2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Slimminge

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Slimminge – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Slimminge

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Slimminge og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Slimminge.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Slimminge.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Slimminge.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Slimminge, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Slimminge. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Slimminge eller hele Køge kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Slimminge eller Køge kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 245 firmaer i Slimminge. Find en tømrer eller maler i Slimminge og omegn herunder. I hele Køge kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
A.Y Service ApS
Ravnsborgvej 5, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 10. januar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AA Byggeteknik ApS
Kværkebyvej 82, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 26. februar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AL Murermester og Ejendomsservice ApS
Bavnagervej 7, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 24. juni 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Alins Malerservice
Malervej 1, 4140 Borup
Ansatte:
Startdato: 02. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Alle Tiders Murer ApS
Fyrrevej 15, 4632 Bjæverskov
Ansatte:
Startdato: 14. maj 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ALMINDE
Hybenvej 16, 4100 Ringsted
Ansatte: 0
Startdato: 04. maj 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Anders Juul's malerservice
Gyrstinge Bygade 24, 4100 Ringsted
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ATEGA FARVEFORSYNING ApS
Rødkælkevej 1, 4623 Lille SKENsved
Ansatte: 32
Startdato: 10. marts 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
B.N. Fliseservice v/Nicolai Svendsen
Ernasvej 6, 4600 Køge
Ansatte: 0
Startdato: 15. januar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bahn Malerservice v/Flemming Schrøder Bahn
Højelsevej 9, 4623 Lille SKENsved
Ansatte: 2
Startdato: 06. februar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Barsøe Total Entreprise
Salbyvej 138, 4600 Køge
Ansatte: 0
Startdato: 13. august 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Beck Husservice
Frejasvej 12, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 08. maj 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bella malerservice
Søndre Parkvej 17, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 05. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BennyBYG
Skovbakkevej 24, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 26. juli 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bergløvs Malerservice
Ravnsborgvej 20, 4600 Køge
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BIRK&THOMSEN MURER -& TØMRERENTREPRISE
Sognevej 62, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 23. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Birks Montage ApS
Havrebjergvej 52, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 04. november 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bøgeløv Trading v/Michael Bøgeløv Erichsen
Københavnsvej 253, 4600 Køge
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BYG & BOLIG MUREREN
Flindtsvej 11, 4600 Køge
Ansatte: 0
Startdato: 17. april 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BygiByen Entreprise ApS
Storskovvej 1, 4682 Tureby
Ansatte:
Startdato: 09. april 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
C.E. Murer ApS
Gartnervænget 5, 4632 Bjæverskov
Ansatte:
Startdato: 29. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
C.P.Complex
Falkevej 26, 4600 Køge
Ansatte: 0
Startdato: 18. oktober 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
cctræ og brugskunst
Vølundsvej 4, 4600 Køge
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CH BYG A/S
Bækgårdsvej 66, 4140 Borup
Ansatte: 36
Startdato: 30. juni 2003,
Virksomhedsform: Aktieselskab
CMJ & Søn ApS
Gammel Hastrupvej 14, 4600 Køge
Ansatte: 1
Startdato: 19. maj 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CPH Maler service ApS
Næstvedvej 396, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Csmurer ApS
Nicolinevej 86, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 17. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Daldorph Byg
Alsvej 15, 4600 Køge
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Daniel Thomsen Murer- og Autoriseret Kloakmester ApS
Englerupvej 104, 4100 Ringsted
Ansatte: 1
Startdato: 21. april 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DE FRISKE MALERE A/S
Lyngvej 56, 4600 Køge
Ansatte: 12
Startdato: 15. maj 2013,
Virksomhedsform: Aktieselskab
DE PRÆCISE HÅNDVÆRKERE ApS
Værkstedsvej 26, 4600 Køge
Ansatte: 7
Startdato: 01. januar 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Det lille murerfirma
Vedskøllevej 72, 4600 Køge
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1995,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Dit Drømmebad
Holbækvej 35, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 04. juli 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
E&P murerforretning ApS
Ole Hansens Vej 1, 4100 Ringsted
Ansatte: 38
Startdato: 24. april 1984,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
eco cover
Ringstedvej 554, 4632 Bjæverskov
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Egholm paint
Drosselvænget 15, 4623 Lille SKENsved
Ansatte:
Startdato: 14. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ello
Fluebæksvej 186, 4100 Ringsted
Ansatte: 0
Startdato: 13. februar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Engskovs Gulvservice
Mellemvangen 3, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 09. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Eriksens Murerservice
Skovhusvænget 1, 4632 Bjæverskov
Ansatte:
Startdato: 01. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EVA KOMPAGNIET
Strandroseparken 98, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 01. december 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FGI Total-Byg ApS
Havevænget 3, 4682 Tureby
Ansatte:
Startdato: 27. juni 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Fixhome-hus og have service
Stevnsvej 18, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Frimurers Handyman Service
Fjellebrovang 16, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 15. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ganyak service
Banevej 2, 4682 Tureby
Ansatte:
Startdato: 08. april 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
GL9 ApS
Bakkeledet 9, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 28. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Global Service DK ApS
Spurvevej 1, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 22. januar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Glostrup Entreprise ApS
Fælledvej 34, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GM DK ApS
Tinggade 22, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 27. oktober 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
H.E.A. BYG ApS
Bakkeledet 9, 4600 Køge
Ansatte: 1
Startdato: 10. april 1980,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
H.J. Murerentreprise v/John Henrik Becker Jensen
Søndre Badevej 4, 4600 Køge
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Handy service v/Ole Fjordager
Hybenstien 3, 4600 Køge
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hansens Byg ApS
Bringstrupvej 71, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 10. september 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HELMER NIELSEN & SØN EFTF. ApS
Robenheje 17, 4600 Køge
Ansatte: 3
Startdato: 02. november 1999,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HH BYG KØGE ApS
Åshøjvej 4, 4600 Køge
Ansatte: 1
Startdato: 02. september 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HOS MALEREN
Sankt Gertrudsstræde 10, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hundens gårdbutik
Tvindelstrupvej 38, 4100 Ringsted
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
I.H.N. Malerfirma ApS
Klempegårdsvej 46, 4140 Borup
Ansatte: 0
Startdato: 10. juli 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Ideawalls
Kildeåsen 2, 4100 Ringsted
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
IKO Maler
Haslevvej 430, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 05. maj 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ikon Byg ApS
Næstvedvej 211, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 17. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Isohome ApS
Åmarken 2, 4623 Lille SKENsved
Ansatte:
Startdato: 17. januar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Janne's Maler Firma
Tjørnevej 9, 4100 Ringsted
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JJbyg
Kristoffersvej 234, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 19. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JKK Byg ApS
Langesvej 52, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 28. august 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JVA MURERENTREPRISE ApS
Gammel Skolevej 7, 4623 Lille SKENsved
Ansatte: 2
Startdato: 22. december 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JVA Murerentreprise v/Jacob Valdbjørn Andersen
Gammel Skolevej 7, 4623 Lille SKENsved
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kim Pico Entreprise.
Kogleaksvej 63, 4600 Køge
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kire Byg og Mal
Urupvej 11, 4140 Borup
Ansatte: 0
Startdato: 15. juli 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KM Byg Service
Enghavevej 14, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 27. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KØGE BUGT'S MALERFIRMA A/S
Græsmarksvej 33, 4600 Køge
Ansatte: 5
Startdato: 01. januar 1999,
Virksomhedsform: Aktieselskab
KØGE BUGT'S MURERFIRMA ApS
Eilekiersvej 5, 4100 Ringsted
Ansatte: 0
Startdato: 04. februar 1998,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Køge Maleren v/Jesper Christensen
Pinjevej 34, 4600 Køge
Ansatte: 1
Startdato: 01. august 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Køge Murer ApS
Grønnevej 8, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 22. september 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Køge Murerfirma
Egøjevej 132, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 07. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Køge Nord Murerfirma ApS
Snogebækvej 26, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 23. november 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KSF malerservice ApS
Byledet 41, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 14. oktober 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KSW Painting
Volden 33, 4100 Ringsted
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kühnel Malerservice Eft. ApS
Åshøjvej 28, 4600 Køge
Ansatte: 2
Startdato: 18. januar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Langborg M & S ApS
Kulerupvej 28, 4140 Borup
Ansatte: 1
Startdato: 17. november 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lars Frey ApS
Torvet 1, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 21. august 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lars.dk v/Lars Lundsteen-Jensen
Ørslevunderskovvej 29, 4100 Ringsted
Ansatte: 0
Startdato: 13. september 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LARSEN & EGELUND ApS
Møllevej 15, 4140 Borup
Ansatte: 45
Startdato: 15. april 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LAUGESENS AUTOLAKERERI A/S
Jættevej 10, 4100 Ringsted
Ansatte: 13
Startdato: 23. juni 1983,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Lennart Sparding
Holmehave 26, 4100 Ringsted
Ansatte: 0
Startdato: 11. august 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Løventannen
Bøstofte 18, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 29. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler & Murer Hytten Aps
Vestre Ringvej 21, 4140 Borup
Ansatte: 4
Startdato: 01. september 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Maler Bomann v/Tom Bomann Jensen
Fluebæksvej 166, 4100 Ringsted
Ansatte: 0
Startdato: 13. januar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Glanzer
Kildebjergs Agre 29, 4632 Bjæverskov
Ansatte: 0
Startdato: 12. oktober 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Høg v/Jesper Høg
Åshøjvej 33, 4600 Køge
Ansatte: 1
Startdato: 01. oktober 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Kjeld Bøtting
Vordingborgvej 79, 4600 Køge
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Malene
Trekronervej 25, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 09. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Maria ApS
Torvet 19, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 04. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Maler-Rikke
Krohaven 48, 4140 Borup
Ansatte: 0
Startdato: 21. december 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALER-SVEND ApS
Falkevej 30, 4600 Køge
Ansatte: 14
Startdato: 15. marts 1985,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MalerClaus v/Claus Lindgren Ree
Mågevej 13, 4600 Køge
Ansatte: 0
Startdato: 20. marts 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MalerCS ApS
Kærulven 114, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 28. maj 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Maleren
Kværkebyvej 18, 4100 Ringsted
Ansatte: 0
Startdato: 08. august 1990,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maleren Lolk ApS
Stevnsvej 6, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 14. april 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirma Alex Hansen
Guldregnvej 8, 4600 Køge
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMA LEIF HANSEN A/S
Snebærvej 14, 4600 Køge
Ansatte: 1
Startdato: 20. april 1993,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerfirmaet Atega ApS
Rødkælkevej 1, 4623 Lille SKENsved
Ansatte:
Startdato: 08. juni 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Brødrene Lindgren
Kildebjerggård 32, 4632 Bjæverskov
Ansatte: 0
Startdato: 26. juni 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Dovika ApS
Ørslev Stationsvej 28, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 15. juli 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet E4 ApS
Diget 17, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 05. juni 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Flemming Nielsen
Klempegårdsvej 90, 4140 Borup
Ansatte: 2
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Friis-Mortensen
Klosteråsen 49, 4100 Ringsted
Ansatte: 2
Startdato: 04. januar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET G.I.H.N. ApS
Hovedgaden 24, 4140 Borup
Ansatte: 0
Startdato: 11. maj 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Halling ApS
Kærvang 7, 4623 Lille SKENsved
Ansatte:
Startdato: 17. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Heidmann & Herforth I/S
Kastanievej 5, 4623 Lille SKENsved
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2017,
Virksomhedsform: Interessentskab
malerfirmaet hejl v/Rasmus Hejl-Rasmussen
Bellisvej 15, 4600 Køge
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET HENRY HANSEN OG SØN A/S
Holbækvej 73, 4100 Ringsted
Ansatte: 34
Startdato: 26. april 1996,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MALERFIRMAET HOLGER JENSEN & SØN JENS PER DUELUND JENSEN
Giesegårdvej 76, 4100 Ringsted
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Hørup
Læskovvej 26, 4632 Bjæverskov
Ansatte: 0
Startdato: 05. januar 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet JDS ApS
Søndre Molevej 8, 4600 Køge
Ansatte: 1
Startdato: 02. november 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet M. Pico ApS
Drosselvænget 15, 4623 Lille SKENsved
Ansatte:
Startdato: 25. september 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet M&M v/Mattias Martin Karlsen
Vandstjernevej 6, 4100 Ringsted
Ansatte: 5
Startdato: 01. februar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Malax ApS
Harekærvej 5, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 13. december 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet MHP
Rønnevej 8, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 23. oktober 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET OLE SKOVBORG MORTENSEN & SØN ApS
Elmevej 25, 4140 Borup
Ansatte: 4
Startdato: 20. januar 1982,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Rytgaard ApS
Søndervangen 9, 4600 Køge
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET S. BERTHELSEN ApS
Asgårdsvej 88, 4100 Ringsted
Ansatte: 2
Startdato: 01. juni 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Selund A/S
Unionsvej 7, 4600 Køge
Ansatte: 5
Startdato: 12. april 2005,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MALERFIRMAET THOMAS ZAAR ApS
Drosselvænget 15, 4623 Lille SKENsved
Ansatte: 1
Startdato: 01. juni 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Vestbjerg
Borgevangen 1, 4600 Køge
Ansatte: 1
Startdato: 25. juni 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Vholm v/Charlie Visholm
Yderholmvej 57, 4623 Lille SKENsved
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Y.S
Boholtevej 68, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 02. november 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet-MJ ApS
Moseagervej 6, 4100 Ringsted
Ansatte: 2
Startdato: 19. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester A. A. Petersen
Ryttermosevej 14, 4100 Ringsted
Ansatte: 10
Startdato: 01. februar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Bjørk
Poppelvej 105, 4632 Bjæverskov
Ansatte:
Startdato: 09. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER CARINA BLACH ApS
Birkevænget 4, 4600 Køge
Ansatte: 11
Startdato: 05. maj 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Caroline Bay
Næstvedvej 354, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 29. maj 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Flemming Nobel
Stormøllevej 13, 4600 Køge
Ansatte: 0
Startdato: 27. september 1976,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Gleb Larsen
Sonnerupvej 18, 4682 Tureby
Ansatte: 0
Startdato: 11. oktober 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER JAN LILLEMOSE A/S
Blommevænge 2, 4600 Køge
Ansatte: 5
Startdato: 13. juni 1992,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malermester Jim Carøe Svantemann
Krogen 11, 4632 Bjæverskov
Ansatte: 0
Startdato: 02. juli 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Kamilla Lynge
Kirsebærhaven 6, 4600 Køge
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER KELD FISCHER
Græsmarksvej 32, 4600 Køge
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1973,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Kim Nielsen
Ellevej 3, 4623 Lille SKENsved
Ansatte: 0
Startdato: 11. juni 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Lindgren
Vemmedrupvej 22, 4632 Bjæverskov
Ansatte: 0
Startdato: 11. april 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Lundberg
Stenbukvej 15, 4623 Lille SKENsved
Ansatte:
Startdato: 21. august 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Majbrit Olsen ApS
Næstvedvej 34, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Martin Ekholm
Bakkehældet 103, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 01. december 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Mønster ApS
Baldersvej 1, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 11. juni 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Peter Nielsen
Svalevænget 5, 4623 Lille SKENsved
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER PIA LUNDVALL HANSEN
Vasebækvej 30, 4600 Køge
Ansatte: 1
Startdato: 18. juni 1979,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Poul Reichhardt
Toldbodvej 9, 4600 Køge
Ansatte: 0
Startdato: 27. april 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER STEFFEN AHRENDT ApS
Klostervænget 7, 4100 Ringsted
Ansatte: 6
Startdato: 15. juni 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERMESTER VILHELM CHRISTIAN PEDERSEN
Gårdtoften 12, 4623 Lille SKENsved
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 1961,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerstrøget v/Niklas Bengtsen
Hastrupvej 22, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 01. juni 1990,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERTEAM ApS
Kæderupvej 11, 4682 Tureby
Ansatte: 6
Startdato: 01. januar 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malika Danska Maler firma ApS
Roskildevej 219, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 24. august 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Massiv Byg ApS
Gammel Slimmingevej 20, 4100 Ringsted
Ansatte: 2
Startdato: 22. marts 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MB Autoteknik
Dronningensgade 21, 4100 Ringsted
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Medaljen Murerfirma & Stiles by Medaljen v/ Murermester Rene Frandsen
Kildemosevej 31, 4100 Ringsted
Ansatte: 0
Startdato: 02. juni 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Membraner.dk ApS
Værkstedsvej 26, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 29. august 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MH MurerService
Klokkehøjen 13, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 14. december 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Midtsjællands Totalservice v/Mogens Nielsen
Nordbæksvej 84, 4100 Ringsted
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mit Nye Hjem APS
Urupvej 11, 4140 Borup
Ansatte:
Startdato: 15. juni 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MKA Murerservice
Klempegårdsvej 80, 4140 Borup
Ansatte:
Startdato: 30. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mka murerservice facaderenovering ApS
Klempegårdsvej 80, 4140 Borup
Ansatte:
Startdato: 17. marts 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MP Murerentreprise ApS
Klemmenstrupvej 28, 4600 Køge
Ansatte: 1
Startdato: 01. marts 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MR Planteservice v/Michael Ringnér
Tangmosevej 72, 4600 Køge
Ansatte: 0
Startdato: 22. september 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Muremester Rene Hansen
Gummersmarkvej 24, 4632 Bjæverskov
Ansatte: 0
Startdato: 31. oktober 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURER & KLOAKFIRMAET NIELS RASMUSSEN A/S
Åvænget 15, 4600 Køge
Ansatte: 6
Startdato: 10. januar 2001,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MURER BO KOSIARA
Solvænget 2, 4600 Køge
Ansatte: 1
Startdato: 01. november 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murer Henriksen
Vestre Søvej 9, 4100 Ringsted
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURER- & ENTREPRENØRFIRMAET NIELS POULSEN ApS
Falkevej 15, 4600 Køge
Ansatte: 63
Startdato: 30. maj 1996,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MurerCarl Aps
Vandstjernevej 54, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 20. august 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mureren Pinar
Åkjærsvej 6, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 25. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirma Leth-Olsen
Alkehaven 10, 4682 Tureby
Ansatte:
Startdato: 23. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Bo Jacobsen
Ringstedvej 23, 4600 Køge
Ansatte: 0
Startdato: 13. december 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Brade
Havstokken 13, 4600 Køge
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET C. L. KØGE ApS
Stevnsbovej 33, 4600 Køge
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet CHJ
Prinsessevænget 16, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 15. marts 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET Christian Larsen
Dunhammervej 11, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 15. juni 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Murerfirmaet Eriksen
Spurvevænget 28, 4623 Lille SKENsved
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Hammerich
Brogade 28, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Jensen & Jensen ApS
Engvangsvej 13, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 04. oktober 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Karsten Christensen
Skovbovej 119, 4632 Bjæverskov
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet MG
Læskovvej 162, 4632 Bjæverskov
Ansatte: 0
Startdato: 31. marts 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Michael Lund ApS
Læskovvej 147, 4632 Bjæverskov
Ansatte:
Startdato: 31. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Nielsen ApS
Risvangen 20, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 01. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet RG
Sandvadsvej 13, 4600 Køge
Ansatte: 1
Startdato: 01. oktober 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Theo Stender /v Theodor Stender Christensen
Ryeskovvej 16, 4140 Borup
Ansatte:
Startdato: 09. juni 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester A. Langgaard
Bavnagervej 7, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 16. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER ALEX WINTHER
Ahorn Alle 40, 4100 Ringsted
Ansatte: 0
Startdato: 16. august 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Allan Bagger
Leragervej 17, 4600 Køge
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Allan Bagger ApS
Leragervej 17, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 11. august 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Bo J. Nielsen ApS
Vemmedrupvej 193, 4632 Bjæverskov
Ansatte:
Startdato: 06. maj 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester C. Backer ApS
Lindegårdsvej 11, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 17. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER CLAUS NIELSEN ApS
Ørslevunderskovvej 27, 4100 Ringsted
Ansatte: 1
Startdato: 26. november 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER FINN HANSEN
Læskovvej 2, 4632 Bjæverskov
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1978,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER FINN LARSEN ApS
Vibevej 40, 4100 Ringsted
Ansatte: 2
Startdato: 26. februar 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Fjordager ApS
Skovbovej 9, 4632 Bjæverskov
Ansatte:
Startdato: 26. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Frank Brodersen ApS
Moseskrænten 26, 4623 Lille SKENsved
Ansatte: 2
Startdato: 16. juni 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER JAKOB KRISTENSEN ApS
Egøjevej 7, 4600 Køge
Ansatte: 0
Startdato: 18. april 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Jimmi Larsen
Kværkebyvej 2, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 22. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Jimmy Jacobsen ApS
Unionsvej 7, 4600 Køge
Ansatte: 19
Startdato: 15. december 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Jimmy Jacobsen Entreprise ApS
Unionsvej 7, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Joachim Kristensen ApS
Vetterslev Bygade 48, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 12. januar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER KLAUS PETERSEN
Trekronervej 2, 4600 Køge
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Lars Madsen v/Lars Sabroe Vangkilde Madsen
Øster Alle 13, 4100 Ringsted
Ansatte: 0
Startdato: 15. oktober 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Maja Andersen
Karsebæksvej 37, 4100 Ringsted
Ansatte: 0
Startdato: 15. maj 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER MØNSTER
Strandmældevej 7, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Pærregaard
Læskovvej 79, 4632 Bjæverskov
Ansatte:
Startdato: 03. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Per Hald ApS
Englerupvej 51, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 28. juni 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER PER KJELDAL
Kulerupvej 9, 4140 Borup
Ansatte: 0
Startdato: 26. april 1968,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Salting ApS
Vordingborgvej 7, 4600 Køge
Ansatte: 4
Startdato: 20. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
N.I.C Murerentreprise ApS
Lindevej 6, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 30. april 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NC Murerfirma
Ringstedvej 616, 4100 Ringsted
Ansatte: 0
Startdato: 06. juli 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nieland Håndværk
Havemøllevej 101, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 09. januar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NIELS KANSTRUP HENRIKSEN
Skovbovej 67, 4632 Bjæverskov
Ansatte: 3
Startdato: 01. maj 1978,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
O-KON ApS
Binningebækken 30, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 23. september 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
O.Ø.Byg
Parkvej 35, 4600 Køge
Ansatte: 0
Startdato: 12. november 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Optimum Comfort ApS
Vedskøllevej 84, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
OTV Entreprise
Slimmingevej 86, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
P.P. Malerfirma v/Pierre Ploug
Byskovvej 24, 4682 Tureby
Ansatte: 0
Startdato: 15. november 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Pico Sørensen ApS
Elmevænget 3, 4623 Lille SKENsved
Ansatte:
Startdato: 29. september 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PICO SØRENSEN ENTREPRISE ApS
Elmevænget 3, 4623 Lille SKENsved
Ansatte: 10
Startdato: 04. februar 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ProFinish
Clara Frijsvej 8, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 28. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PVH Byg ApS
Ringstedvej 462, 4632 Bjæverskov
Ansatte:
Startdato: 12. december 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PVH Byg v/Peter Vang Hansen
Ringstedvej 462, 4632 Bjæverskov
Ansatte: 15
Startdato: 01. februar 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Radix Byg ApS
Hovedgaden 58, 4140 Borup
Ansatte:
Startdato: 31. januar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RALK Malerservice
Næstvedvej 394, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 04. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RCBS ApS
Ryeskovvej 18, 4140 Borup
Ansatte: 11
Startdato: 02. april 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ring til michael
Sønderled 2, 4140 Borup
Ansatte: 0
Startdato: 02. januar 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RODE ApS
Flindtsvej 6, 4600 Køge
Ansatte: 6
Startdato: 01. januar 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Samos Byg
Vedskøllevej 84, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 27. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
simpel pro ApS
Drusesvej 15, 4600 Køge
Ansatte: 1
Startdato: 28. december 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Simpelfit ApS
Benløse By 27, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 21. juni 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Skiltefirmaet v/Anja Nielsen
Farendløse Enghave 19, 4100 Ringsted
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ST Byggeservice.
Ørslev Gade 78, 4100 Ringsted
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
steffen & co.
Drosselvænget 5, 4623 Lille SKENsved
Ansatte: 0
Startdato: 23. februar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Stephen Cahill
Køgevej 21, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 18. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Strøby Maleren
Skrænten 4, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Thermae ApS
Åmarken 2, 4623 Lille SKENsved
Ansatte:
Startdato: 07. oktober 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TMH Murerentreprise ApS
Tangmosevej 66, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 07. april 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Torvebyg
Torvebyen 3, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 13. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
U-SIF ApS
Ølbyvej 173, 4623 Lille SKENsved
Ansatte:
Startdato: 18. oktober 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Urban service
Grubberholmsvej 2, 4600 Køge
Ansatte:
Startdato: 03. september 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VALLØ MALERSERVICE ApS
Byledet 8, 4600 Køge
Ansatte: 4
Startdato: 01. januar 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vejkaptajnen v/SP
Foldagervej 10, 4623 Lille SKENsved
Ansatte: 0
Startdato: 19. marts 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Victor Service
Roskildevej 111, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 01. december 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VIVA Entreprise ApS
Kimmerslevvej 4, 4140 Borup
Ansatte:
Startdato: 08. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Winthers Entreprise ApS
Ørslev Gade 90, 4100 Ringsted
Ansatte:
Startdato: 01. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Slimminge

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Slimminge. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Slimminge eller Køge kommune.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps