2 håndværkere igang med facaderenovering

Få 3 tilbud på facaderenovering i Søborg

En facaderenovering frisker boligen op, så den fremstår som ny. Det giver et flot visuelt udtryk, en højere ejendomsvurdering og forlænger levetiden på facaden og dens murværk. Indhent 3 uforpligtende tilbud her på facaderenovering i Søborg – helt gratis!

Ingen bryder sig om at have det grimme hus på vejen!

Facaden er den mest synlige del på boligen, og den folk først lægger mærke til.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Kom nemt i gang med din facaderenovering i Søborg

Hos os kan du hurtigt få 3 seriøse tilbud på facaderenovering i Søborg og omegn. Så går der ikke længe, før du kan nyde den flotte nye facade, og glæde dig over de rosende kommentarer fra alle, som kommer på besøg.

Klik på “Få 3 tilbud her!” knappen, beskriv opgaven, og få hurtig kontakt til 3 håndværkere, som vil give tilbud på din opgave.

  • Slip for at lede efter håndværkere – Det kan være svært at finde en håndværker, som har tid inden for en overskuelig fremtid.
  • Vi bruger kun seriøse håndværkere – Alle vores håndværkere har leveret facaderenovering med succes til andre af vores kunder.
  • Få professionel bistand hele vejen – Vi hjælper med at specificere opgaven, så du får et retvisende tilbud, der er til at forstå.
Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Få en tryg facaderenovering af din bolig

Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om håndværkere, der aldrig kommer, eller som fusker med kvaliteten af deres arbejde.

Det slipper du for at bekymre dig om, hvis du bruger os til at indhente tilbud på facaderenovering i Søborg.

Det kan være svært at gennemskue både håndværkere og deres tilbud

Arbejder du med noget til dagligt, der ligger langt fra murerarbejde, kan det være svært at gennemskue, hvor dygtig den murer er, som du får tilbud på en facaderenovering fra.

Samtidig er det svært at gennemskue, hvad det præcist er, du får for pengene, når du får et tilbud, der er fyldt med fagtermer inden for murerfaget.

Derved misser du måske det i virkeligheden bedste tilbud, hvis du kun går efter den billigste pris.

Endelig er der tit lang ventetid på at få et tilbud. For hos de fleste håndværkere er det mester selv, som skriver tilbuddet – og det er der som regel først tid til efter fyraften.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Nul fusk og ingen overpriser her

Renovering af facade

Bruger du vores tjeneste, slipper du for alle bekymringerne og ventetiden. For hos os stiller vi høje krav til vores håndværkere.

Derfor formidler vi kun håndværkere, som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har udført for andre af vores kunder. Anmeldelserne har vi offentliggjort på de enkelte håndværkeres profilsider. Så kan du se ved selvsyn, hvor dygtige de håndværkere er, som har givet tilbud på din facaderenovering i Søborg.

Samtidig stiller vi krav til, at håndværkerne er hurtige til at sende et tilbud. Vel at mærke et, der er stillet op, så det er nemt at forstå, og nemt at sammenligne med andre.

For vi stiller også krav til kvaliteten af håndværkernes tilbudsskrivning.

20 år med seriøs formidling af tilbud på håndværksopgaver

I mere end 20 år har vi hjulpet danskerne med at skaffe gennemskuelige tilbud på deres håndværksopgaver fra seriøse og kvalitetsbevidste håndværkere.

Hos os får du:

  • 3 helt uforpligtende tilbud, som du kan vælge og vrage imellem
  • Personlig rådgivning, så du er sikker på at få et retvisende tilbud
  • Entreprisegaranti på op til 35.000 kr. ved eventuelle fejl på arbejdet

Det giver dig den største sikkerhed for, at du får retvisende, reelle tilbud fra seriøse, stabile og topprofessionelle håndværkere, som har leveret facaderenovering til andre af vores kunder i Søborg.

Det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone for noget af det. Heller ikke selv om du vælger ikke at bruge nogle af de tilbud, du får. For hos os binder du dig ikke til noget, når du beder os indhente tilbud for dig. 

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Værd at vide om facaderenovering

For at klæde dig bedst muligt på til at indhente tilbud på facaderenovering i Søborg, har vi samlet den mest nødvendige viden om facader, murværk, og hvad en facaderenovering i det hele taget er for en størrelse.

Læs med her, og bliv klogere på renovering af din facade.

Hvad er facaderenovering?

En facaderenovering betyder, at husets murværk, og eventuelt døre, vinduer og gavle bliver repareret for skader, og frisket op i både pudslag og maling. Desuden kan det også komme på tale af udskifte vinduer og døre helt i forbindelse med facaderenoveringen.

Typisk handler facaderenoveringen dog kun om selve murværket. Derfor skal du bruge tilbud på facaderenovering fra en murer. Skal eventuelt træværk, vinduer og døre også udskiftes, skal du også have fat i en tømrer. Endelig skal du også bruge en maler, hvis du skal have malet facaden i forbindelse med renoveringsarbejdet.

Oftest kan du dog nøjes med at indhente tilbud fra et murerfirma. De bruger andre håndværkere i deres netværk til de opgaver, som de ikke kan løse selv. Så behøver du kun henvende dig til en enkelt håndværker.

Hvad består en facaderenovering af?

Den nemmeste og billigste facaderenovering er at male facaden. Det er oftest noget, du selv kan klare, hvis du har en smule håndelag for at male.

Tit vil det dog være nødvendigt at få repareret småskader på murværket. For især fugt og frost vil over tid sætte sig spor på facadens eventuelle pudslag, mørtlen mellem murstenene og overfladen på murstenene.

Derfor er det sjældent nok at male facaden.
Lad os tage et kig på nogle typiske facaderenoveringer af facader i mursten med og uden pudslag.

Eksempel 1: Facaderenovering af et 70’er hus
På et typisk 70’er typehus uden pudset facade, vil der oftest opstå små sætningsskader i murværket, lige som vejr og vand over tid vil have sat deres spor på fugerne mellem murstenene. Måske er der ligefrem gået mursten løs, lige som der kan være faldet mursten ud – særligt på facadehjørnerne
Disse skader skal repareres af en murer i forbindelse med en facaderenovering.

I nogle tilfælde vil der også have sat sig en algebelægning på facadens mursten. Særligt på nordsiden af huset og oppe i toppen af murværket, hvor udhænget skygger for solen, er der risiko for, at der opstår algebelægninger.

Algerne skal renses af, før du kan reparere og eventuelt pudse facaden op.

Eksempel 2: Renovering af pudset facade
Har du et hus med pudset facade, kan det heller ikke undgås, at vejrets og tidens tand sætter deres spor på facaden. 

Efter en 15-20 år vil der tit være steder, hvor pudslaget sidder løst, eller er begyndt at skalle af. Enten fordi det er blevet mørnet af fugt og frostsprængninger, eller på grund af slagskader og andre hændelige uheld – som f.eks. efter børns spil med fodbold op ad muren.

I forhold til en facade i rå mursten vil eventuelle sætningsskader i murværket sætte meget tydelige spor i pudslaget i form af revner og afskallet pudslag. I forbindelse med reparationen af sætningsskaderne skal pudslaget omkring sætningsrevnen derfor først fjernes og efterfølgende repareres.

Til gengæld kan det være svært at spotte steder, hvor pudslaget er lige ved, eller så småt er begyndt at gå løs. Derfor er det vigtigt, at du går pudslaget grundigt igennem, før du bestiller et tilbud på facaderenovering i Søborg. Eller lader håndværkeren gøre det i forbindelse med tilbudsgivningen.
Endelig kan der også opstå algeproblemer, som først skal renses væk, før renoveringen af pudslaget kan sættes i gang.

Plastikmalede facader
Endelig kan et eventuelt malingslag på pudslaget begynde at skalle af. Særligt, hvis facaden på et tidspunkt er blevet malet med plastikmaling. Det var ret populært at gøre i en kort periode i 1970’erne. Det var før folk fandt ud af, at plastikmaling hurtigt begynder at skalle af udendørs på en pudset overflade, fordi malingen ikke tillader murværket at komme af med fugten. 

Har du et hus, der tidligere er blevet malet med plastikmaling, kan det derfor være nødvendigt at skrabe malingslaget og det øverste af pudslaget af. Kun sådan kan du komme fugtproblemerne til livs, og give et nyt malingslag et mere sundt grundlag for at hæfte sig ordentligt på pudslaget. 

Facaderenovering med nye vinduer?

I forbindelse med en facaderenovering er det også en god ide at få tjekket vinduer og døre. Udviser de tegn på råd eller andre skader, skal de nemlig alligevel snart udskiftes. Udskiftningen kan ikke undgå at give små skader på murværket, som efterfølgende skal repareres.
Derfor er det en god ide at få nye vinduer og nye døre sat i, før du begynder på at renovere facadens murværk og øvrige elementer.

Hvilke facaderenoveringer er polulære?

Lige som alle mulige andre ting her i livet, er der også mode inden for facaderenovering. Og lige som al anden mode skifter moden også, når det kommer til hvilken type renovering af facaden, der er oppe i tiden. 

Hen over de seneste 20 år har moden inden for facaderenovering skiftet mellem: 
 
Murværk i rå mursten – her fjernes et eventuelt pudslag, murstenene renses af med syre og fugerne mellem murstenene pudses op. Måske med let farvet mørtel. 
 
Vandskuret facade – i perioder har det også været populært at få vandskuret facaden. Her påføres et meget tyndt pudslag, så murstenene kan anes gennem pudslaget. 
 
Filtsning af facaden – er lidt i stil med en vandskuret facade. Her påføres pudslaget dog kun med en murerkost, hvorfor murstenene er meget synlige gennem pudslaget. 
 
Sækkeskuring af facaden – her påføres pudset med en gammeldags lærredssæk, hvilket fylder fugerne med puds, så facaden bliver jævn med meget synlige mursten. 
 
Pudsning i farvet mørtel – en anden trend som tit kommer igen, er pudsning af facaden i indfarvet juramørtel. Det giver en rustik overflade i stil med gammeldags huse. 
 
Netpuds af facaden – her monteres der et armeringsnet oven på facaden, hvorefter der lægges et forholdsvist tykt lag puds ovenpå. Det er perfekt til meget ujævne facader. 

Facadebeklædning af parcelhus 
En anden form for facaderenovering – som har været særligt populært de seneste år – er at beklæde facaden med træ eller et kunststofprodukt i forbindelse med en renovering. Det giver dit hus et væsentligt andet udseende end det traditionelle murværk.

Vælger du f.eks. at sætte brædder uden på murværket, får huset et mere sommerhus- eller nordisk inspireret look. Vælger du en af de mange forskellige kunststofbeklædninger, der findes på markedet, kan du skabe alt lige fra en mere industrielt udseende overflade og til en emitteret sten- eller granitoverflade. 
 
Facadeisolering i forbindelse med facadebeklædning 
Facadebeklædningen giver samtidig mulighed for, at du kan efterisolere ydermurene på huset. Derved kan du øge isoleringslaget på ydermurene med et tykkere lag isolering, end du kan få pustet ind i hulmuren. Samtidig undgår du, at det går ud over boligarealet, sådan som det gør, hvis du øger isoleringslaget på indersiden af ydermuren. 

Vælger du at øge isoleringen af ydermuren i forbindelse med etableringen af en facadebeklædning, kan du samtidig søge om energitilskud til isoleringen. Det er nemlig den eneste form for isolering af murværket, der gives energitilskud for øjeblikket, fordi folk tit blev snydt af de firmaer, som udfører hulmursisolering. 

Hvad koster facaderenovering?

Facaderenovering fås til en pris pr. m2, som svinger fra få hundrede og op til tæt på 1.000 kroner pr. kvadratmeter.

Dyrest er netpudsning og facadebeklædning i træ eller kunststof. I sidstnævnte tilfælde afhænger kvadratmeter prisen også af hvor tykt et lag isolering, du eventuelt vælger at tilføre facaden.

Kan man udnytte håndværkerfradraget?

Bemærk: Reglerne for tilskud og håndværkerfradrag ændrer sig løbende, så spørg din håndværker om gældende regler eller søg information hos relevante myndigheder.

Udover muligheden for at få energitilskud til en facadebeklædning af dit hus, kan du også benytte det udvidede håndværkerfradrag til at skaffe dig en skattelettelse.

Fradraget udregnes på baggrund arbejdslønnen. Derfor er det vigtigt, at du får en regning på arbejdet fra håndværkerne, hvor arbejdslønnen er udspecificeret for sig.

Hvert enkelt voksne medlem af husstanden som betaler for facaderenoveringen, kan få fradrag af op til 25.000 i arbejdsløn. Selve den kontante værdi svarer dog kun til skatteværdien af den del af arbejdslønnen, du betaler. Så i praksis er det kontante udbytte noget lavere.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over facaderenoveringsfirmaer i Søborg eller hele Gladsaxe kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer, en murer eller en maler der kan lave en facaderenovering i Søborg eller Gladsaxe kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 155 firmaer i Søborg. Find en tømrer eller maler i Søborg og omegn herunder. I hele Gladsaxe kommunefindes der flere firmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
A.V. Multiservice v/Artur Ungierat
Søborg Hovedgade 74, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. september 2012,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
AH Enterprise
Værebrovej 24, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 15. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AJ Mal & Montage ApS
Værebrovej 60, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 24. august 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AJ Maler
Gyngemose Parkvej 34, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 27. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Artificium ApS
Bagsværd Hovedgade 58, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 28. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Billig Maler Service
Høje Gladsaxe 25, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 05. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Billio
Sydmarken 37, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 04. maj 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bjarne Karleby
Augustvej 44, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BM Maler
Hagavej 8, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 09. oktober 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Boiko byg
Vadbro 70, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 15. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BRDR JENSEN OG NIELSEN ApS
Buddingevej 229, 2860 Søborg
Ansatte: 7
Startdato: 01. januar 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Brøderne Niebuhr
Stenmarken 51, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Bruun's Maler- & Gulvservice
Novembervej 17, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BRUUNS SKRIFT & SKILTE ApS
Poppelgårdvej 17, 2860 Søborg
Ansatte: 10
Startdato: 29. marts 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BS Maler Service
Provst Bentzons Vej 17, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 03. november 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Byens Byggefirma Lemiech
Søborg Hovedgade 140, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Byens Malerentreprise ApS
Søborg Hovedgade 94, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 07. november 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Byggemand Dan
Novembervej 7, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 22. september 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
C. WIENBERG & SØNS EFTF. ApS
Jægergangen 2, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 11. december 1984,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Colour Change ApS
Bagsværd Hovedgade 141, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 16. januar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Den Sønderjyske Maler
Værebrovej 8, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 02. juni 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DFH Entreprise.
Værebrovej 28, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 22. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DSJ MALERGRUPPE A/S
Transformervej 9, 2860 Søborg
Ansatte: 5
Startdato: 30. januar 2004,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Elgaard four ApS
Krogmosevej 41, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 09. oktober 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Emdeo
Hermelinvænget 45, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Entreprenør og kloakmester Bent Seifert
Kildemosen 23, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ENTREPRISEMALEREN A/S
Transformervej 9, 2860 Søborg
Ansatte: 22
Startdato: 27. oktober 2010,
Virksomhedsform: Aktieselskab
ERLING LARSEN INDUSTRILAKERING ApS
Laurentsvej 36, 2880 Bagsværd
Ansatte: 2
Startdato: 01. juli 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EUROPA-KONSULENTERNE V/LARS KNUD ABEL
Skovdammen 6, 2880 Bagsværd
Ansatte: 1
Startdato: 01. oktober 1982,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FLEMGO v/Flemming Scheil
Åstedvej 21, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GANLØSE MALERFIRMA A/S
Transformervej 9, 2860 Søborg
Ansatte: 8
Startdato: 25. juni 1992,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Gladsaxe Maler v/Seyed Mahmoud Eftekhar
Mørkhøjvej 82, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 16. juni 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GN BYG
Grusgraven 1, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GulvDanmark ApS
Gyngemose Parkvej 31, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 21. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
H DUPONT & SØNNER V/SUNE DUPONT
Kong Hans Alle 97, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
H.H. Maleren ApS
Tobaksvejen 20, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
H.O.B ApS
Søborg Hovedgade 94, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 30. oktober 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hadi Entreprise ApS
Oktobervej 3, 2860 Søborg
Ansatte: 2
Startdato: 30. januar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HAHN Entreprise v/Christiane Anneli Schmidt
Bagsværd Hovedgade 6, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 14. januar 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Helmark Byg ApS
Stenmarken 3, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 17. august 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Herlev Maleren ApS
Høje Gladsaxe Torv 2, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HF Entreprise KBH ApS
Vilhelm Bergsøes Alle 24, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 26. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Holst Malerentreprise v/John Holst
Hvedemarken 13, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Husmaleren ApS
Søborg Hovedgade 94, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 08. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Inno Consulting
Gyngemose Parkvej 3, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
J. B. Hansen Multiservice
Høje Gladsaxe 65, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
J.J. Service
Snogebakken 32, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 25. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jacobsen+Partnere ApS
Snogebakken 35, 2880 Bagsværd
Ansatte: 5
Startdato: 04. januar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jævers Malerfirma & Multiservice
Mørkhøjvej 237, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 17. juni 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jævers Malerservice
Mørkhøjvej 237, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 23. februar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JENSEN & PARTNER V/ JAN BYBJERG JENSEN
Selma Lagerløfs Alle 10, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1993,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JM-Entreprise
Provst Bentzons Vej 21, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 28. juni 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JONNY PEDERSEN - MALERMESTER
Vibevænget 75, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 24. september 1990,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JR MALERFIRMA ApS
Pilebro 14, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 03. december 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JSL Company
Klintemarken 34, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 08. juni 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KJELD L JOHANSEN
Buddinge Hovedgade 80, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1980,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KL- Malerservice ApS
Vilhelm Bergsøes Alle 10, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 25. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KSZ
Gladsaxevej 100, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 08. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KT Service
Høje Gladsaxe 37, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 05. februar 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KV Gulv og Malerservice
Vadbro 52, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 07. januar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M2E ApS
Vadstrupvej 77, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 16. september 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Maler Firmaet Benny Mikkelsen v/Benny Mikkelsen
Solnavej 5, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 04. august 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
maler landsholdet ApS
Høje Gladsaxe Torv 2, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 05. oktober 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Maler OM
Værebrovej 110, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerdrømme
Valdemars Alle 31, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 04. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirma J.S. Hansen v/Johnny Schlichter Hansen
Kørom 2, 2880 Bagsværd
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMA ROBERT RASMUSSEN A/S
Gladsaxe Møllevej 67, 2860 Søborg
Ansatte: 39
Startdato: 10. juni 1982,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MALERFIRMAET AF 1999 ApS
Lerhøj 20, 2880 Bagsværd
Ansatte: 4
Startdato: 01. december 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET ANDERSEN & PILGAARD ApS
Vadbro 18, 2860 Søborg
Ansatte: 5
Startdato: 23. maj 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Anita Svejsø
Grandalen 9, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 26. januar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Bach ApS
Høje Gladsaxe 68, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 23. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Carsten Dysted
Buddinge Hovedgade 334, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 03. november 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet D.K.E. v/ Daniel Krogh Espersen
Bagsværd Hovedgade 188, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 16. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Dennis Johansen v/Dennis Johansen
Christianehøj 117, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet DJ ApS
Gladsaxe Møllevej 21, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 27. december 1998,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet DMR ApS
Søborg Hovedgade 209, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 15. december 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Ellersted v/Karsten Ellersted
Rensdyrvej 25, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 04. maj 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET ESKILDSEN A/S
Lerhøj 20, 2880 Bagsværd
Ansatte: 32
Startdato: 28. juni 1999,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerfirmaet Kenneth Fischer A/S
Transformervej 31, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 02. juli 2024,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerfirmaet Kim Stefani ApS
Elmevænget 31, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 26. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Malene Chilgenbach
Solnavej 41, 2860 Søborg
Ansatte: 2
Startdato: 01. januar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet MGT
Alsikemarken 1, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 23. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Michael Altenburg
Pilegårdsvej 57, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. august 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET MICHAEL GODSK
Stengårdsparken 15, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 12. august 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET MICHAEL JENSEN ApS
Råvænget 15, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 13. april 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET NIELSEN & JUSTESEN I/S
Kidhøj 77, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 24. september 1984,
Virksomhedsform: Interessentskab
MALERFIRMAET OLSEN & CHRISTIANSEN A/S
Møllemarken 1, 2880 Bagsværd
Ansatte: 22
Startdato: 18. juni 1998,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MALERFIRMAET PETERSEN & ANDERSEN A/S
Vilhelm Bergsøes Alle 8, 2860 Søborg
Ansatte: 63
Startdato: 01. marts 1992,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerfirmaet PM
Josteinsvej 15, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 03. april 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET PMG ApS
Stavnsbjerg Alle 1, 2860 Søborg
Ansatte: 6
Startdato: 15. december 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Rosenberg v/Martin Rosenberg Pedersen
Hjortevænget 80, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 15. juli 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET SANDER & DAM A/S
Transformervej 9, 2860 Søborg
Ansatte: 18
Startdato: 01. december 1986,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MALERFIRMAET SØREN HOFFMANN
Erlingsvej 27, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 30. januar 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet SV. Fischer, Hvidtfeldt & Hansen A/S
Generatorvej 37, 2860 Søborg
Ansatte: 41
Startdato: 28. september 1984,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerfirmaet Tanggaard
Vadgårdsvej 231, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 13. december 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Thuesen & Sønner v/ Ronni Westlund Thuesen
Laurentsvej 36, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 18. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerfirmaet Tim Bührmann
Rybjerg Alle 25, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET TOMMY KJERSLEV NIELSEN
Haspekrogen 25, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERFIRMAET TORBEN MADSEN A/S
Transformervej 9, 2860 Søborg
Ansatte: 10
Startdato: 28. april 2004,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MALERFIRMAET V.S. LARSEN A/S
Gladsaxe Møllevej 67, 2860 Søborg
Ansatte: 33
Startdato: 02. januar 1986,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerfirmaet-MM ApS
Gyngemose Parkvej 35, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 01. august 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfix ApS
Signalvej 153, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 02. oktober 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfix.dk
Signalvej 153, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 29. april 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malergruppen Danmark
Patronvej 33, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERHUSET STEEN NIELSEN A/S
Gladsaxe Møllevej 67, 2860 Søborg
Ansatte: 23
Startdato: 02. november 1982,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malerkompagniet Jonsson og jonsson
Klausdalsbrovej 30, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 24. maj 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester André v/André Pontoppaidan Troelstrup
Espegårdsvej 38, 2880 Bagsværd
Ansatte: 6
Startdato: 15. juli 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Bent Roer Næsted
Højvangen 68, 2860 Søborg
Ansatte: 2
Startdato: 01. juni 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester FKH
Rundgården 28, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 25. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER JAN GANWILLS
Rolf Krakes Alle 3, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 20. december 1982,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER KIM FISCHER ApS
Blomstermarken 12, 2860 Søborg
Ansatte: 11
Startdato: 31. maj 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malermester Kim Hall
Tordisvej 24, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MALERMESTER MARTIN LARSEN
Laurentsvej 36, 2880 Bagsværd
Ansatte: 2
Startdato: 01. juni 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malermester Taqi
Værebrovej 24, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Malerservice.dk ApS
Transformervej 29, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 22. september 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Manderbuilt ApS
Nordfrontvej 1, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 14. januar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mauritzens Malerentreprise aps
Klirevænget 25, 2880 Bagsværd
Ansatte: 8
Startdato: 19. januar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MURERFIRMAET BJØRKLUND & ESKILDSEN ApS
Lerhøj 20, 2880 Bagsværd
Ansatte: 11
Startdato: 17. september 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet G&G ApS
Stavnsbjerg Alle 28, 2860 Søborg
Ansatte: 6
Startdato: 06. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murerfirmaet Jannick Rasmussen v/Poul Jannick Rasmussen
Søborghus Alle 6, 2860 Søborg
Ansatte: 6
Startdato: 02. januar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERFIRMAET KELL HOLM A/S
Vilhelm Bergsøes Alle 24, 2860 Søborg
Ansatte: 13
Startdato: 28. juni 2006,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MURERFIRMAET OLSEN & CHRISTIANSEN A/S
Møllemarken 1, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 14. december 2020,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Murermester Christian Sebber Hansen
Aprilvej 62, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 28. maj 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester GK ApS
Værebrovej 10, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 07. april 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Jakob
Vibevænget 96, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Jakob Hugod og B&B
Kildebakkegårds Alle 63, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER JOHNNI MADSEN OG SØN ApS
Buddinge Hovedgade 163, 2860 Søborg
Ansatte: 3
Startdato: 02. marts 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Kasper Holst ApS
Kildemosen 25, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 09. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Murermester Kenn Mathiassen
Klausdalsbrovej 130, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Mads Uhrenfeldt
Klirevænget 41, 2880 Bagsværd
Ansatte: 1
Startdato: 15. april 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Michael Pedersen
Oktobervej 14, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Murermester Steen Johannessen
Søhuse 17, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MURERMESTER V/KLAUS BJERRINGGAARD
Højvangen 35, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 11. september 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NA Malerservice
Høje Gladsaxe 33, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 18. april 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NexusColors ApS
Novembervej 32, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Omegnens Tømrer & Malerfirma
Signalvej 163, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
OP HÅNDVÆRK ApS
Buddingevej 320, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 22. december 1994,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Painters Group v/jimmi andersen
Kagsåbrinken 15, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Perfect Wall
Søborg Hovedgade 140, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PHD Byg ApS
Espegårdsvej 17, 2880 Bagsværd
Ansatte: 1
Startdato: 14. juni 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Power Plus
Tinghøjvej 46, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 09. maj 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
REY MURER ApS
Søborghus Park 1, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 24. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
rikkes service
Søborg Parkalle 180, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. august 2017,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
S.K. Service
Høje Gladsaxe 22, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SAZ Entreprise
Værebrovej 116, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
sikkerheds-partner
Høje Gladsaxe 23, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 09. marts 2017,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Søborg Byg v/Christian Karlsen
Christianehøj 54, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SOService
Tolstojs Alle 37, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 11. november 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SPEEDY V/RODOLFO ENRIQUE ARCE
Hjortevænget 57, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 15. november 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
sydstjernen
Bagsværd Hovedgade 116, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 19. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Thor's Spartel
Høje Gladsaxe 33, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TOTAL ENTREPRISE, FILIAL AF TRE NORDIC LTD, ENGLAND
Lerhøj 17, 2880 Bagsværd
Ansatte: 3
Startdato: 10. februar 2012,
Virksomhedsform: Filial af udenlandsk anpartsselskab eller selskab
TT gruppen ApS
Brudelysvej 23, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 31. august 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vaidas Arulis
Sæbjørnsvej 30, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
WM Murerservice ApS
Transformervej 29, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 04. oktober 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre firmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på renovering af facade i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer i Jylland, på Fyn eller Sjælland og find en dygtig lokal håndværker.

Få 3 tilbud på facaderenovering i Søborg

Nu ved du mere om, hvad facaderenovering er, hvilke muligheder for facaderenovering der findes, samt inden for hvilket prislag facaderenovering ligger.

Så nu er du klar til at indhente 3 tilbud på facaderenovering i Søborg. Det er nemt, og det hele starter med, at du klikker på knappen her neden for. Så kontakter vi dig for at få udspecificeret din opgave, og derefter kontakter de håndværkerne dig, som vi har udvalgt til at give tilbud på netop din facaderenoveringsopgave i Søborg eller Gladsaxe kommune.

Få 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps