen multiservise
Flintehøjen 20, 3600 Frederikssund
Ansatte: 0
Startdato: 12. oktober 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BRDR. SØRENSEN MURERMESTRE FREDERIKSSUND ApS
Fjordtoften 8, 3600 Frederikssund
Ansatte:
Startdato: 19. marts 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Buck Maler Service ApS
Kongensgade 46, 3550 Slangerup
Ansatte:
Startdato: 06. april 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CN TOTALBYG ApS
Jens Nielens Vej 2, 3630 Jægerspris
Ansatte:
Startdato: 01. september 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DECO v/Gufos Kjærsdam Jørgensen
Øvej 21, 3550 Slangerup
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Den Glade Pensel
Kocksvej 15, 3600 Frederikssund
Ansatte: 0
Startdato: 08. oktober 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dolphin Group
Mosevej 13, 3630 Jægerspris
Ansatte:
Startdato: 07. april 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
E.J Facadefuge ApS
Vinkelvej 5, 3630 Jægerspris
Ansatte:
Startdato: 02. februar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EINFELDT MURERENTREPRISE ApS
Ørnestens Vænge 21, 3600 Frederikssund
Ansatte: 1
Startdato: 05. februar 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EntrepreNorden ApS
Gartner Christiansensvej 9, 3550 Slangerup
Ansatte:
Startdato: 26. februar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ET.multiservice
Øhaven 13, 3550 Slangerup
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Frederikssund Malerservice
Åbjergvej 12, 3600 Frederikssund
Ansatte:
Startdato: 10. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hasselstrøm malerservice ApS
Hovedgaden 110, 3630 Jægerspris
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Haures Malerservice
Hyldegaardsvej 35, 3630 Jægerspris
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hjorts Malerfirma v/Allan Hjorth Hansen
Lyngevej 10, 3550 Slangerup
Ansatte: 0
Startdato: 10. juni 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HL Totalbyg v/Henrik Peter Lønbak
Sejrøvej 1, 3550 Slangerup
Ansatte: 0
Startdato: 14. september 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HOLLENDSTED I/S
Strædet 5, 3600 Frederikssund
Ansatte: 2
Startdato: 11. maj 1989,
Virksomhedsform: Interessentskab
HOVEDSTADENS BAD & BYG ApS
Kirkebakken 16, 3630 Jægerspris
Ansatte: 5
Startdato: 09. september 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HRO byg v/Henrik Offersen
Kobbelgårdsvej 11, 3630 Jægerspris
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
J.B. Maler og Ejendomsservice
Heimdalsvej 19, 3600 Frederikssund
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JÆGERSPRIS MALERFIRMA ApS
Vølundsvej 20, 3600 Frederikssund
Ansatte: 9
Startdato: 25. juni 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jensens Malerservice v/ Lars Jensen
Englystvej 3, 3600 Frederikssund
Ansatte: 1
Startdato: 05. august 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
jensensmalerfirma
Englystvej 3, 3600 Frederikssund
Ansatte: 0
Startdato: 26. juli 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JTL
Ellens Vænge 2, 3630 Jægerspris
Ansatte: 2
Startdato: 15. september 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KGN Byg Murer og Entreprenør ApS
Strøbjergvej 31, 3600 Frederikssund
Ansatte:
Startdato: 09. juli 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KK BYG & ANLÆG ApS
Morænevej 8, 3550 Slangerup
Ansatte: 1
Startdato: 06. juli 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KM konstruktioner
Dyssegaardsvej 2, 3630 Jægerspris
Ansatte: 0
Startdato: 05. maj 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Komplet Service
Østergade 8, 4050 Skibby
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kristian Fyhn Jensen
Vestervej 43, 3600 Frederikssund
Ansatte: 0
Startdato: 11. april 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LEIF POULSEN
Solvej 19, 3600 Frederikssund
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1987,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Elgaard v/Betina Elgaard Andersen
Landerslevvej 2, 3630 Jægerspris
Ansatte: 0
Startdato: 29. februar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Larsen
Kong Skjoldsvej 11, 3600 Frederikssund
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Martin v/Martin Jørgensen
Højager 8, 3550 Slangerup
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Mester Rune Haagen Larsen ApS
Ådalsvej 4, 3600 Frederikssund
Ansatte:
Startdato: 31. januar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Maler Morten
Bygaden 25, 3630 Jægerspris
Ansatte: 0
Startdato: 14. juni 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFAG ApS
Kongensgade 61, 3550 Slangerup
Ansatte: 11
Startdato: 08. juli 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirma Dyhr Mortensen v/Klaus Dyhr Mortensen
Byvej 37, 3600 Frederikssund
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMA PER ISHØJ A/S
Nøddevang 8, 3550 Slangerup
Ansatte: 3
Startdato: 30. september 1977,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerfirmaet Jan Holst Larsen
Bygaden 8, 3630 Jægerspris
Ansatte: 0
Startdato: 15. marts 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Larsen ApS
Kong Skjoldsvej 11, 3600 Frederikssund
Ansatte:
Startdato: 15. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Mads Thiemke ApS
Lyøvej 17, 3550 Slangerup
Ansatte:
Startdato: 31. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
malerfirmaet NiBo
Engvej 14, 3550 Slangerup
Ansatte: 0
Startdato: 31. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Peer Hernvig
Roskildevej 134, 3600 Frederikssund
Ansatte: 12
Startdato: 26. april 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET PEMI ApS
Jernbanegade 21, 3600 Frederikssund
Ansatte: 2
Startdato: 01. september 1990,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Rikke Stormo Møller
Oppe-Sundbyvej 2, 3600 Frederikssund
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerhjælp Nordsjælland
Foderstofgården 80, 3600 Frederikssund
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER BENTE SCHMIDT-SØRENSEN ApS
Birkemosevej 11, 3630 Jægerspris
Ansatte: 7
Startdato: 30. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Birk ApS
Anemonevej 3, 3550 Slangerup
Ansatte: 2
Startdato: 16. juni 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERMESTER DAHMS
Rosenvænget 1, 3600 Frederikssund
Ansatte:
Startdato: 17. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Freddy Bengtsen
Mølleparken 14, 3630 Jægerspris
Ansatte: 0
Startdato: 04. juni 1973,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER GRØNGAARD KRISTENSEN ApS
Lyngerupvej 28, 3630 Jægerspris
Ansatte: 14
Startdato: 31. august 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERMESTER H BOJSEN-MØLLER
Bregnevej 11, 3600 Frederikssund
Ansatte: 0
Startdato: 23. maj 1967,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Hans H Hedelund
Dådyrvej 62, 4050 Skibby
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER HELGE OVE JACOBSEN
Møllevej 39, 3630 Jægerspris
Ansatte: 0
Startdato: 19. december 1979,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER KIM BJERRING
Poppelstrædet 6, 4050 Skibby
Ansatte: 1
Startdato: 01. oktober 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Kim Villumsen
Rørsangervej 5, 3600 Frederikssund
Ansatte: 1
Startdato: 01. marts 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Michael Thomsen
Kongensgade 58, 3550 Slangerup
Ansatte: 0
Startdato: 20. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Morten Søndergaard ApS
Fyrrebakken 15, 3600 Frederikssund
Ansatte: 1
Startdato: 15. april 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERMESTER NIELS NIKOLAJSEN
Nordmandsvej 3, 4050 Skibby
Ansatte: 0
Startdato: 12. august 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Pia Sköld ApS
Askevej 34, 3630 Jægerspris
Ansatte: 1
Startdato: 18. april 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Riise Juul
Vestervej 28, 3600 Frederikssund
Ansatte:
Startdato: 19. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Torben Christensen
Asgård 35, 3600 Frederikssund
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermor v/Lisbeth Meulengrath Holmgren
Langelinievej 3, 3600 Frederikssund
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MalerYusufi v/ Sajad Yusuf
Heimdalsvej 51, 3600 Frederikssund
Ansatte:
Startdato: 02. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALVIKA v/ Camilla Malvika
Markvænget 11, 3550 Slangerup
Ansatte:
Startdato: 21. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MB Andersen
Fælledvej 14, 3630 Jægerspris
Ansatte:
Startdato: 20. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MESTERHUSE ApS
Nørreparken 2, 3600 Frederikssund
Ansatte: 2
Startdato: 01. juli 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MH Håndværkerservice V Mogens Hansen
Lærkevænget 8, 3630 Jægerspris
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mktbyg Aps
Skolevej 2, 4050 Skibby
Ansatte:
Startdato: 17. juli 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ML
Østergade 42, 4050 Skibby
Ansatte:
Startdato: 09. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MM GROUP ApS
Lille Marbækvej 3, 3600 Frederikssund
Ansatte:
Startdato: 28. januar 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MMA Byg
Lyngerupvej 6, 3630 Jægerspris
Ansatte:
Startdato: 11. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mr. Schmidt's Malerfirma v/Tommy Schmidt Jørgensen
Tunøvej 51, 3550 Slangerup
Ansatte:
Startdato: 14. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer Martin Nielsen
Skarndalsvej 10, 3630 Jægerspris
Ansatte: 0
Startdato: 12. marts 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MUREREN
Vængetvej 20, 3630 Jægerspris
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mureren HHaps ApS
Lindholm Stationsvej 2, 3550 Slangerup
Ansatte:
Startdato: 08. april 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Impala Byg ApS
Præsteskovvej 2, 3550 Slangerup
Ansatte:
Startdato: 16. marts 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Pallis v/Torben Pallis
Lille Hofvej 1, 3600 Frederikssund
Ansatte: 1
Startdato: 04. april 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET PER B. HANSEN ApS
Hasselhøjvej 11, 3630 Jægerspris
Ansatte: 2
Startdato: 28. januar 1986,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMANDEN V/JESPER JOHNSON
Hyldebakken 14, 3630 Jægerspris
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Andreas Larsen
Svanholm Alle 9, 4050 Skibby
Ansatte:
Startdato: 30. oktober 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Christian Porsdal
Skuldelevvej 6, 4050 Skibby
Ansatte:
Startdato: 22. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER ERLING SØRENSEN. FREDERIKSSUND ApS
Havnegade 13, 3600 Frederikssund
Ansatte: 1
Startdato: 20. december 1982,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Finn Andersen ApS
Københavnsvej 38, 3550 Slangerup
Ansatte: 1
Startdato: 29. december 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Hansen ApS
Møllevænget 15, 4050 Skibby
Ansatte: 1
Startdato: 05. august 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Henrik Andersen
Højagergaardsvej 40, 3630 Jægerspris
Ansatte: 0
Startdato: 09. maj 1985,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Holst
Langelinievej 5, 3600 Frederikssund
Ansatte:
Startdato: 06. juli 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER JOHNNI BENT PLAMBECK HANSEN
Skovvej 64, 3550 Slangerup
Ansatte: 0
Startdato: 07. februar 1977,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Murermester Johnny L Hertz
Strandvænget 2, 3600 Frederikssund
Ansatte: 2
Startdato: 01. februar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester K.L. Nielsen ApS
Roarsvej 1, 3600 Frederikssund
Ansatte:
Startdato: 14. november 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Kim Petersen
Byhøjen 38, 3600 Frederikssund
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER LAU ELLEGAARD A/S
Kærstykket 28, 3550 Slangerup
Ansatte: 8
Startdato: 01. juni 2011,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Murermester Mads Mogensen
Thyrasvænget 18, 3630 Jægerspris
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Martin Olsson
Egelyvej 37, 3630 Jægerspris
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Martin Omel ApS
Søgade 22, 4050 Skibby
Ansatte: 5
Startdato: 29. september 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER MICHAEL OLSEN ApS
Teglværksvej 15, 4050 Skibby
Ansatte: 1
Startdato: 01. april 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Moritz Hansen
Banevænget 10, 3550 Slangerup
Ansatte:
Startdato: 02. marts 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Mortensen
Kornvænget 16, 3550 Slangerup
Ansatte:
Startdato: 22. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Nicki Weber
Fyrrebakken 8, 3630 Jægerspris
Ansatte:
Startdato: 22. januar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Nicki Weber ApS
Fyrrebakken 8, 3630 Jægerspris
Ansatte: 1
Startdato: 12. februar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Niels Bagger ApS
Skuldelevvej 23, 4050 Skibby
Ansatte:
Startdato: 01. december 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER NIELS LØTH HANSEN ApS
Hammervej 2, 4050 Skibby
Ansatte: 1
Startdato: 26. maj 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Nikolaj Danhøj ApS
Ved Skellet 7, 3630 Jægerspris
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Nikolaj Pedersen
Tørslevvej 17, 3630 Jægerspris
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Ødegaard
Degnebakken 12, 4050 Skibby
Ansatte:
Startdato: 30. juni 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER PER BRINK V/PER JOHANNES BRINK
Vestergade 28, 4050 Skibby
Ansatte: 0
Startdato: 04. november 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
murermester Per Vilhelmsen
Skrænten 4, 3600 Frederikssund
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester René C. Odér ApS
Slagslundevej 10, 3550 Slangerup
Ansatte:
Startdato: 19. februar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER RONNIE KRISTENSEN ApS
Engsvinget 20, 3630 Jægerspris
Ansatte: 1
Startdato: 01. april 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Simon Schulz Jønsson
Irisvej 48, 4050 Skibby
Ansatte:
Startdato: 06. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester TT
Hvedemarken 13, 3550 Slangerup
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester-Mortensen ApS
Kornvænget 16, 3550 Slangerup
Ansatte:
Startdato: 14. juni 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MurerMM ApS
Enghaven 28, 3630 Jægerspris
Ansatte:
Startdato: 23. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NJ Murerservice ApS
Øvej 26, 3550 Slangerup
Ansatte: 4
Startdato: 21. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Noca Byg
Ådalsparken 8, 3600 Frederikssund
Ansatte:
Startdato: 16. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ØLSTYKKE MURER OG FLISEFIRMA V/PALLE NIELSEN
Kirketorvet 8, 3550 Slangerup
Ansatte: 0
Startdato: 14. september 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ØVEJENS MURER ApS
Øvej 32, 3550 Slangerup
Ansatte: 5
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Over Dråby Maleren
Skovmærkevej 9, 3600 Frederikssund
Ansatte: 0
Startdato: 13. januar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Pavils Puks
Heimdalsvej 7, 3600 Frederikssund
Ansatte:
Startdato: 07. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Peters H.H.& Malerservice
Kongensgade 26, 3550 Slangerup
Ansatte: 0
Startdato: 02. april 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PLAMBECK ApS. MURERFORRETNING
Skovvej 64, 3550 Slangerup
Ansatte: 1
Startdato: 18. oktober 1973,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PMH. Malerfirma v/Peter Meulengracht Holmgren
Ahornvej 34, 3630 Jægerspris
Ansatte: 0
Startdato: 12. juni 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
S.A.G Muremester
Bøgevej 3, 3550 Slangerup
Ansatte:
Startdato: 27. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SB-hus og haveservice
Gadehøjvej 3, 3630 Jægerspris
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SLANGERUP MURERENTREPRISE ApS
Lindegårds Alle 2, 3550 Slangerup
Ansatte: 1
Startdato: 19. marts 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SMT Byg
Mathildevej 3, 3550 Slangerup
Ansatte:
Startdato: 06. september 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sommer Murerentreprise ApS
Vinkelvej 20, 3600 Frederikssund
Ansatte: 1
Startdato: 07. april 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SØNDERBY BYG V/SØREN ANDERSEN
Egernvej 12, 4050 Skibby
Ansatte: 0
Startdato: 02. januar 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Søren Bruun
Strandjægervej 23, 3630 Jægerspris
Ansatte:
Startdato: 25. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sorina Service
Østergade 8, 4050 Skibby
Ansatte:
Startdato: 05. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TB Byg & Entreprise ApS
Hovedgaden 8, 4050 Skibby
Ansatte:
Startdato: 15. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TL MALERFIRMA & SØN ApS
Bakkekammen 24, 3600 Frederikssund
Ansatte: 1
Startdato: 16. juni 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tulipan Byg
Vinkelvej 35, 3600 Frederikssund
Ansatte:
Startdato: 17. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
V. Skaaning Cand. Mur & Fliser
Bygvænget 9, 3600 Frederikssund
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Valdas hus & have v/Valdas Zuperka
Kirkestræde 18, 3550 Slangerup
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VTMA ApS
Birkemosevej 9, 3550 Slangerup
Ansatte:
Startdato: 02. oktober 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Skibby

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Skibby. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Skibby eller Frederikssund kommune.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps