2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Snoldelev

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Snoldelev – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Snoldelev

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Snoldelev og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Snoldelev.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Snoldelev.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Snoldelev.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Snoldelev, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Snoldelev. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Snoldelev eller hele Roskilde kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Snoldelev eller Roskilde kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 181 firmaer i Snoldelev. Find en tømrer eller maler i Snoldelev og omegn herunder. I hele Roskilde kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
3A Maler
Egelund 7, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 08. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
A. VILLADSEN A/S
Vestre Hedevej 28, 4000 Roskilde
Ansatte: 26
Startdato: 30. september 2008,
Virksomhedsform: Aktieselskab
A.Mundt Byg
Orehøjvej 34, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 07. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Aakirke maler & dekorationsmaler
Bakkeengen 68, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 10. maj 2015,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
AJ Malermester v/ Anders Nicolai Jørgensen
Kong Valdemars Vej 41, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 02. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ANDERSENS MALERFIRMA V/JAN ANDERSEN ApS
Hedegade 3, 4000 Roskilde
Ansatte: 11
Startdato: 01. januar 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Avant Byg ApS
Gurlivej 2, 4130 Viby SJÆlland
Ansatte:
Startdato: 14. juli 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bachmanns maler service
Allehelgensgade 6, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 09. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bena byg
Svogerslev Kirkevej 9, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 11. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BJ Maleren v/Bo Knud Jacobsen
Kirkegårdsvej 10, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 29. marts 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bomini ApS.
Dalen 7, 4130 Viby SJÆlland
Ansatte: 1
Startdato: 07. januar 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BRIAN HARDER ApS
Gullandsstræde 6, 4000 Roskilde
Ansatte: 3
Startdato: 26. juni 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BYG Plus
Hf. Maglehøj 5, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
C.B. Malerentreprise
Hejnstrupvej 35, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Chances Keep Winners Hit
Tornegårdsvej 20, 4621 Gadstrup
Ansatte: 0
Startdato: 08. november 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CL-Byg ApS
Drosselvej 12, 4130 Viby SJÆlland
Ansatte:
Startdato: 29. november 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
COLLER MURERENTREPRISE ApS
Elmevej 15, 4000 Roskilde
Ansatte: 5
Startdato: 01. juni 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CR-Service
Blodhøjvej 25, 4040 Jyllinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Det Hvide Lærred ApS
Klintevej 47, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 29. juni 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Din Malerservice
Hjortlund 8, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Esperance v/Klimans Mickael Mbayed
Klosterengen 60, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 15. april 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FB Malerservice ApS
Pernillevej 77, 4040 Jyllinge
Ansatte: 3
Startdato: 03. juli 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Flere Farver ApS
Blegdammen 32, 4000 Roskilde
Ansatte: 1
Startdato: 18. maj 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Form v/Johannes Villads Nielsen
Lille Valbyvej 6, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 30. november 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Fru Juhl
Olesvej 15, 4040 Jyllinge
Ansatte: 0
Startdato: 04. april 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Funk Service ApS
Præstemarksvænge 10, 4000 Roskilde
Ansatte: 11
Startdato: 27. februar 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GADSTRUP MALERFORRETNING V/PER RENE HØYER LARSEN
Hovedgaden 12, 4621 Gadstrup
Ansatte: 7
Startdato: 21. april 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Glay-walls
Ringparken 28, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 18. juli 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GMS og Partner ApS
Tranevej 1, 4040 Jyllinge
Ansatte:
Startdato: 26. maj 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GUNDSØ MALERFORRETNING AF 1987 A/S
Lille Valbyvej 2, 4000 Roskilde
Ansatte: 9
Startdato: 01. maj 1991,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Haar Ejendomsservice
Kolibrivej 18, 4040 Jyllinge
Ansatte:
Startdato: 06. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hansen & Søn Malerentreprise ApS
Byleddet 6, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 17. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hasan Olsen
Kildehusvej 4, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 01. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HH Maler
Ringparken 41, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 26. februar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hus og have v/Lene Gundsø Christophersen
Slæggerupvej 203, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Istand
Grønager 22, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 01. april 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JC Murer og Entreprenør
Hørvænget 4, 4621 Gadstrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JK Renovering ApS
Ringstedgade 46, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 12. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JP Byg & Facadeisolering ApS
Højvangsvej 11, 4000 Roskilde
Ansatte: 7
Startdato: 09. maj 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JS Enterprise
Egevænget 9, 4130 Viby SJÆlland
Ansatte:
Startdato: 01. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
K.E. Byg v/Klaus Morten Elmdam
Højvanggård 40, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KC Murerservice ApS
Holmelunden 17, 4000 Roskilde
Ansatte: 3
Startdato: 22. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KIM HUUSFELT MURERFIRMA
Råmosevej 11, 4040 Jyllinge
Ansatte: 0
Startdato: 15. februar 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KNUD PEDERSEN
Dammen 13, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 09. marts 1987,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Krog & Erichsen ApS
Højvangsvej 11, 4000 Roskilde
Ansatte: 5
Startdato: 01. januar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kurt Svendsen Ejendomsservice
Paulsvej 15, 4040 Jyllinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LEONS MURERFORRETNING ApS
Vestre Hedevej 28, 4000 Roskilde
Ansatte: 3
Startdato: 01. maj 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
lobo byg
Horsevænget 76, 4130 Viby SJÆlland
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 1986,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Lomholdt & Partner v/Klaus Herholdt Lomholdt
Lindenborgvej 134, 4000 Roskilde
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lulekx
Borgediget 47, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 01. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lys frisk Perfekt
Falkevej 4, 4040 Jyllinge
Ansatte:
Startdato: 22. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M.E. Malerservice v/Micah Christian Larsen Elm
Søndergade 35, 4130 Viby SJÆlland
Ansatte: 1
Startdato: 01. oktober 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Gottlieb
Troldehøj 17, 4000 Roskilde
Ansatte: 1
Startdato: 09. august 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maler Karin v/ Karin Nielsen
Fjordvang 29, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 14. oktober 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMA FLEMMING PEDERSEN ApS
Lindenborgvej 137, 4000 Roskilde
Ansatte: 1
Startdato: 15. november 1985,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
malerfirmaet af 18. august 2023
Københavnsvej 108, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Donstrup
Fruervej 36, 4621 Gadstrup
Ansatte: 0
Startdato: 02. august 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Fjordens Total
Gøgevej 2, 4040 Jyllinge
Ansatte: 0
Startdato: 05. januar 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET GOLDBACH ApS
Buesøvej 10, 4000 Roskilde
Ansatte: 6
Startdato: 21. januar 1976,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Hyldal ApS
Motelvej 64, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 18. juni 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet J & O v/Ole Juul Rasmussen
Dalen 5, 4130 Viby SJÆlland
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Jørgen Klixbüll v/Jørgen Olaf Klixbüll
Neergårdsparken 6, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 26. februar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Mesto ApS
Toftegade 15, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 19. februar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Mikael Larsen
Lærkevej 27, 4040 Jyllinge
Ansatte: 0
Startdato: 11. juni 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET NIELS BRUNSHØJ HANSEN/NIELS HANSEN
Havremarken 11, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1977,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET NIELS HANSEN ApS
Håndværkervej 60, 4000 Roskilde
Ansatte: 7
Startdato: 15. juni 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Rasmussen
Paradisvænget 1, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Rosenhøj v/Johnny Hansen
Løvager 2, 4040 Jyllinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Simonsen. v/ Michael Simonsen
Tornegårdsvej 20, 4621 Gadstrup
Ansatte:
Startdato: 16. juni 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Steener & Co
Sankt Ibs Vej 13, 4000 Roskilde
Ansatte: 12
Startdato: 17. januar 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Sune S Schmidt
Duevej 5, 4130 Viby SJÆlland
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malergruppen Sjælland ApS
Tjærebyvej 101, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 06. december 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerinden v/Birgitte Kristensen
Hvedstrupvej 102, 4000 Roskilde
Ansatte: 1
Startdato: 01. august 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Aistrup ApS
Lupinvej 14, 4040 Jyllinge
Ansatte:
Startdato: 02. november 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Bo Jørgensen
Strandparken 15, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Bøwig
Højmarken 101, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 04. april 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER CARSTEN OLSEN ApS
Jagtvej 44, 4040 Jyllinge
Ansatte: 5
Startdato: 07. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Casper Pedersen
Fiskeparken 9, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 01. april 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Christian Falch
Mølleengen 24, 4040 Jyllinge
Ansatte: 0
Startdato: 15. juni 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester CLR Thomsen
Ramsøbakken 109, 4621 Gadstrup
Ansatte:
Startdato: 28. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Hanne Nordlund
Kløvervej 26, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 19. april 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Heidi Thers
Roskildevænget 60, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 20. juni 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Jeppe Emil Drews
Ringstedvej 8, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1984,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Johnny E. Hansen
Lærkevej 22, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 07. december 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Kenneth Gaard
Grønager 16, 4000 Roskilde
Ansatte: 1
Startdato: 18. marts 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester L. Mathiasen ApS
Bregnevej 32, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 12. april 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Lars Nielsen
Ledagervej 8, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Lars Sparre Jensen
Søager 14, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Lars Vejlebo
Sivænget 7, 4621 Gadstrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Maria Sofie Lund ApS
Københavnsvej 108, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 15. april 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Michael Ivø ApS
Birthevej 14, 4040 Jyllinge
Ansatte:
Startdato: 11. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Nicholai Mathiasen
Toppen 87, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 01. december 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Thomas Carlsen
Rådalsvej 56, 4040 Jyllinge
Ansatte: 0
Startdato: 12. juli 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Thomas Zimmermann ApS
Nøddehøjvej 4, 4621 Gadstrup
Ansatte:
Startdato: 28. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Tonny Samson
Skovbakken 14, 4040 Jyllinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermesteren fra Rødovre ApS
Kildevænget 5, 4621 Gadstrup
Ansatte:
Startdato: 08. april 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MARTIN KJÆRGAARD MADSEN ApS
Hjortlund 6, 4000 Roskilde
Ansatte: 16
Startdato: 16. maj 1978,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MD SERVICE ApS
Gundsølillevej 19, 4000 Roskilde
Ansatte: 9
Startdato: 06. marts 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MH Murerentreprise
Assendløsevejen 14, 4130 Viby SJÆlland
Ansatte:
Startdato: 31. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
michael murphy maler firma
Merkurvej 11, 4040 Jyllinge
Ansatte: 0
Startdato: 15. juni 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Midtbyens maler- og byggeselskab ApS
Bredgade 19, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 06. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MKM Roskilde ApS
Hjortlund 6, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 22. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mortens Murerservice
Solsikkevej 11, 4040 Jyllinge
Ansatte: 0
Startdato: 11. maj 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mosbech Murer Service
Søndre Ringvej 50, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 26. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mr.B Malerservice
Kongebakken 11, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 26. april 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MSL Byg
Kattingevej 25, 4000 Roskilde
Ansatte: 2
Startdato: 17. august 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Multiservice FK
Hønskevejen 8, 4130 Viby SJÆlland
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURBO ApS
Frederiksborgvej 35, 4000 Roskilde
Ansatte: 7
Startdato: 11. januar 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murer Lasse
Bøgevej 38, 4040 Jyllinge
Ansatte: 0
Startdato: 07. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mureren Fra Frydendalsvej
Køgevej 42, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 05. september 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MUREREN FRA SØBORG A/S
Kildevangsvej 9, 4000 Roskilde
Ansatte: 1
Startdato: 20. juni 2011,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MURERFIRMAET EBBE HANSEN V/KLAUS HANSEN
Frederiksborgvej 196, 4000 Roskilde
Ansatte: 2
Startdato: 01. april 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Erasmus Mantras
Langvadvej 6, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 02. januar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet Jenter Kristensen
Store Valbyvej 254, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 06. august 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murerfirmaet JM Nielsen
Ryttergårdsvej 1, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET LEGARTH ApS
Bøgevej 13, 4000 Roskilde
Ansatte: 3
Startdato: 01. februar 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Løvhøj v/Brian Løvhøj
Hejrevej 12, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Dieckmann v/Martin Dieckmann
Kildevej 12, 4130 Viby SJÆlland
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Ewald Andersen
Jernbanegade 15, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 16. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Frank Juul Olsen
Kildevænget 4, 4621 Gadstrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Frederik Hjelmfort
Ringstedgade 21, 4000 Roskilde
Ansatte: 1
Startdato: 11. marts 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Henrik Poulsen A/S
Industrivej 38, 4000 Roskilde
Ansatte: 22
Startdato: 05. maj 2015,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Murermester Iversen ApS
Lertoften 32, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 12. april 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER JAN IVERSEN
Frederiksborgvej 534, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Jesper Steen Hansen
Ravnshøjvej 11, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Johnny Trøjbjerg ApS
Snoldelev Bygade 13, 4621 Gadstrup
Ansatte: 1
Startdato: 26. juni 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Jonas Dahl
Holbækvej 100, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 01. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Jørn Rasmussen ApS
Køgevej 210, 4621 Gadstrup
Ansatte:
Startdato: 30. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Lasse Laursen ApS
Meldager 2, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 19. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Mark Iversen
Hyldekærparken 20, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Mark Jørgensen
Enghaven 11, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Mark Jørgensen ApS
Enghaven 11, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 21. august 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER MARTIN PEDERSEN ApS
Marbjerg Byvej 20, 4000 Roskilde
Ansatte: 4
Startdato: 13. november 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Michael Flyger Jørgensen
Ternevej 10, 4040 Jyllinge
Ansatte: 3
Startdato: 16. juli 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Michael Jespersen
Salløvvej 8, 4621 Gadstrup
Ansatte: 1
Startdato: 15. oktober 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER MICHAEL VIBORG ApS
Sydtoften 5, 4040 Jyllinge
Ansatte: 2
Startdato: 27. maj 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERMESTER MOGENS SVITZER
Rundingen 7, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 04. april 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Morten Baldersø
Sandvejen 23, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 16. december 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Ole Dahl
Munkesøvej 27, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 20. oktober 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Per Gudmansen
Kongemarken 4, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 10. september 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Peter Mahmens ApS
Gartnervang 30, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 14. september 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester PM
Gartnervang 30, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Prip
Horsevænget 78, 4130 Viby SJÆlland
Ansatte: 0
Startdato: 07. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Thomas Tørnblad v/Thomas Tørnblad
Merkurvej 20, 4040 Jyllinge
Ansatte: 0
Startdato: 15. juli 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NB Byggeentreprise
Mørbjergvænget 38, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
nielsensmalerfirma
Mølleengen 104, 4040 Jyllinge
Ansatte:
Startdato: 14. december 2009,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Nomad Service v/ Malte Klagenberg
Gevninge Bygade 36, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 06. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nordisk Total Service ApS
Toppen 121, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 27. januar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nordsjællands Ejendomsteknik
Eriksvej 6, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 13. november 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Normal maler ApS
Gevninge Bakkedrag 16, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Pensler & Projekter
Vibevej 7, 4130 Viby SJÆlland
Ansatte:
Startdato: 28. oktober 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PM BYG OG RENOVERING ApS
Ringstedvej 37, 4000 Roskilde
Ansatte: 2
Startdato: 17. december 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PR TAGRENS V/HANS PETER RINGSTRØM
Veddelev Bygade 43, 4000 Roskilde
Ansatte: 1
Startdato: 01. maj 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Qube Byg ApS
Jernbanegade 17, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 20. november 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Rap.Mur
Ringparken 28, 4000 Roskilde
Ansatte: 1
Startdato: 01. september 2005,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
RC Malerfirma
Egelund 4, 4000 Roskilde
Ansatte: 1
Startdato: 20. april 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RHI Maler
Gyvelvej 53, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 10. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RO´s Byg ApS
Navervej 30, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Roar Entreprise A/S
Teglværksvej 25, 4000 Roskilde
Ansatte: 2
Startdato: 02. maj 1997,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Ros tømrerfirma
Industrivej 21, 4000 Roskilde
Ansatte: 4
Startdato: 22. februar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
roskilde maleren
Ringparken 6, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Roskilde Malerfirma v/ Henrik Broe
Egelund 5, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 09. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SAX Teknik ApS
Rytterkær 3, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 27. september 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SCANDIPORT
Skomagergade 34, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 18. april 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sikkerfraflytning ApS
Østerled 6, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 12. oktober 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sivertsen entreprise
Lindenborgvej 127, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 19. juni 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sjøgren ApS
Helligkorsvej 71, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 29. marts 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Smart ... ApS
Syvvejen 14, 4621 Gadstrup
Ansatte:
Startdato: 02. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Smart Solutions
Hastrupvej 11, 4621 Gadstrup
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SNOLDELEV INDUSTRISERVICE V/POUL ARNE JENSEN
Engdraget 11, 4621 Gadstrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SNOLDELEV MALEREN ApS
Kildevænget 5, 4621 Gadstrup
Ansatte: 1
Startdato: 26. juli 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sydkystens Malerfirma ApS
Vandværksvej 1, 4130 Viby SJÆlland
Ansatte: 3
Startdato: 21. september 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrer/Snedkerfirma Mathias Winther ApS
Stærkendevej 166, 4000 Roskilde
Ansatte: 5
Startdato: 31. august 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Trekroner Entreprise ApS
Folden 44, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 18. december 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VIKAN BYG ApS
Broengen 11, 4040 Jyllinge
Ansatte: 1
Startdato: 02. september 1983,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Villads Byg & konsulent v/Martin Villads Nielsen
Lille Valbyvej 6, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VT Construction
Hejrevej 65, 4000 Roskilde
Ansatte:
Startdato: 01. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
warming
Ternevej 2, 4040 Jyllinge
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Yrsa malerservice v/Piotr Olechow
Troldehøj 134, 4000 Roskilde
Ansatte: 2
Startdato: 01. juni 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ziggy Multiservice
Skalstrupvej 4, 4621 Gadstrup
Ansatte:
Startdato: 12. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Zøller Byg & Entreprise v/Michael Zøller
Hegnet 75, 4000 Roskilde
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Snoldelev

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Snoldelev. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Snoldelev eller Roskilde kommune.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps